با معرفی لذیذ‌ترین غذاهای ایرانی پخش می‌شود؛

بُعد جامعه شناسانه تغذیه ایرانی در مستند «ذائقه ایرانی»

مستند «ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی از تولیدات خانه مستند انقلاب اسلامی از شبکه مستند سیما به نمایش در می‌آید.
کد خبر: ۲۹۵۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸ - 13June 2018

بُعد جامعه شناسانه تغذیه ایرانی در مستند «ذائقه ایرانی»به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، مستند «ذائقه ایرانی» که به بررسی غذا‌های لذیذ و محبوب ایرانی می‌پردازد، جمعه ساعت 19 از شبکه مستند سیما به نمایش در می‌آید.

این مستند نگاهی کارشناسانه به فرهنگ غذایی ایران از دریچه غذا‌های محبوب دارد و غذا‌هایی که طی یک نظرسنجی جامع و علمی از اقشار مختلف به عنوان غذای محبوب ایرانی‌ها انتخاب شده را مورد بررسی قرار داده است.

نیما انیسی کارگردان این مستند انگیزه خود از ساخت «ذائقه ایرانی» را به فقر اطلاعات در خصوص غذا‌های ایرانی مرتبط دانست و گفت: ساخت مستندی که در یک بستر جذاب، اطلاعات مخاطبان را از غذا‌های محبوب و پر کاربرد ایرانی بالا ببرد، نقش زیادی در افزایش سطح سلامت جامعه می‌تواند داشته باشد.

وی نگاه به بعد جامعه شناسانه تغذیه ایرانی را از دیگر خصوصیات مستند «ذائقه ایرانی» دانست و اظهار داشت: در این مستند تلاش داشتیم از نقطه نظر جامعه شناسانه به تهیه و مصرف غذا‌های ایرانی بپردازیم که تا کنون کمتر مورد بررسی قرار گرفته است و مطمئن هستم برای مخاطبان جذاب خواهد بود.

انیسی در پایان اظهار داشت: در کنار بررسی‌های مختلفی که روی غذا‌های ایرانی انجام داده‌ایم، دستورالعمل تهیه آن‌ها را نیز در مستند نشان می‌دهیم تا علاقه‌مندان بتوانند از این غذا‌های لذیذ ایرانی استفاده کنند.

طبق این گزارش، مستند «ذائقه ایرانی»، شنبه ساعت 10 از شبکه مستند سیما بازپخش می‌گردد.

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها