در حاشیه اجتماع جانبازان نخاعی در ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح شد؛

خدماتی به نام جانبازان و به کام مسئولان

جانبازان می‌گویند: هتل رامسر در بهترین نقطه شهر به نام جانبازان احداث شده است؛ در حالی که این هتل به نام جانبازان و به کام مسئولان است.
کد خبر: ۲۳۰۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۳ - 04March 2017
گروه حماسه و جهاد دفاع پرس: اجتماع جانبازان نخاعی که امروز در ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت حاشیه هایی به همراه داشت. در حاشیه این تجمع خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس پای درد و دل جانبازان نشست و آن‌ها از مشکلات گفتند.

خانواده با عوارض جانبازی‌ام درگیر هستند

جانباز نخاعی و شیمیایی در عملیات کربلای پنج در خصوص مشکلات جانبازان اظهار داشت: در تمام فصول گرفتگی ریه دارم. سی سال از زمان جنگ گذشته، اما علاوه بر وام مسکن خدمات شایانی دریافت نکردم.
 
وی افزود: پزشک متخصصی نیز برای معاینه به منزل ما مراجعه نکرده است. از سوی دیگر مشکل اعصاب و روان دارم و خانواده با این موضوع درگیر هستند.
 
این جانباز شیمیایی در خصوص نحوه اطلاع از اجتماع جانبازان بیان کرد: از طریق تلگرام و فضای مجازی متوجه این اجتماع شدم و برای احقاق حقوق جانبازان در این تجمع شرکت کردم.
 
خدماتی به نام جانبازان و به کام مسئولین 

هتلی به نام جانبازان به کام مسئولان

جانباز اعصاب و روان و شیمیایی در عملیات کربلای پنج در خصوص نگاه منفی مردم نسبت به جانبازان اظهار داشت: از اردبیل به این اجتماع آمدم. با سخنان مسئولین نگاه منفی نسبت به جانبازان در اذهان عمومی مبنی بر این که جانبازان در فکر چپاول بیت المال هستند، ایجاد شده است. به عنوان نمونه می‌توانم به هتل رامسر اشاره کنم که در بهترین نقطه شهر به نام جانبازان احداث شده است؛ در حالی که این هتل به نام جانبازان و به کام مسئولان تمام شده است.

وی افزود: از سوی دیگر داروهای جانبازان باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود که بنیاد شهید و امور ایثارگران هزینه درمان دندان پزشکی را متقبل نمی‌شود.
 
جانباز شیمیایی و اعصاب و روان تشریح کرد: ای کاش ما هم شهید می‌شدیم؛ ولی حالا که ما به عنوان شهدای زنده جا مانده‌ایم، مسئولان وجهه جانبازان را بین مردم خراب نکنند.
 
خدماتی به نام جانبازان و به کام مسئولین 

وی خاطر نشان کرد: اگر بگویم که به ما هیچ خدماتی ارائه نمی‌شود، دروغ گفتم. در دنیا تصویب شده که قانونی مبنی بر تامین معیشت یک جانباز بر عهده دولت است، اما با خدماتی که به ما ارایه می شود، همچون یک پتک بر سر ما می‌کوبند.

جانباز شیمیایی و اعصاب و روان تصریح کرد: قانون جامع ایثارگران به صورت جامع اجرا نمی‌شود و کم کاری آن از سوی دستگاه های اجرایی است و مسئولین پاسخ گو نیستند.

وی در خصوص اختلاس بانک دی گفت: بانک دی به اسم بنیاد شهید و امور ایثارگران است و برای گرفتن وام 2 میلیونی باید 2 ضامن معرفی کنیم. اگر این بانک جانبازان را قبول ندارد، پس چرا به اسم جانبازان بانک را تاسیس کردند و ذهن مردم را به سوی چپاول مملکت به وسیله جانبازان هدایت می‌کنند.

جانباز اعصاب و روان بیان کرد: رییس‌جمهور باید یک حرکت انقلابی انجام دهد تا مسئولین بی‌کفایت بنیاد شهید و جانبازان کنار رفته، اختلاس بانک دی و انتصابات فامیلی متوقف شود.
 
خدماتی به نام جانبازان و به کام مسئولین
 
درصد جانبازی یکسان و حقوق متفاوت

یکی دیگر از جانبازان نخاعی در عملیات کربلای پنج از استان مرکزی اظهار داشت: علاوه بر حقوق پرستاری یک میلیون و 700 دریافت می‌کنم که امورات زندگی را نمی‌گذراند. همه جانبازان با درصد یکسان، حقوق متفاوتی داریم. با بیکاری فرزندان و مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنم.

وی در پایان عنوان کرد: جانبازان کمتر از 25 درصد از حداقل امکانات برخوردار نیستند. حتی کارت شناسایی هم ندارند. در جامعه شایعه شده است که به همسران جانبازان حقوق بالایی پرداخت می‌شود، در صورتی که این شایعات ظلم در حق جانبازان است.

انتهای پیام/ 111


نظر شما
پربیننده ها