تکذیب یک شایعه درباره «سانچی»

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان گفت: مقصد نفت‌کش مزبور کره جنوبی بوده و هرگونه شایعه و اخباری که غیر از این در فضای مجازی مطرح می‌شود، کاملا کذب، مردود، غلط و ناصحیح است.
کد خبر: ۲۷۴۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷ - 15January 2018

تکذیب یک شایعه درباره «سانچی»به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، بهرام قاسمی سخنگوی دستگاه دیپلماسی ضمن تسلیت به مردم ایران و خانواده‌های جان باختگان نفت‌کش سانچی درباره اخبار مطرح شده مبنی بر اینکه نفت‌کش مزبور به مقصد کره شمالی و نه کره جنوبی در حال حرکت بوده، اظهار داشت: همانگونه که از ابتدا پس از وقوع این حادثه تلخ بار‌ها بیان شد، مقصد نفت‌کش مزبور کره جنوبی بوده و هرگونه شایعه و اخباری که غیر از این در فضای مجازی مطرح می‌شود، کاملا کذب، مردود، غلط و ناصحیح است.

وی همچنین عنوان کرد که تلاش‌ها برای یافتن بقایای اجساد قربانیان در حال انجام است و سفارت ایران در پکن و سرکنسولگری جمهوری اسلامی در شانگ‌های و همچنین ستاد تشکیل شده در وزارت خارجه کشورمان کماکان به وظایف خود در این زمینه با تمام توان ادامه می‌دهند.

قاسمی در عین حال بیان کرد: با توجه به یافتن جعبه سیاه و بازخوانی آن که احتمالا می‌تواند سرنخ‌هایی را درباره چگونگی حادثه روشن کند، منتظر نظر کارشناسی دستگاه‌های فنی خواهیم ماند.

هیچگونه کوتاهی توسط وزارت خارجه صورت نگرفته

وی بیان کرد که وزارت خارجه از ابتدای این حادثه با تشکیل ستاد در مرکز و ارتباط مستمر روزانه بین تهران، پکن و شانگ‌های کار را دنبال کرده و به بهترین شکلی که می‌توانسته این پیگیری‌ها را انجام داده و هیچگونه کوتاهی در این زمینه صورت نگرفته است. اگرچه متاسفیم جان انسان‌های بیگناه و هموطنان ما در این حادثه از دست رفت، ولی ما قدردان همکاری‌های خوب نمایندگی‌های خود در شانگ‌های و پکن و ستاد مربوطه در وزارت خارجه و دیگر دستگاه‌های ذیربط کشور هستیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچینن عنوان کرد: دولت چین هم از ابتدای این قضیه و بعد از برقراری تماس‌های ما، اقدام به تشکیل ستاد بحران کرد و همکاری بسیار خوبی را با ما داشت، ولی نوع حادثه و میزان حرارت و ارتفاع آتش و مجموعه حجم میعانات به قدری بود که امکان هرگونه دسترسی و نزدیک شدن به نفت‌کش را غیرممکن می‌کرد.

قاسمی بیان کرد: ما از امکانات و کانال‌های موجود در این زمینه استفاده کرده و از ابتدای این حادثه با دولت ژاپن، کره جنوبی و سازمان بین‌المللی دریانوردی (ایمو) که در لندن مستقر است، در تماس بودیم.

سخنگوی وزارت خارجه در توضیح بیشتر عنوان کرد: براساس توافقات و مذاکرات صورت گرفته با چین و ژاپن قرار بود که صبح یکشنبه (دیروز) عملیات مشترکی توسط گروه‌های امداد و نجات سه کشور (ایران، چین و ژاپن) انجام شود و بر همین اساس از روز شنبه گروه امداد و نجات سه کشور در محل حضور داشتند و بررسی‌های لازم صورت گرفت که این عملیات با حضور گروه‌های امداد و نجات سه کشور و با تجهیزات ژاپن صورت گیرد که به دلیل افزایش دما و انفجاری‌هایی که صورت گرفت، کشتی غرق شد و عملا این عملیات انجام نشد.

منبع: فارس

نظر شما
پربیننده ها