معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

شعر و موسیقی باعث خاطره‌انگیزی «پهنه رودکی» است

سیدمحمد مجتبی حسینی با اشاره به تاثیرگذاری تالار وحدت و تالار رودکی گفت: موضوعی که در این محدوده بیشترین خاطرات را رقم زده شعر و موسیقی و نمایش بوده به همین دلیل می‌خواهیم با محوریت شعر و موسیقی و نمایش از هنرمندان و علاقه‌مندان به این هنر‌ها دعوت کنیم که بیایند و در این فضای خاطره‌انگیز با یکدیگر گفتگو کنند.
کد خبر: ۳۳۴۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸ - 20February 2019

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، سید مجتبی حسینی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به موضوع مدینه‌سازی و مدنیت پروری، اظهار داشت: می‌توانیم برای پدیده خاصی مانند رودکی در مرحله اول الگوهای موفق تاریخی در ایران و الگوهای موفق جغرافیایی در سراسر عالم را بررسی کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید نقش انسان در آن فضا به خوبی دیده شود، افزود: معتقدم بناها باید متناسب با آدمی شکل گیرند نه اینکه بناهایی ایجاد شوند و بعد از افراد بخواهیم که در این بناها حضور پیدا کنند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: فضاهای محدوده جغرافیایی که به عنوان پهنه رودکی در نظر گرفته شده، خاطره انسانی دارد و در طول نیم قرن گذشته در ضمیر افراد زیادی به عنوان تحقق آرزوهایی نقش بسته است.

حسینی عنوان کرد: بدون تردید بسیاری افراد نمی‌توانند خاطره اولین باری که کنسرت موسیقی در تالار وحدت یا تالار رودکی مشاهده کرده‌اند را از یاد ببرند به همین دلیل باید بر اساس مطالعه برای این محدوده اقداماتی انجام شود. موضوعی که در این محدوده بیشترین خاطرات را رقم زده شعر و موسیقی و نمایش بوده به همین دلیل می‌خواهیم با محوریت شعر و موسیقی و نمایش از هنرمندان و علاقه‌مندان به این هنرها دعوت کنیم که بیایند و در این فضای خاطره‌انگیز با یکدیگر گفتگو کنند.

وی با بیان اینکه اساسا غرض از پلازاها و پهنه‌های مختلف تعریف موضوعات مختلف است، تاکید کرد: موضوع انتخاب شده مزیت نسبی دارد به همین دلیل برای کسب موفقیت باید بر اساس مخاطب شناسی برای این پهنه فعالیت‌هایی انجام شود.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه معتقدم با یک اثر هنری می توان ترجمان مختلفی به دست آورد، گفت: زمانی آقای شجریان اظهار نظر کرده بودند که اگر بسیاری از دستاوردهای هنری ایران از بین برود اما یک آلبوم از تک نوازی استاد جلیل شهناز باقی بماند می‌توان از این موسیقی دیگر آثار هنری را ساخت.

بنده نیز معتقدم اگر بسیاری از بناهای تاریخی ما از بین برود اما مسجد شیخ لطف‌الله باقی بماند می‌توانیم نستعلیق میرعماد را هم پیدا کنیم.

حسینی ادامه داد: بدون شک با مخاطب شناسی برای این محدوده می‌توان فهمید که مردم چگونه شهری را دوست دارند. پهنه رودکی سرمایه‌های ارزشمندی در کوله بار خود دارد به همین منظور می‌تواند رویداد بسیار موفقی باشد.

وی با بیان اینکه سازمان زیباسازی شهر تهران یکی از نقاط کانونی ایجاد پیوند بین مدینه و مدنیت است، گفت: زمانی که شهرداری تهران درگیر ساخت پل و تونل و دیگر تاسیسات شهری بود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یک تنه چراغ پهنه رودکی را روشن نگه داشت به همین دلیل امروز نیز شهرداری تهران می‌تواند با برنامه‌ریزی در نگه داشتن چراغ این محدوده به این وزارت خانه کمک کند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آینده پهنه رودکی افزود: اگر برای این پهنه برنامه‌ریزی، مطالعات دقیق، شاخت ظرفیت‌های انسانی و همچنین عملکرد تصمیم‌گیری درست صورت گیرد می‌تواند آینده بسیار موفقی داشته باشد.

حسینی با بیان اینکه با متمرکز کردن فعالیت های فرهنگی و هنری در نقاطی از شهر می‌توان فعالیت‌ها را به انسجام واتحاد رساند، گفت: ساکنان محل بزرگترین دستیاران انجام این طرح خواهند بود به همین منظور معتقدم اگر تدبیر درست شکل بگیرد فضا برای رسیدن به موفقیت به ما کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/ 12

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار