رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات کردستان:

65 درصد از جرائم فضای مجازی مربوط به شبکه‌های اجتماعی می‌باشد

رئیس پلیس فتا استان کردستان گفت: در حال حاضر 65 درصد از جرائم فضای مجازی استان مربوط به شبکه های اجتماعی است.
کد خبر: ۲۲۱۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱ - 12January 2017
به گزارش دفاع پرس از سنندج، سرهنگ فرامز شاکری اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی پلیس فتا ایجاد امنیت روانی و رسیدگی به جرائم فضای سایبری است که با هماهنگی مراجع قضایی موضوعات ومشکلات مردم در حوزه فضای مجازی را رصد خواهد کرد.
 
 سرهنگ شاکری بیشترین جرائم فضای مجازی را برداشت غیر مجاز از حساب‌های شخصی افراد عنوان کرد و گفت: 23درصد از جرائم استان مربوط به برداشت غیر مجاز از حساب‌های شخصی بوده است .
 
وی  اظهار کرد: هتک حرمت و نشر اکاذیب با 16 درصد، مزاحمت اینترنتی با 11درصد، انتشار فیلم‌های شخصی ‌و خانوادگی 8 درصد و تهدید و اخاذی با 8 درصد جرائم در رتبه‌های بعدی قرار دارند، که در حوزه  جرائم فضای مجازی‌ سطح استان کردستان رخ داده‌اند و15 درصد متهمان دستگیر شده  زن  و 85 درصد مرد می‌باشند.
 
‌وی از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی ‌به جرائم فضای مجازی در دادسرای عمومی و انقلاب سنندج خبر داد و افزود: به جهت تسریع در رسیدگی به پرونده‌های جرایم سایبری و جلوگیری از اطاله دادرسی‌، شکایت‌های مردمی به شعبه مربوطه ارجاع  و مورد رسیدگی قرار می‌گیرد  و در طول 9 ماهه سال جاری جرائم فضای مجازی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 107 درصد افزایش داشته ‌و سهم استان کردستان از مجموع جرایم سایبری کشور1.5 درصد  است.
 
رئیس پلیس فتای کردستان به افزایش 141 درصدی برگزاری کلاس‌های آموزشی در طول 9 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: توزیع بروشور و پوستر حاوی هشدارهای پلیسی از دیگر اقدامات پیشگیرانه در حوزه کاهش جرایم فضای سایبری بوده است.
 
سرهنگ شاکری به افزایش رو به رشد استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی در دنیا اشاره کرد و تصریح کرد: متاسفانه بیشترین جرائم فضای مجازی مربوط به شبکه‌های اجتماعی‌ است که دلایل اصلی آن اعتماد بی‌جا، عدم آگاهی از خطرات و تهدیدات فضای سایبری بوده است.
 
وی ادامه‌ داد: با توجه به این موضوع پلیس فتا در حوزه پیشگیری فعالیت‌هایی را انجام داده است از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مدارس، ادارات، دانشگاه‌ها، برگزاری نمایشگاه با رویکرد آسیب‌های فضای مجازی در سطح استان بوده است. ضمن آن‌که اطلاع رسانی از طریق چاپ و توزیع تراکت، بیلبرد و پکیج ‌های آموزشی در مدارس ومراکز آموزشی و اداری صورت گرفته است.
 
رئیس پلیس فتای کردستان انجام مشاوره برای مراجعه کنندگان را از دیگر فعالیت‌های پیشگیرانه برشمرد و گفت: انجام اقدامات پیشگیرانه‌ توسط پلیس فتا کردستان با هدف اطلاع رسانی و آگاه سازی جامعه با هدف آشنایی با تهدیدات و آسیب‌های فضای مجازی صورت می‌گیرد همچنین تلاش داریم با برگزاری کارگاه‌های آموزشی واطلاع رسانی‌ هدفمند‌، بتوانیم ازآسیب‌ها‌ی اجتماعی فضای سایبر و شبکه های اجتماعی تا حدود زیادی کم کنیم.
 
وی در پایان گفت: دفاتر پلیس فتا در شهرستان‌های بانه، سقز، مریوان و قروه آماده ارائه خدمات و پیگیری مشکلات مردم در حوزه فضای مجازی بوده و هدف ما ایجاد امنیت روانی و اجتماعی برای اقشار مختلف مردم‌ در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در فضای سایبری می‌باشد.
 
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار