سردار دهقان در گفت‌وگوی خبری:

تمایل آمریکا و عربستان به آتش‌بس یک دروغ بزرگ است/ ایران قطعنامه‌ای را نقض نمی‌کند

وزیر دفاع با اشاره به اینکه آمریکا و عربستان نیروهای تروریستی را با سلاح‌های پیشرفته تقویت می‌کنند درحالی‌که به دروغ می‌گویند خواهان آتش‌بس هستند، گفت: دروغگویی آمریکا در اراده و عزمشان در مبارزه با داعش اثبات شده‌است.
کد خبر: ۹۷۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۳ - 22August 2016

تمایل آمریکا و عربستان به آتش‌بس یک دروغ بزرگ است/ ایران قطعنامه‌ای را نقض نمی‌کند

 به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سردار سرتیپ حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شامگاه یکشنبه شبکه دو سیما به تشریح تازه ترین دستاوردهای کشور در حوزه دفاعی و آخرین تحولات نظم جدید منطقه ای پرداخت.

دهقان در پاسخ به این سوال که آمریکاییها مدعی شدهاند که سامانه موشک اس 300 در شرق تهران قرار داده شده آیا این موضوع را شما تایید میکنید؟ اظهار داشت: این موضوع هیچ ربطی به طرفهای غربی و آمریکایی ندارد و آمریکا در داخل کشور عدهای منافق نفوذی دارد که من نام آنها را «روسپیهای مزدور» خطاب میکنم و این موضوع هیچ گونه صحتی ندارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه آمریکاییها هرگزعلاقه ندارند توان نظامی کشورمان افزایش یابد، افزود: ما برای تقویت جنگندههای نیروی هوایی خود نیازمند تامین جنگنده هستیم، لذا نقاط در معرض تنش هواپیماها را شناسایی و کاستی ها را برطرف کردهایم و با روسیه در حال مذاکره برای سامانه سوخو میباشیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه زیردریایی فاتح به معنای اولیه آن در سالهای گذشته ساخته شده است، تصریح کرد: زمانی ما میتوانیم از اتمام کار یک محصول صحبت کنیم که آماده تحویل به نیروی مربوطه باشد و الحاق به صورت رسمی انجام شده باشد.

دهقان در ادامه گفت: اساس ورود روسیه به سوریه و مقابله این کشور با درخواست دولت سوریه بوده است. نیروهای نظامی سوریه کاستی که داشتند در عملیاتهای هوایی بوده است و بعد از آن روسیه ناوگان هوایی خود را به سوریه منتقل کرد تا کمک حال نظامی این کشور باشد و دولت سوریه بتواند در مقابل تروریستها تقویت شود.

وی با بیان اینکه بعد از پیروزیهای نیروهای مقاومت در عرصه نبرد حلب آمریکاییها خواهان آتش بس محدود در سوریه شدند، افزود: آمریکا و عربستان نیروهای تروریستی را با سلاح های پیشرفته تقویت میکنند در حالی که به دروغ میگویند خواهان آتشبس هستند.

دهقان با اشاره به اینکه ایران و روسیه در عرصه نبرد سوریه با یکدیگر برعلیه داعش و گروههای تروریستی عملیات انجام میدهند، خاطرنشان کرد: ما به سوریه برای یک مدت کوتاه اجازه دادهایم تا از پایگاه نوژه استفاده کند و در این پایگاه به سوختگیری بپردازد و توافق مکتوبی با روس ها درباره حضور جنگنده های روس در همدان صورت نگرفته است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: روس ها به دلیل اینکه حس ابرقدرتی دارند و میخواهند در معادلات تاثیرگذار باشند با اعلام خبر حضور جنگنده هایشان در همدان بی معرفتی کردند.

وی در پاسخ به این سوال که آمریکاییها مدعی شدهاند که ایران قطعنامه 2231 سازمان ملل را به دلیل کمک هوایی به سوریه نقض کرده است، اظهار داشت: این قبیل سخنان و اقدامات بهانههای آمریکا است و ما هیچ قطنامهای را نقض نکردهایم.

دهقان با بیان اینکه، امروز ارتش سوریه در عرصه عملیاتی در موضع تهاجمی قرار دارد تصریح کرد: دروغگویی آمریکا در اراده و عزمشان در مبارزه با داعش اثبات شده و این کشور اقدام موثری برای مبارزه با تروریست ها انجام نداده است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره آخرین وضعیت تولید موتور اوج اظهار داشت: برای هواپیماهای جنگنده که سرعت زیاد لازم است باید به سمت موتورهای توربوجت برویم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره آخرین وضعیت ساخت جنگنده قاهر نیز بیان داشت: ایده ای وجود داشت که بتوان هواپیماهای سبک و ارزانی برای ماموریت های رزمی در پشتیبانی نزدیک تولید کرد که به صورت انبوه قابل تولید و به کارگیری باشد که این ایده در تولید قاهر 313 تجلی پیدا کرد.

دهقان از احتمال پرواز این جنگنده خبر داد و ادامه داد: بحث انبوه تولید آن نیز بسته به سفارشی است که در این رابطه وجود داشته باشد.

وی با اشاره به بحث سامانه پدافند باور 373، گفت: زمانی که بحث خرید اس 300 را در دستور کار داشتیم و روسها آن قرارداد را لغو کردند نمی توانستیم بخشی از دفاع هوایی خود را خالی بگذاریم لذا می بایست سیستمی را طراحی می کردیم تا بتواند این ماموریت را انجام دهد که باور 373 در پاسخ به این نیاز طراحی شد تا بتوانیم سیستمی را داشته باشیم که قادر باشد اهدافی که در آسمان در ارتفاع 27 کیلومتری پرواز می کند را مورد اثابت قرار دهد.

دهقان ادامه داد: تستهای بخش های مختلف این سیستم و تست های میدانی آن انجام شده و در منطقه پرتاب نیز برده شده است و اولین سیستم آن را امسال تست عملیاتی کامل خواهیم کرد.

وزیر دفاع گفت: با درخواست رئیس جمهور اولین تست این سامانه را روی موشک بالستیک انجام خواهیم داد که این کار تا پایان سال صورت می پذیرد و پس از آن این سامانه در خط تولید قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به  سامانه اس 300 گفت: در بحث ارتفاع بلند نیازی به سیستم دیگری نداریم لذا وقتی سامانه باور را عملیاتی کنیم از سامانه های دیگر بی نیاز می شویم.

منبع: تسنیم

نظر شما
پربیننده ها