نفرات برتر جشنواره ادبی و تجسمی هنرمندان شاهد و ایثارگر تقدیر شدند

جشنواره ادبی و تجسمی هنرمندان شاهد و ایثارگر با معرفی و تقدیر نفرات برتر شامگاه چهارشنبه 14 آذر به کار خود در مشهد مقدس پایان داد.
کد خبر: ۳۲۲۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱ - 06December 2018

نفرات برتر جشنواره ادبی و تجسمی هنرمندان شاهد و ایثارگر تقدیر شدندبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، حجت الاسلام کاویانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: بنیاد با توجه به اهمیت و جایگاه هنر در تعالی فرهنگی جامعه تلاش می‌کند با ترغیب و تشویق هنرمندان به خلق آثار هنری با موضوع ایثار، مقاومت، شهید و شهادت؛ فرهنگ ایستادگی و پیروزی را در جامعه گسترش دهد.

وی افزود: هنر بیشترین قدرت تأثیرگذاری را بر مردم دارد و آثار باقی مانده از گذشتگان نشان می‌دهد که بشر همواره دغدغه ماندگاری خویش را با استفاده از ابزار هنر نشان داده و در رویدادهای مهم تاریخی، تأثیر تولیدات هنری در تغییر مسیر جوامع گذشته مشهود است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با اشاره به رسالت مشترک انبیای الهی برای مواجهه هنرمندانه با استعداد، قابلیت و ظرفیت‌های بشریت گفت: ترسیم چهره حقیقی از انسان با همه قوت و ضعف‌ها مهم‌ترین مأموریت هنرمند است که در بستری از مهارت و ذوق هنری می‌تواند انسان‌ها را به حداکثر توانمندی خود رهنمود سازد.

حجت الاسلام کاویانی افزود: مهم‌ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران شناسایی و حمایت از استعدادهای سرشار هنری جامعه ایثارگری و ایفای نقش تسهیل کننده و حمایتگری به جای تمرکزگرایی و تصدی‌گری است و اعتقاد داریم فرهنگ ایثار و شهادت مفهومی متعالی و ارزشمند است که برای عینیت یافتن و جاری شدن در سطح زندگی عادی مردم باید با ابزارها و قالب‌های هنری معرفی و عرضه شود.

در جشنواره ادبی و تجسمی هنرمندان شاهد و ایثارگر در بخش ادبی 63 شاعر با 160 اثر و در بخش داستان 70 نویسنده با 170 رمان و داستان کوتاه از 13 استان کشور شرکت کردند و در بخش هنرهای تجسمی از 73 هنرمند نقاش که در این جشنواره شرکت کردند 20 هنرمند از هفت استان به بخش نهایی جشنواره راه یافتند.

در مراسم اختتامیه این جشنواره در بخش نقاشی «تکتم باقری» رتبه برتر، «یدالله ورزدار» رتبه دوم و «ناصر تقی زاده» رتبه سوم شدند و تندیس جشنواره و لوح سپاس به «نوید سیم بر» اهدا شد و «زهرا جانقربان»، «معصومه شمشیری» و «مریم ارتفاع» لوح تقدیر دریافت کردند.

در بخش داستان کوتاه «طیبه جعفری» از استان سمنان، «حسن دولتی» از آذربایجان شرقی، «ابوالفضل عصار زاده» از استان خراسان رضوی، «زهرا یگانه» از استان کرمانشاه و در بخش داستان بلند «اروجعلی مولوی» از استان آذربایجان شرقی، «محمد حسین وفایی» از استان قم، «یدالله ورزدار» از استان تهران و در بخش شعر «حسین خزائی» از استان کرمانشاه، «آسیه رحمانی» از استان تهران، «فائزه زارعی» از استان اصفهان، «رضا محبی راد» از استان اصفهان، «وجیه نوزادی» از استان خراسان جنوبی و «نرگس واحدی» از استان مرکزی حائز رتبه‌های برتر شدند.

«دکتر محمد کاظم حسنوند»، «غلامرضا قلی پور» و «اردوان منظم» که از چهره‌های شناخته شده عرصه هنرهای تجسمی و نقاشی هستند، داوری بخش تجسمی رشته نقاشی را عهده‌دار بودند و داوری بخش شعر جشنواره نیز بر عهده «داریوش ذوالفقاری»، «مصطفی محدثی خراسانی» و «دکتر رضا اسماعیلی» بود و داوری بخش داستان را «علیرضا مدنی»، «محمدعلی قربانی» و «حبیب یوسف زاده» عهده‌دار بودند.

همچنین در طول برگزاری این جشنواره سه کارگاه نقد ادبی، شب شعر و شب داستان با حضور اساتید و منتقدان برجسته کشوری «آمنه آدینه»، «فردین مولایی» و «لعل بذری» به نقد اشعار و داستان‌های شرکت‌کنندگان در بخش‌های مختلف جشنواره پرداختند.

در مراسم اختتامیه این جشنواره سید مرتضی حسینی مدیرکل امور هنری بنیاد و دبیر جشنواره، حجت الاسلام معصومی مدیرکل بنیاد خراسان رضوی، جمعی از معاونین فرهنگی و آموزشی و روسای ادارات هنری سراسر کشور و تعدادی از هنرمندان شاهد و ایثارگر حضور داشتند.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار