«رضایی» در یادواره شهدای تبلیغات سپاه استان کرمانشاه:

نگرانی دشمن از سلاح فرهنگی ماست

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما شهادت و جانبازی را بالاتر از پست و مقام‌ می‌دانیم.
کد خبر: ۲۲۰۴۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷ - 05January 2017
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح (پنجشنبه) شانزدهم دی ماه 1395 در اجتماع با شکوه سپاهیان و بسیجیان استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه شهر خاطره های فراموش ناشدنی است. شهر غیرت و ایستادگی و مردانگی است. درود خدا بر مردم این خطه از ایران اسلامی که با سرافرازی زندگی کرده اند. در دفاع مقدس، در میان شهدا  چهره‌هایی وجود دارد که بجای اسلحه با قلم در سنگر ایمان می‌ایستادند. ابزارشان قلم بود و بلندگو و پارچه‌هایی با شعار الله اکبر  و محمد الرسول الله.

سرلشکر رضایی با تجلیل از شهدای تبلیغات در دفاع مقدس گفت: شهدایی که مظلومیت را به گوش جهان می رساندند. کارشان تبلیغ بود. مبلغین در جبهه کار انبیا و پرچم مصلحین را به دوش داشتند. تبلیغات زبان حقیقت و باطل السحر دشمنان بود. با دست خالی ارزش ها را تبلیغ می کردند. در این شهر جمع شده ایم تا از آنها تجلیل کنیم.

استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: واقعیت این است که جنگ و دفاع ما فرهنگی بود. مبارزه ی امروز ما هم فرهنگی است. دشمن هم نگرانی اش از این سلاح فرهنگی ماست. از موشک های ما کمتر از الله اکبری است که روی موشکهای ما نوشته می شود.  از الله اکبرهایی که از دل بر می خیزد می ترسند. در فیلم های مستند دفاع مقدس ما یک دفاع فرهنگی بوده است .می ببینید که مادران شهدا، یک پیشانی بند یازهرا به سر فرزندش می بست و با بوسه راهی جبهه می کرد. مقاومت ملت ما از کوچه ها ومحلات شروع می شد.دفاع ومقاومت ما  از بوسه های خداحافظی مادران و سربندها آغاز می شد. نیت و قصد و مبارزه ما فرهنگی بود. آمده بودیم که صدای عدالت خواهی را به گوش جهان برسانیم و ارزش های الهی را به جامعه مان برگردانیم. امروز هم در مقاومت در سوریه و عراق و فلسطین مبارزه ما فرهنگی بوده و هست. اتوبوس هایی که به جبهه می رفت با پرچم های الله اکبر به سمت جبهه می رفتند. در خط مقدم، بلندگوها آنها را به فضای معنوی می برد. روحانی و مداح و نقاش و خوشنویس و ایستگاه صلواتی نبرد فرهنگی را پشتیبانی می کرد. غیر از داشتن نیت فرهنگی، کسی حاضر نبود که سه فرزند برومندش را به جبهه راهی کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: چرا روشنفکران غربزده از این نعمت که به ایران آمده، قدردانی نمی کند. امروزشکراین نعمت خدمت به مردم است. نبرد ما فرهنگی بود. در آغاز عملیات های دفاع مقدس ، قران و دعا و ذکر و رمز اسلامی در اتاق های فرماندهی بود ، دفاع مقدس یک فرهنگ بود. حتی در مواجهه با دشمن و ورود و به سنگرهای دشمن و در اسارت گرفتن انها، یک جنگ فرهنگی ادامه داشت. ظاهر و باطن انقلاب، جنگ و مقاومت ما فرهنگی و برای ارزش های خدایی بوده است. امروز و دیروز با نگاه به این مبارزه فرهنگی، می بینیم که جبهه روبروی ما غیر فرهنگی و ضد ارزش های انسانی بوده اند. رژیم شاه یک رژیم وابسته و ضد اخلاقی و ضد اسلام بود. صدام آنقدر منفور بود که صاحبانش نتوانستند تحملش کنند. صهیونیسم و وهابیت امروز ضد انسانی ترین رژیم‌ها در مقابل ما هستند.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در پنج سال گذشته می خواستند به شکل خود ما، آدم هایی بسازند و روبروی ما بگذارند. شبیه سازی ما را در ساخت تکفیری ها و با شعارهای ظاهری الله اکبر، مقابل ما گذاشتند. ماموریت دادند که به ایران حمله کنند. به دست آنها بدترین جنایت ها را انجام دادند که یک چهره خشن وضد انسانی  از اسلام در میان مردم جهان نشان دهند. حیله پیچیده ای در دستور کار قرار دادند. گوساله ی سامری نوین را ساختند تا جهان اسلام را به جان هم بیندازند. ولی نتوانستند حقیقت رابپوشانند.   این آخرین فتنه در حال پایان یافتن است. باید شکر گذار ولی ورهبرمان  باشیم که با حکمت و درایت و دقت ملت و جهان اسلام را حمایت کرد و این فتنه بزرگ را تضعیف کرد. معلوم شد که فرهنگ و تمدن ما آنقدر عظیم و با پشتوانه است که نمی توان آن را تهدید کرد.

وی تصریح کرد:در بعد تبلیغات از عجایت دوران ما که هنوز جریان دارد این است که صاحبان سرزمین ها را اشغالگر و اشغالگران را صاحب سرزمین های دیگر می کنند. اشغالگران فلسطین صحبت از دو دولت می کنند. اگر اینها با زورمشروعیت پیدا کنند که اساس نظم جهان به هم می ریزد. اساس اداره جوامع از بین می رود. دیگرانی هم می ایند اشغالگری می کنند و زور خواهند گفت وسرزمینهای دیگران را ازان خود می کنند. . تبلیغات جهانی از این صهیونیست ها حمایت می کنند. آدم می کشند و بمباران می کنند و حمایت می شوند. در جنگ ما، رژیم صدام را با هواپیماهای میراژ فرانسوی حلبچه را بمباران شیمیایی کردند و لی قدرتهای بین المللی سکوت کرده بودند. خبرنگاران خارجی در حلبچه گریه می کردند اما این فیلم ها را سانسور کردند. در جنگ غزه، از زمین و آسمان به خانه های مردم حمله کردند و تبلیغات دنیا در برابر کودک کشی اسرائیل سکوت کردند. در یمن، از بین رفتن زیرساخت های شهری مردم را می بینیم و تبلیغاتی که پشت سر سعودی ها ایستاده تا چهره باطل را حق نشان بدهد.

سرلشکر رضایی با انتقاد از برخی جریانات وابسته به غرب در داخل کشور گفت:  در داخل کشور ما، امنیت را نادیده می گیرند. استقلال و آزادی ها را نادیده می گیرند. فقر و بیکاری را به گردن نظام جمهوری اسلامی می اندازند. مشکلی که به تحریم ها و هواداران تحریم مربوط است را به گردن شهدا و روحانیت و جمهوری اسلامی می اندازند. دوستان غرب در این 40 سال مانع ورود اسلام و مردم به اقتصاد ایران شده اند. کشاورزی و صنعت و بانکداری ما را غربزده ها مدیریت کرده اند و مشکلات را با تبلیغات در فضای مجازی به جمهوری اسلامی نسبت داده اند. نمی گذارند ایمان و تقوا وارد اداره صنعت و کشاورزی ما بشود. خودروسازی ما آن وقت بیشتر از صنایع موشک سازی ما پیشرفت خواهند کرد. باید روی ارزش ها و فرهنگ خودمان پافشاری کنیم. باید برگردیم به ارزش های انقلاب و دلسوزان انقلاب باید مانند ید واحده عمل کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما به دنبال پست و مقام نیستیم. ما به دنبال ارزش ها هستیم. ما شهادت و جانبازی را بالاتر از پست و مقام های شما می دانیم. به دنبال اخلاق و برادری و تقوا هستیم. رمز موفقیت در تجارت و سیاست ها را بازگشت به ارزش های انقلاب می دانیم. به فضل خودا و زیر سایه رهبر فرزانه مان، در سالهای آینده نمایش باشکوهی از پیشرفت را شاهد خواهیم بود.

شایان ذکر است؛ در ابتدای این مراسم نماهنگی از عملیات بیت المقدس و آزادی خرمشهر، حضور سرلشکر پاسدار محسن رضایی در میان رزمندگان و تلاش های واحد فرهنگی و تبلیغات در جبهه های دفاع مقدس به نمایش درآمد و سپس سردار ریحانی  فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه ، ضمن خوش آمدگویی به فرمانده سابق سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، حضور خانواده های معظم شهدا، آیت الله علما امام جمعه و نماینده ولی فقیه و ماموستا محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه و سایر مسوولان استان را به این یادواره خوش آمد گفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار