سالگرد حادثه سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران؛

روزی که دریای خلیج فارس سرخ رنگ شد

هرچقدر بیشتر از 12 تیر سال 67 دور می شویم بیشتر پلیدی دشمنان قسم خورده ی کشورمان نمایان می شود.
کد خبر: ۸۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۰۷:۱۲ - 03July 2013

روزی که دریای خلیج فارس سرخ رنگ شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، هرچقدر بیشتر پیش می رویم پلیدی دشمنان قسم خورده ی کشورمان بیشتر نمایان می شود؛ این بار انگار حرف حرف ندیدن و اشتباه گرفتن بود هر بار به بهانه های مختلف سیاهی رویشان سیاه تر و قصاوت قلبشان بیشتر می شود.

12 تیرماه سال 67 بود که هواپیمای مسافربری کشورمان مورد حمله عمدی نیروهای تجاوزگر و جنایت پیشه شیطان بزرگ قرار گرفت، این هواپیما حامل 298 مسافر و خدمه بود که تمامی آنها اعم از مرد، زن، کودک، نوجوان و کهنسال با وقوع این جنایت فجیع به شهادت رسیدند.

در میان سرنشینان هواپیما، 66 کودک زیر 13 سال، 53 زن و 46 تن تبعه کشورهای خارجی نیز بودند که کشته شدند. ساقط کردن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران از سوی جنایتکاران آمریکایی، در حقیقت یکی دیگر از مراحل رویارویی استکبار جهانی با ملت بزرگ ایران برای تقویت متجاوزان عراقی در جبهه های جنگ بود.

پس از سقوط این هواپیما، مقامات آمریکایی برای توجیه این جنایت نابخشودنی، دلایل ضد و نقیضی عنوان کردند و کوشیدند این اقدام خصمانه را یک اشتباه قلمداد کنند. اما با توجه به مجهز بودن ناو وینسنس به پیشرفته ترین سیستم های راداری و رایانه ای و همچنین مشخص بودن نوع هواپیمای در حال پرواز، مسلم شد که احتمال اشتباه وجود نداشته و این اقدام، کاملاً خصمانه بوده است.

با این حال مقام های آمریکایی پس از چندی، در توهینی آشکار به ملت ایران، مدال شجاعت بر گردن ناخدای این ناو انداختند و بدین سان حمایت رسمی خود را از این جنایت اعلام نمودند. به هر تقدیر، این جنایت نیز در کنار جنایات بی شمار دولت آمریکا، در پرونده سیاه استکبار جهانی ثبت شد و لکه ننگ دیگری بر تارک آن جنایت پیشگان نقش بست.

آمریکا با ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران آن هم بر فراز آبهای سرزمینی کشورمان یک بار دیگر نشان داد که حقوق بشر را تا جایی به رسمیت میشناسد که تضادی با اهداف توسعه طلبانه و زیاده خواهی های آن و همپیمانانش نداشته باشد.

به عنوان مثال و با توجه به توجیهات بیاساس اعلام شده توسط آمریکا پس از سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران، این کشور در حالی سعی میکرد با توسل به بهانه های واهی، کشتار 290 مسافر بی گناه را عادی جلوه دهد که وقتی در شهریورماه سال 1362 پدافند هوایی شوروی سابق یک هواپیمای مسافربری کره جنوبی را به دلیل ورود به حریم هوایی این کشور ساقط کرد، این عمل را «بربریت» نامید و خواستار تحریم خطوط هوایی شوروی شد و این، نمونهای از برخورد دوگانه آمریکا با حقوق بشر است.

نظر شما
پربیننده ها