رضایی در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد:

سیاست ترامپ و دشمنان ترکیب تحریم و ترور است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه مشهد، گفت : سیاست ترامپ و دشمنان کشور این بار این است که تحریم و ترور را ترکیب کنند؛ چرا که با فشار از بیرون و عقب نشینی از داخل و نفوذ در دستگاه‌های کشور به خیال خود قصد براندازی دارند.
کد خبر: ۲۴۳۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۱ - 16June 2017
به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز جمعه 26 خردادماه همزمان با سالروز شهادت مولی الموحدین، در جمع نمازگزاران نماز جمعه مشهد، با تسلیت شهادت حضرت امام علی (ع) گفت:  امام علی (ع) به میدان آمد تا خداپرستی، انسانیت الهی، سلامت، پاکی، اخلاص و عدالت را  به جهان برگرداند. امیر المومنین علی(ع)  برای احیای  ارزش های  دوران پیامبر اکرم که پس از رحلت ایشان تضعیف شده  بود، امامت و ولایت کرد و دشمنی ها با ایشان نیز از همین نقطه آغاز شد؛ زیرا کسانی که در مدت 25 سال پس از رحلت پیامبر،  قدرت، جایگاه، مقام و ثروتی به دست آورده بودند و به عیش و نوش و خوشگذرانی رسیده بودند،  منافع خود را با  محیطی که امیر المومنین (ع) در صدد ایجاد آن بود، در تضاد می دیدند.

رضایی افزود: توده های مردم  از شیوه حکومت امیرالمؤمنین راضی ، اما صاحبان قدرت و ثروت های بادآورده از آن   ناراضی بودند.  البته طبیعی  بود  که زرمداران و زورمندان در  جامعه ای اسلامی نمی توانستند بگویند ما برای کسب  ثروت  و حفظ قدرت  می خواهیم با امیر المومنین بجنگیم ؛ در نتیجه ابتدا با شعارهای اسلامی و قرآنی ، جریان های انحرافی ایجاد کردند تا در مقابل   اسلام واقعی که همان اسلام ناب محمدی است، بایستند. 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که مبارزه امیر المؤمنین، مبارزه  برای بازگرداندن  ارزش های اسلامی و الهی بود، گفت : انقلاب اسلامی ما هم با همین انگیزه و هدف آغاز شد و امام خمینی(ره) برای احیای ارزش های اسلامی قیام کرد. با  پیروزی انقلاب اسلامی بود که  ارزش های اسلامی به جامعه ما بازگشت، نوای دلنشین  قرآن دوباره از صداوسیمای ایران برخاست و ندای عدالت خواهی  در سراسر کشور طنین افکند؛ به طوری که در یک کلام می توان گفت استقلال،  آزادی و ارزش های سیاسی –الهی را امام برای ما به رهاورد آورد.

سرلشکر رضایی  ادامه داد : پس از امام خمینی (ره)،  امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی،  ندای استقرار  ارزش های اسلامی را در  ایران  و جهان صیانت و پاسداری می کنند و طبیعی است که در برابر احیای این ارزشهای انقلابی مخالفت ها شروع شود؛ زیرا   وقتی امام جامعه از عدالت سخن می گوید،  آنهایی که به دنبال رانت ها  و بهره های نامشروعند،  ناراحت می شوند.   وقتی امام جامعه از استقلال سخن می گوید، آمریکایی ها که خاورمیانه را قلک  و صندوق دلارهای مجانی  خود به حساب می آورند، ناراحت  می شوند. زیرا اگر عربستان استقلال داشته باشد، در این  قلک  که  پول های مفت پانصد میلیارد دلاری در آن است، بسته خواهدشد. استقلال ملت ها به ضرر آمریکاست .معلوم است  وقتی امام جامعه از آزادی و مردمسالاری سخن می گوید، حکام عربستان ناراحت می شوند؛ چون می گویند وقتی شما این حرف ها را در ایران می زنید، این مطالبه برای  مردم ما هم  شکل خواهد گرفت و خواهند گفت  چرا ما نباید  مثل ایرانیان در  صف های طولانی بایستیم  و خودمان سرنوشت خودرا رقم بزنیم؟

رضایی  با اشاره به این مطلب  که حکام سعودی  می گویند ما می خواهیم شاهانه زندگی کنیم، گفت :  همه حرف سعودی ها این است که بگذارید ما پول مردم منطقه را به آمریکایی ها بدهیم تا آنها به ما بمب و سلاح بدهند و ما بمب ها را بر سر یمنی ها ریخته و آنها را خفه کنیم. شما با پیام انقلاب خود،  وضعیت ما را به هم می ریزید. 

 رضایی همچنین  با اشاره به وضع تحریم های جدید آمریکا علیه ملت ایران گفت: در سنای آمریکا تحریم های جدیدی را با این  ادعا  که  ایران،  عامل بی ثباتی منطقه است،  تصویب کرده اند و آنچه را  خود انجام داده اند، به ما نسبت می دهند.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: این روزها  در ایامی به سر می بریم  که  در چنین ایامی، ایران اسلامی،  یکی از بهترین فرزندان خود به نام شهید بزرگوار دکتر چمران را  در منطقه دهلاویه سوسنگرد خوزستان در مبارزه با متجاوزان بعثی از دست داد. نقطه شهادت ایشان نشان می دهد که دشمن متجاوز هشتاد کیلومتر وارد خاک ما شده است؛ با این حال، بعضی به دنبال این بودند که  تجاوز دشمن را نادیده بگیرند و بگویند جنگ زیر سر جمهوری اسلامی است. شهید دکتر مصطفی چمران ، رزمنده ای  بزرگ  و استادی بسیجی بود که  دکترای  فیزیکش را از دانشگاه های معتبر آمریکا گرفته بود و  در داخل خاک ما در مقابله با  متجاوزان بعثی به شهادت رسید.

وی با تبریک روز «بسیج اساتید»  به استادان دانشگاه ها  و مراکز علمی ابراز امیدواری کرد که  اساتید ما ادامه دهنده  راه شهید چمران باشند و افزود : « مبارزه ملت ایران ادامه دارد. از ابتدای انقلاب تا کنون هر چه پرونده روی میز آمریکایی ها بوده،  علیه ما به کار گرفته شده است و در قبال  این که روسای جمهور آمریکا می گویند ما  گزینه  های فراوانی روی میز داریم، باید بپرسید کدام گزینه  تان جدید بوده و  علیه ما به کار نگرفته اید؟ آنها هر گاه از این گزینه ها استفاده کرده اند،  با آبروریزی شکست خورده اند. ابتدا ترورهای گروهک فرقان را به راه انداختند و  استاد مطهری و دکتر مفتح را به شهادت رساندند.  از ابتدای سال 58 تا پایان آن سال ما با گروهک فرقان مبارزه می کردیم . در دی ماه 58 با حمله به 11 خانه تیمی در تهران، تشکیلات آقای گودرزی برچیده شد. بعد از آن آمریکایی ها کودتای نوژه را طراحی کردند که کودتاچیان در ورودی فرودگاه شهید نوژه ، دستگیر شدند. آنها می خواستند با فانتوم هایشان اقامتگاه حضرت امام را بمباران کنند که شکست خوردند. دو ماه پس از این کودتا، جنگ تحمیلی  را به راه انداختند و درست در زمانی که پنج استان ما در اشغال متجاوزان بود، رئیس جمهور وقت، غائله  اسفند 59 را به پا و دموکرات ها، کومله و  منافقین را دور خود جمع کرده،  از داخل کشور،  جنگ سیاسی بزرگی به راه انداخت. در پایان خرداد 60 که مجلس او را عزل  کرد، منافقین  در تهران، مشهد و اصفهان با 17هزار عضو و هفتاد هزار سمپات،  رژه مسلحانه برگزار و در باقی استان ها ترور و  ناامنی ایجاد کردند؛ اما به لطف خدا، هم صدام سیلی خورد و هم منافقین مضمحل شدند.

استاد دانشگاه امام حسین(ع) گفت: آمریکایی ها به سراغ تحریم ها آمدند. البته تحریم ها از ابتدای انقلاب بود اما به قول خودشان  با  تحریم های فلج کننده و کمرشکن این گزینه شان را هم رو  کردند.البته ملت ما استقامت به خرج داد و  قهرمان پیروز شکست تحریم ها شد. دشمن می گفت شش ماهه کمر جمهوری اسلامی شکسته می شود و مردم به از گرسنگی و تشنگی به خیابان ها می ریزند  اما شش ماه که هیچ، در مدت  سه سال هیچ دستاوردی نداشتند و بعد هم مذاکرات برجام پیش آمد. 

رضایی با اشاره به مواضع دولت جدید امریکا افزود:  آمریکایی ها بالاخره پس از شش ماه از شروع کار دولت جدید سیاست خودرا درقبال ایران اعلان کردند. همین دو سه روز پیش آقای تیلرسون وزیر خارجه آمریکا مثل لات ها آمده و گفته که ما قصد براندازی  جمهوری اسلامی را داریم.  ولی می خواهیم تغییر قدرت راز صلح امیز انجام بدهیم . گذشتگان او چنین غلطی نمی کردند. حالا آمده و این غلط اضافه را هم انجام داده و گفته  است می خواهیم جمهوری اسلامی  را از دست رهبری  انقلاب و انقلابیون  به توسط مخالفان  داخلی بگیریم. تغییر قدرت صلح امیز!  در همین اثنی  دو اقدام را شروع کردند . سنای آمریکا تحریم های جدیدی را به عنوان اینکه ایران منطقه را بی ثبات کرده است و به بهانه آنچه حمایت ایران از تروریسم لقب داده ، تصویب کرده اند ،  ترامپ نیز  باز منشا تروریسم منطقه یعنی آل سعود جلسه گذاشت تا  با تروریسم مبارزه کند.  جالب آن که واشنگتن پست اخیرا مقاله ای نوشته و در آن اذعان کرده  است که هیچ کشوری به اندازه ایران در مقابله با تروریسم جدی نیست و ائتلاف آمریکایی ها ائتلافی بی خاصیت است.

از یک طرف سنا تحریم های جدیدی  علیه ایران اعمال کرده  و از طرف دیگر تروریست ها  را علیه امنیت ما که درجهان نمونه است وارد کردند . حوادث هفته گذشته در تهران را به وجود آوردند و از همین دو سه روز گذشته نیز یک گروه 8 تا 10 نفره از چابهار داخل کشور شدند و  از دیروز بعد از ظهر تا همین الآن که هنوز درگیری وجود دارد، در قصرقند سیستان و بلوچستان گروه دیگری  واردکرده  اند. سیاست ترامپ و دشمنان کشور این بار این است که  تحریم ها و ترورها را ترکیب کنند . دعوا بر سر ارزش هاست. امریکایی ها واسراییل وعربستان قصد دارند صدای  ارزش ها و انسانیت های واقعی،  آزادی واقعی، استقلال و حقوق بشر واقعی که ازایران بلند شده ، قطع شود .

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به قصد تروریست ها در حادثه مجلس  گفت : تروریست ها قصد داشتند  وارد صحن مجلس شوند و زمان درستی را انتخاب کرده بودند ، یعنی  در زمانی که نزدیک 290 نفر از نمایندگان جلسه داشتند و  تاچند متری   صحن هم رسیدند، ولی تو دهنی خوردند و موفق نشدند. در حرم حضرت امام (ره) نیز سرگرد شجاعی هر دو نفر را بلافاصله از  فاصله خوبی زد؛ به طوری که اصلا  فرصت نکردند وارد حرم بشوند. ترور کوری انجام دادند ولی از آن  بهره برداری سیاسی کردند.

رضایی ادامه داد: تروریست ها از  چابهار نیز  قصد داشتند وارد تهران شوند و شب های قدر با بالای دو تن مواد منفجره و ده ها سلاح آدم بکشند، ولی  در همان چابهار و سیستان بلوچستان جلویشان گرفته شد که بعد از ناامید شدن از اقدام خود به ترقه بازی در سطل آشغال روی آوردند.

نباید دشمن را دست کم بگیریم ولی باید واقعیت را  نیز بگوییم که اینها از آنچه ادعا می کنند، بسیار بسیار ضعیف ترند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  با یادآوری اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه امریکا گفت: آقای تیلرسون گفته ما می خواهیم  قدرت را  از جمهوری اسلامی بگیریم وتغییر صلح امیز بدهیم واز مخالفین داخلی می خواهیم استفاده کنیم . در حقیقت ترامپ  با فشار از بیرون  و عقب نشینی از داخل و نفوذ در دستگاه های کشور به خیال خود  قصد براندازی دارد . فشار از بیرون یعنی ترور و تحریم و  عقب نشینی از داخل یعنی نفوذ از هر طریقی که شده ، در دستگاه های حاکمیتی  و افکار عمومی واقتصاد و حتی اگر لازم شد از طریق دموکراسی، تا  بعد از 7-8 سال سیاست چکش و سندان را در قبال  جمهوری اسلامی به اجرا در آورند.آقای ترامپ در ریاض  می گفت صبر کنید ما به زودی خواهیم گفت سیاستمان  در قبال ایران چیست . حالارسما آن را  اعلان کردند . اصل ماجرا  هم این هست که آمریکایی ها و آل سعود، نمادهای استکبار و استبداد و همچنین  اسرائیل،  منشا این فشارها هستند. البته پادشاهان قدیمی آل سعود آدم های محتاطی بودند و  هیچگاه دستشان را رو نمی کردند. برای مثال  آل سعود،  صدام را برای ورود به ایران تحریک کرد. او میلیاردها دلار به صدام داد . آل سعود بود که به صدام می گفت تو اگر حمله کنی من نمی گذارم در مجامع بین المللی حکمی علیه تو صادر شود و وقتی 598 صادر شد صدام که به کویت حمله کرد در واقع پاسخ بی وفایی آل سعود را داد . چون در 598 صدام محکوم شد و  به عربستان و کویت اولیتماتوم داد و حمله کرد که شما پای  قول هایی که اول جنگ به من دادید، تا آخر جنگ  نایستادید. اصلا آل سعود حامی اصلی جنگ صدام  علیه ایران بود ولی هیچگاه این ها دستشان را رو نمی کردند. اما تیم جدید شمشیرباز ال سلمان،  خیلی علنی رفتار می کند. الآن عربستان، اسرائیل و دولت آمریکا علیه ما برنامه ریزی کرده اند . قبلا اروپایی ها هم با این سه تا بودند، الآن اروپا فاصله اش رااز امریکا زیاد کرده و فرانسوی ها، آلمان ها و سایر اروپایی ها از این معرکه جدیدی که درست شده ناراحتند. با این حال  این سه ، یعنی امریکا، عربستان و اسرائیل، قلدر مآبانه ماجراها را  شروع کرده اند؛ به طوری کهر  تحریم ،  ترور و دخالت  و نفوذ در ایران،  سیاست جدید این سه تفنگدار آشوبگر منطقه است.

سخنران پیش از خطبه های نمازجمعه مشهد گفت: هم دولت، هم مجلس، هم قوه قضاییه و هم نیروهای مسلح و هم مردم، همه ما باید مثل دوران انقلاب و دوران جنگ، اولا  با خونسردی عمل کنند ، چون بیشتر این ها دنبال جنگ روانی هستند، این ها  با  ترقه بازی می خواهند امنیتی  را که  در کشور هست و در  در دنیا حتی فرانسوی ها و آلمان ها غبطه  آن را می خوردند به هم بریزند. لذا هوشیاری و خونسردی هر دو مهم است. این که مسئولین امنیتی و حکومتی ما غفلت کنند  بخشودنی نیست و از طرف دیگر بزرگنمایی مسأله نیز در راستای خواست آمریکایی هاست.

رضایی مساله دوم را تحریم ها خواند و با تأکید بر اصلی بودن مسأله تحریم اضافه کرد: اصل ماجرا حمله به اقتصاد کشور ، جلوگیری از پیشرفت ما و جلوگیری از تولید ملی و اشتغال است . پس باید فناوری انقلاب را به کار ببریم، انقلاب دارای یک فناوری است که من تعجب می کنم چرا ما نمی توانیم این فناوری را در این مرحله به کار ببریم؟ به کار گرفته می شود ولی ناقص است. آن فناوری این است که وقتی تهدیدی صورت  می گیرد مرحله اول ایستادگی و مقاومت است. مرحله دوم خلع سلاح تهدید کننده ،  مرحله سوم زدن سیلی  و مرحله چهارم دنبال کردن تهدید کننده است. ما در انقلابمان این فناوری را به کار گرفته ایم. اول مردم ما مقاومت کردند، رژیم سران انقلاب را زندان و  شکنجه کرد و فشار آورد. ملت مقاومت کرد. بعد ملت ما رژیم شاه را خلع سلاح کرد. در 22 بهمن سیلی محکمی  به گوش شاه و استبداد  زدیم و بعد از 22 بهمن  سلطنت طلب ها و ضدانقلاب را تعقیب کردیم . این فناوری  بود که در انقلاب منجر به تشکیل جمهوری اسلامی شد .

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس ادامه داد: ما این فناوری را یک بار دیگر در جنگ نیز به کار بردیم. یعنی عراق به کشور ما حمله کرد، ما اول حمله را سد کردیم، به طوری که سال اول سال مقاومت ایران بود. هیچ عملیات موفقی در سال اول نداریم، ولی یستادگی و مقاومت درسال اول صورت گرفت و دشمن را متوقف کردیم. از سال دوم به بعد حمله  و دشمن را در سرزمین خود خلع سلاح کردیم  تا این که  به مرز،  رسیدیم، ولی باز دشمن  را رها نکردیم.  بنابراین  پاسخ اینکه یک عده می گویند چرا بعد از آزادی خرمشهر  عراق را رها نکردید، آن است که  این  فناوری  نباید ناقص می ماند و باید وارد مرحله سوم می شدیم، یعنی  باید به صدام  سیلی می زدیم. از سال دوم به بعد ما به صدام  سیلی زدیم و بعد او را تعقیب کردیم و الآن دوست ترین کشور منطقه با ما  ملت و دولت عراق است.  اکنون باید پرسید چرا در تحریم ها این فناوری را به کار نمی گیریم؟ در مرحله اول مقاومت می کنیم که واقعا تحسین برانگیز است، زیرا ایستادگی ملت ما فوق العاده و کانون این ایستادگی  معجزه آفرین، مقام معظم رهبری است. ما حتی علاوه بر  ایستادگی، بعضا خلع سلاح هم می کنیم. یعنی وارد مرحله دوم نیز  می شویم، اما در تحریم سیلی نمی زنیم و دشمن را تعقیب نمی کنیم. لذا اودوباره حمله می وتحریمهای جدیدی اعمال می کند . ما باید اورا ازتحریمها نا امید کنیم. یعنی اورا خلع سلاح کنیم. نصف راه را می رویم ولی آنجا که باید با  ایجاد اشتغال از تهدید ها فرصت بسازیم، تولید ملی را راه بیاندازیم، و بعد با اشباع بازار منطقه از کالای ایرانی، اقتصاد منطقه را متحول کنیم، این اقدامات یعنی مراحل سوم و چهارم را  که مرحله سیلی زدن و تعقیب تحریم کنندگان است، انجام نمی دهیم. امروز وظیفه ماست که دیگربار فناوری انقلاب و جنگ را در مقابل تحریم ها و ترورها به کار بگیریم  تا به فضل پروردگار متعال، یک بار  دیگر، دولت، مجلس و همه ملت بزرگ ما قیام کردن و دشمن را خلع سلاح نموده و ضمن سیلی زدن به تحریم کنندگان ایران، اقتصاد کشور را شکوفا کنند تا واشنگتن خود به خود عقب بنشیند.

 منبع: تسنیم
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار