مهندس‌پور:

در جشنواره تئاتر فجر ۱۶۷ کار را دیدیم که حدود ۱۲۰ اثر برای اجرا در جشنواره انتخاب شد

دبیر جشنواره سی و ششم تئاتر فجر در نشست خبری سی و شششمین جشنواره تئاتر فجر گفت: در سی و ششمین جشنواره تئاتر فجر ۱۶۷ کار را دیدیم که حدود ۱۲۰ اثر برای اجرا در جشنواره انتخاب شد.
کد خبر: ۲۷۳۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۷ - 13January 2018

در جشنواره تئاتر فجر ۱۶۷ کار را دیدیم که حدود ۲۰ اثر برای اجرا در جشنواره انتخاب شد.به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، نشست خبری سی و ششمین جشنواره تئاتر فجر با حضور «فرهاد مهندس پور» دبیر این جشنواره صبح امروز در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

وی در ابتدای این نشست با اشاره به آمارهای این دوره از جشنواره اظهار داشت: در سی و ششمین جشنواره تئاتر فجر ۱۶۷ کار را دیدیم که حدود ۱۲۰ اثر برای اجرا در جشنواره انتخاب شد. هدف انتخاب کارهای بخش بین الملل دعوت از گروه های جوان و خلاقی بود که آثارشان تفکربرانگیز و به نوعی آیینه جامعه خودشان است.

مهندس پور درباره نحوه فروش بلیط جشنواره و تغییر مرجع فروش توضیح داد: ما در این دوره از جشنواره مناقصه ای برگزار کردیم که سایت پیشینی که بلیط‌های جشنواره را در اختیار علاقه مندان می‌گذاشت نتوانست در مناقصه برنده شود. برای همین مرجع فروش تغییر کرده است.

دبیر سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر درباره اینکه کوچک کردن جشنواره تئاتر فجر رخ نداده است، یادآور شد: یادم نمی آید که گفته باشم می خواهم جشنواره را کوچک کنم. جشنواره تئاتر فجر یکی از بزرگترین فستیوال های تئاتری در منطقه ای گسترده است. منظور من این بوده که جشنواره به ۲ بخش تقسیم شود زیرا در این فصل حضور کمپانی ها و گروه های خارجی در جشنواره سخت است و زمان برگزاری بخش بین الملل به فصل دیگری موکول می‌شود. همچنین بخش مسابقه ادبیات نمایشی و بخش پوستر و عکس نیز مستقل می شوند.

وی تأکید کرد: اینکه جشنواره بین المللی تئاتر فجر را بزرگ نگه داریم خوب است چون جشنواره می تواند به قطب فرهنگی تئاتر در منطقه تبدیل شود که البته این کار دشواری است.

مهندس پور با اشاره به اینکه به رقابتی بودن جشنواره اعتقادی ندارد، متذکر شد: مسابقه برای جشنواره تئاتر فجر امر احمقانه ای است. متأسفانه حتی چهره های حرفه ای و با سابقه تئاتر نیز درخواست حضور در بخش رقابتی جشنواره را دادند و این امر بیانگر این است که هنرمندان بزرگ و کوچک گویا اعتبار اجتماعی خود را با دریافت تندیس جشنواره به دست می آورند.

دبیر جشنواره سی و ششم تئاتر فجر با اشاره به اینکه ۵۰ درصد آثار جشنواره را بخش مرور و ۵۰ درصد آثار را بخش تولیدات تازه تئاتر ایران تشکیل می دهد، اظهار کرد: برای جشنواره سی و هفتم تئاتر فجر دست دبیر جشنواره برای انتخاب آثار بازتر است زیرا تعداد زیادی از آثار بخش مرور تئاتر ایران در سال آینده، در جشنواره امسال و در بخش تولیدات تازه اجرا شده اند.

وی درباره این موضوع که انتظار از فرهاد مهندس پور به عنوان دبیر جشنواره تئاتر فجر بیشتر از حد فعلی بود و همچنین عدولی که دبیرخانه جشنواره از فراخوان منتشر شده این دوره در زمینه تبدیل کردن بخش تئاتر ایران به ۲ بخش داشت، گفت: انتظارم از خودم بیشتر بود. در چند ماه گذشته تلاش کردم که عاقل باشم. از فراخوان جشنواره عدول کردیم ولی این حداقل بود و بیشتر از این ها امکان داشت که مهار کار از دست مان خارج شود. سال ها از بدنه اجرایی تئاتر دور بودم و خیلی زود متوجه شدم که نباید دبیری جشنواره تئاتر فجر را می پذیرفتم.

مهندس پور ادامه داد: هر سال به دلیل نداشتن مرامنامه جشنواره، کارها را از نو انجام می دهیم.

در حاشیه این نشست از شش پوستری که توسط «رضا فیلی زاده» طراحی شده بود، رونمایی شد.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار