استاندار سیستان و بلوچستان:

پیاده روی اربعین جریان تبادل فکر و فرهنگ است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پیاده روی اربعین یک جریان و رودخانه تبادل فکر و فرهنگ است که تلاش و برنامه‌‌ریزی هر چه بیشتر برای استقبال از زائران حسینی این استان را به کانون تبادل فرهنگی تبدیل می‌کند.
کد خبر: ۳۱۴۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹ - 21October 2018

پیاده روی اربعین جریان تبادل فکر و فرهنگ استبه گزارش دفاع پرس از زاهدان، «سید دانیال محبی» استاندار سیستان و بلوچستان امروز در نشست ستاد اربعین سیستان و بلوچستان اظهار داشت: استقبال مناسب از زائران پاکستانی که رنج هزاران کیلومتر از کویته تا ایران را طی کرده‌اند تاثیر بسیار زیادی در ادامه این مسیر تا کربلا دارد.

وی افزود: در ایمنی مسیر حرکت زائران از مرز میرجاوه تا مقصد باید دقت کرد و سعی کنیم تلفات و خسارات رانندگی وجود نداشته باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایجاد زیرساخت مناسب جاده ای در قالب بزرگراه در مسیر نصرت آباد به سمت بم و همچنین ایجاد اقامتگاه ها و اماکن تفریحی برای استراحت زائران از جمله اقداماتی است که ایمنی مسیر را برای آنان فراهم می‌کند و برای سالهای آینده باید در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: با توجه به اینکه اتوبوس‌های حامل زائران ممکن است در طول مسیر برای دریافت سوخت معطل شوند باید روند سوخت‌گیری این خودروها به گونه ای مدیریت شود تا تجمع آنان در یک جایگاه سبب طولانی شدن مدت سوخت‌گیری نشود.

محبی تصریح کرد: یکی از مهمترین خدمات برای زائران ایجاد سرویس های بهداشتی در طول مسیر و همچنین در محل اسکان زائران است.

این مسئول بیان داشت: برنامه ریزی برای استفاده از شبکه ریلی در انتقال زائران پاکستانی تا مرز کشور عراق باید در سال‌های آینده انجام شود چرا که سلامت و ایمنی آن بیشتر است.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر فراهم کردن آرامش زائران خاطرنشان کرد: میزبانی از زائران اربعین حسینی ظرفیت بزرگی برای این استان است که باید با مدیریت صحیح توسعه یابد.

براساس آمار ارائه شده در این نشست از 15 شهریور تا 28 مهر، 35 هزار و 248 زائر پاکستانی وارد مرز میرجاوه شده اند که از این تعداد 10 هزار و 340 نفر به کشور عراق، 352 مسافر به مشهد و چهار هزار و 332 نفر به قم عزیمت کرده اند.

تاکنون 7 هزار و 300 زائر ایرانی برای حضور در پیاده روی اربعین در سمانه سماح نام نویسی کردند که برای 7 هزار و 75 نفر ویزا صادر شده است.

سال گذشته 53 هزار زائر پاکستانی از طریق مرز میرجاوه برای شرکت در پیاده روی اربعین وارد ایران و عازم کربلا شدند که پیش بینی می شود این آمار امسال به بیش از 60 هزار نفر افزایش یابد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها