فراخوان مراسم «حق تعیین سرنوشت» در بحرین/ منامه به شبه مستعمره عربستان و آمریکا تبدیل شده است

ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین از مردم خواست تا روز پنج‌شنبه در مراسم ویژه «حق تعیین سرنوشت» حضور گسترده‌ای داشته باشند.
کد خبر: ۲۹۳۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۸ - 28May 2018

فراخوان مراسم «حق تعیین سرنوشت» در بحرین/ تبدیل منامه به شبه مستعمره عربستان و آمریکابه گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس به نقل از سایت ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین، این ائتلاف در بیانیه‌ای از مردم بحرین خواست تا در مراسم «حق تعیین سرنوشت -18» در منطقه ستره حضور بهم رسانند.

در این بیانیه آمده است: ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین از اقشار مختلف می‌خواهد که روز پنج‌شنبه مشارکت گسترده‌ای در این مراسم به منظور تاکید بر حق خود در تعیین سرنوشت و انتخاب نظام سیاسی خود براساس نتایج همه‌پرسی مردمی سال 2014 میلادی داشته باشند.

منامه شبه مستعمره عربستان و آمریکا

«پیتر فورد» سفیر سابق انگلیس در بحرین گفت که این کشور به شبه مستعمره عربستان و آمریکا از زمان انقلاب مردم بحرین در سال 2011 میلادی تبدیل شده است.

فورد در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی المیادین به واکنش‌های مثبت به استفعایش از سمت مشاور خاندان حاکم در بحرین درپی اظهارات اخیر خالدبن احمد وزیر خارجه بحرین اشاره کرد و گفت: رسانه‌های بحرینی با سکوت کامل با استفعای من برخورد کردند و مسؤولان وزارت خارجه انگلیس نیز از این استعفا خوشحال نیستند.

به گفته فورد، وی از مدتی پیش شاهد اقدامات تدریجی رژیم بحرین علیه مسأله فلسطین بوده است. سفیر سابق انگلیس در بحرین تصریح کرد: ما شاهد سرسپردگی خاندان حاکم بحرین در برابر عربستان بودیم، زیرا آن‌ها (خاندان آل خلیفه) نگران هستند و این امر باعث شده است تا مواضع آن‌ها به مواضع آمریکا و اسرائیل علیه ایران نزدیک شود.

محرومیت زندانیان سیاسی زن از درمان

شماری از حقوقدانان گزارش دادند که اداره زندان زنان شهر عیسی در بحرین همچنان سیاست اعمال محدودیت و محروم کردن زندانیان سیاسی زن از حقوق اساسی خود را در دستور کار قرار داده‌اند.

مدیر مرکز حقوق و دموکراسی بحرین (بیرد) مقیم لندن گفت که «هاجر منصور» از بستگان نزدیکش جزء زندانیان سیاسی در بحرین است و به همراه «مدینه علی» دیگر زندانی سیاسی بحرینی همچنان با سیاست‌های تبعیض آمیز، محرومیت از درمان مناسب و مراقبت پزشکی از سوی مدیریت زندان زنان شهر عیسی روبرو هستند.

وی در توییتی نوشت: این موضوع در پارلمان انگلیس مطرح شده است.

در همین حال، شماری از حقوقدانان و فعالان در شبکه‌های اجتماعی نگرانی شدید خود را درخصوص سلامت 2 زن بحرینی دیگر به نام‌های «زکیه البربوری» و «فاطمه داوود حسن» ابراز داشتند. اداره بازپرسی جنایی بحرین از بیش از 10 روز پیش این 2 زن بحرینی را بی‌دلیل بازداشت و از اجازه ملاقات با آن‌ها خودداری کرده است.

بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.

این درخواست‌ها با سرکوبگری رژیم بحرین با همدستی برخی کشور‌های عربی از جمله عربستان و امارات روبرو شده است.

در این مدت، صد‌ها نفر شهید یا زخمی شده و یا با پرونده سازی به زندان افتاده و شکنجه شده‌اند.

انتهای پیام/ 441

نظر شما
پربیننده ها