برگزاری کارگاه مقاله نویسی دانشنامه استانی دفاع مقدس در مازندران + تصاویر

اولین کارگاه مقاله نویسی دانشنامه استانی دفاع مقدس پیش از ظهر امروز در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران برگزار شد.
کد خبر: ۳۱۸۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۲ - 14November 2018

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از ساری، اولین کارگاه مقاله نویسی دانشنامه استانی دفاع مقدس پیش از ظهر امروز با حضور «علی میرهاشمی» معاون علمی دانشنامه دفاع مقدس استانها، «عبدالرضا خدادادی» مسئول جغرافیا و نظامی دانشنامه دفاع مقدس استانها و «علی ذبیحی» مسئول گروه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دانشنامه دفاع مقدس در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور پژوهشگران و نویسندگان دفاع مقدس استان برگزار شد، سردار «عبدالله ملکی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارز شهای دفاع مقدس مازندران در سخنانی به اهمیت تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان پرداخت و اظهار داشت: تدوین دانشنامه دفاع مقدس نیازمند تلاش و همکاری مجموعه نویسندگان استان است تا بتوانیم به سرانجام برسانیم.

وی با بیان اینکه کار نگارش دانشنامه از ظرافت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: در تدوین دانشنامه که با هدف انتقال ارزش های دفاع مقدس به نسل آینده صورت می گیرد، باید بتوانیم مازندران را خیلی خوب معرفی کنیم.

ملکی با اشاره به برگزاری هشتمین کارگاه مقاله نویسی دانشنامه استانها در مازندران، بیان کرد: تمام سعی و تلاش ما بر این است تا از جامعه فرهیختگان استان جهت تدوین دانشنامه بهره گیریم و در این راستا به سراغ جامعه دانشگاهیان رفتیم و همچنین نماینده ولی فقیه در استان در نمازجمعه استان نیز به این مهم پرداخت.

در این کارگاه آموزشی، «علی میرهاشمی» معاون علمی دانشنامه دفاع مقدس استانها، «عبدالرضا خدادادی» مسئول جغرافیا و نظامی دانشنامه دفاع مقدس استانها و «علی ذبیحی» مسئول گروه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دانشنامه دفاع مقدس به شیوه مقاله نویسی پرداختند.

«علی میر هاشمی» معاون علمی دانشنامه دفاع مقدس استانها در سخنانی گفت: دانشنامه عنوان کتاب مرجع است که با قرار گرفتن مجموعه ای از فعالیت ها، مناسبت ها، یادواره ها و... به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می پردازد.

وی با بیان اینکه کار دانشنامه از سه سال پیش در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مطرح و پیگیری شده است، به اهمیت این کار پرداخت و گفت: برگزاری کارگاه های توجیهی، مداخل، تشکیل پرونده های علمی و تعریف مقالات از جمله اقداماتی بوده که تاکنون در این راستا در سطح استانها انجام شده است.

«مهدی خیلی» مدیر دبیرخانه علمی دانشنامه دفاع مقدس مازندران نیز از استخراج 1000 مدخل در سه محور شهدا و اشخاص، فرهنگی، هنری و اجتماعی و جغرافیا و نظامی خبر داد و افزود: تاکنون تعداد 65 مدخل توسط پژوهشگران استان تهیه شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار