امیر سرتیپ کیومرث حیدری:

روی پای خود ایستادن، امروز شعار نیست / تنها یک تفاوت بین جوان امروز و شهدا وجود دارد

جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ، قدرت ارتش به حدی بود که، اولین شعار گروهک ها، نابودی این نیرو بود، چرا که فهمیده بودند که ارتش توانایی ایستادن در مقابل آنها را دارد.
کد خبر: ۳۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۵ - 27September 2013

روی پای خود ایستادن، امروز شعار نیست / تنها یک تفاوت بین جوان امروز و شهدا وجود دارد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، جانشین نیروزی زمینی ارتش در گفت و گویی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با اشاره به عملکرد ارتش در ابتدای جنگ، گفت: ارتش ایران در چند مقطع توفیق مبارزه با کفر را داشت. قبل از پیروزی انقلاب، ارتش و نیروهای انقلابی به مبارزه با رژیم پهلوی که خود به وجود آوردنده این نیرو بود، پرداخت. شهید صیاد شیرازی، شهید آبشناسان و شهید ستاری نمونه هایی از حلقه های مرکزی مقاومت علیه طاغوت بودند که توانستند با امام و رهبری ارتباط گرفته و گوش به فرمان ایشان باشند.

امیر حیدری با بیان اینکه پایگاه های مقاومت ارتش بعد از پیروزی انقلاب، حضوری موثر در عرصه های مختلف داشت، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، قدرت ارتش به حدی بود که، اولین شعار گروهک ها، نابودی این نیرو بود، چرا که فهمیده بودند که ارتش توانایی ایستادن در مقابل آنها را دارد.

وی با اشاره به فرمان امام (ره) مبنی بر حضور ارتش در مناطق غرب، تصریح کرد: زمانی که حدود دو سوم از نیروی ارتش دوشادوش سپاه در حال مبارزه با نیروهای ضد انقلاب بودند، با به منعصه ظهور رسیدن بخشی از توان ولایتمداری خود، آرام آرام وارد عرصه دفاع مقدس شدند.

جانشینی نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه بنا بر اسناد موجود، قبل از 31 شهریور حمله عراق آغاز شده بود، اذعان داشت: 31 شهریور آغاز تهاجم افسارگسیخته دشمن است؛ باید گفته شود که شرارت های صدام و حزب بعث از فروردین یا اردیبهشت 58 با حرکت بالگردها در اروند رود و عبور از خط "تالوگ" شروع شد.

امیر حیدری ادامه داد: تا قبل از 31 شهریور 59 بیش از 600 مرتبه تجاوز مرزی  از سوی عراق صورت گرفت و روستاها و پاسگاه های مرزی در این درگیری ها حضور داشتند؛ حتی یکی از عملیات های آفندی نیز قبل از این تاریخ بوده است.

وی دوران مظلومیت ارتش و سپاه را همراه با آغاز دفاع مقدس دانست و افزود: این مظلومیت را باید در ظلم قوهی عاقله ای  که فرمانده ای کل قوا را بر عهده داشت، جست و جو کرد که اعتقادی به جنگ و مقاومت نداشت. علاوه بر این معتقد نبود که همرزمان و نیروهای مردمی می توانند همراه ارتش علیه دشمن ایستادگی کنند.

امیر حیدری با اشاره به رشادت های شهید احمد کاظمی، گفت: شهید بزرگوار"احمد کاظمی" نمونه بارز این مظلومیت است. کاظمی زمانی که وارد منطقه غرب شد تنها 50 نیروی خودجوش به همراه داشت و هیچ نیروی پشتیبانی همراه او نبود.

جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: من معتقدم، ارتش و سپاه یک لشکر الهی است. ما در کنار هم در دوران جنگ توانستیم که در حد اعجاز ایفای نقش کنیم، در حالی که فرمانده کل قوا، بنی صدر خائن، اعتقادی به این موضوع نداشت. با این امر بود که دشمن علی رغم  شعارها  و رجز هایی که خوانده بود ، در ابتدای جنگ شکست خورد.

امیر حیدری با اشاره به پیروزی ها و ناکامی های دوران جنگ ادامه داد: نیروی دریایی ما در اوایل جنگ، دو سوم نیروی دریایی عراق را منهدم می کند. دراین بین ناکامی هایی هم وجود داشت که باید ریشه یابی شوند. باید ببینیم این ناکامی ها ناشی از تجهیرات و تسهیلات بود و یا تدبیر فرماندهان ویا شرایط اقلیمی و جغرافیایی.

این رزمنده دوران جنگ تحمیلی یکی از علل این ناکامی ها را فرماندهی  نادرستی که در ابتدای جنگ اعمال می شد، دانست و تشریح کرد: در ان مقطع، قوهی عاقلهای پیوند دهندهِ نیروها، دچار انحراف شده بود.

امیرحیدری با بیان اینکه نیروهای مسلح فرمانده محورهستند، تصریح کرد: نگاه نیروهای مسلح  به فرمانده است. در صدرهمهی دستاوردهای دوران دفاع مقدس باید به دمیده، جاری و ساری شدن روح ولایتمداری، ایثارگری و گذشت در نیروهای مسلح و آحاد مردم و رزمندگان اشاره کرد.

وی ادامه داد: روی پای خود ایستادن امروز شعار نیست، بلکه یک باور قلبی است و امروز این ایستادن را از لحاظ فنی و تکنولوژِی بومی کردیم.

امیر حیدری با اشاره به اینکه ارزش هایی که در دوارن دفاع مقدس سکوی پرتاب جوانان ما بود، رفته رفته کمرنگ می شود، گفت: امروز نگاهمان به شهدا به گونه ایست که در ذهن جوان دست نیافتنی تلقی  می شود. در معرفی شهدا باید سجایای اخلاقی در نظر گرفته شود. باید به جوان امروزگفت که فقط یک تفاوت بین شما و شهدا وجود دارد و آن زودتر پیمودن راه ولایتمداری بوسیله شهداست.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار