امیر حاتمی:

تمامی موشک‌های ایران نقطه‌زن هستند/ برای حفظ استقلال خود باید قدرتمند باشیم

وزیر دفاع گفت: امروز تمامی موشک‌های ما نقطه‌زن هستند و با توجه به قدرت انفجاری موشک‌ها، اثربخشی آن‌ها افزایش یافته است.
کد خبر: ۳۶۹۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۳ - 11November 2019

ناگزیر به افزایش توان دفاعی و تهاجی کشور هستیمبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با حضور در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) در جمع دانشجویان این دانشگاه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه ما ناگزیر هستیم که توان رزمی اعم از توان دفاعی و تهاجمی را حفظ و ارتقا دهیم، اظهار داشت: در دنیا کشور‌ها به چند دسته قابل تقسیم هستند؛ گروه اول کشور‌های بزرگ که تعیین‌کننده بازی، بازی‌سازی و روابط هستند و در این کار، منافع خود را حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

وی با بیان اینکه گروه دیگر در این موقعیت نیستند و نمی‌توانند این نوع نقش را ایفا کنند و تبعیت می‌کنند از کشور‌های بزرگ و استقلالی ندارند و دیگران برای آن‌ها تعیین می‌کنند چه نقشی را ایفا کنند، گفت: گروه دیگری هستند که چه بخواهند و چه نخواهند در میدان روابط بین الملل هستند و نسبت به شرایط واکنش نشان می‌دهند این کشور‌های دارای شرایط راهبری است.

وزیر دفاع با اشاره به اینکه کشور ما دارای موقعیت راهبری است، افزود: در جنگ جهانی اول ما اعلام بی‌طرفی کردیم و موضع خودمان را اعلام کردیم، اما به ذلیل نداشتن قدرت مورد تهاجم قرار گرفتیم؛ در جنگ جهانی دوم هم کشور ما مورد تهاجم قرار گرفت و آسیب زیادی به مردم وارد شد.

امیر حاتمی با بیان اینکه ما در حوزه موشکی پیشرفت‌های زیادی داشتیم، بیان کرد: ما از لحاظ برد مشکلی نداشتیم و در دو سال گذشته در حوزه دقت، سرعت، مانور و قدرت انفجاری کار‌های زیادی انجام شد. امروز تمامی موشک‌های ما نقطه‌زن هستند و با توجه به قدرت انفجاری موشک‌ها، اثربخشی آن‌ها افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه کشور‌های دارای راهبرد اگر قدرت داشته باشند، می‌توانند به خوبی مواضع خود را اعلام کنند، افزود: ما در دفاع مقدس توانستیم خواست و اراده جمهوری اسلامی و رهبری را به کرسی بنشانیم؛ چرا که قدرت داشتیم و امر‌وز هم این قدرت را به خوبی حس می‌کنیم.

وزیر دفاع با طرح این سوال که اگر قدرت نداشته باشیم، چه اتفاق رخ می‌دهد و اگر قدرت داشته باشیم، چه اتفاق رخ می‌دهد، گفت: ما دارای موقعیت راهبری هستیم و همچنین دشمنان قسم‌خورده‌ای داریم؛ ما در انقلاب اسلامی به دنبال استقلال بودیم، پس باید قدرت داشته باشیم.

امیر حاتمی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم موضع امروز ایران که حفظ امنیت و ثبات است، برقرار بماند و اگر بخواهیم کسی به ما حمله نکند، باید قدرتمند باشیم. امروز دشمن می‌داند که اگر بخواهد حمله کند، پاسخ دندان‌شکن دریافت خواهد کرد و اگر این موضوع برای دشمن تفهیم شد، صلح برقرار خواهد ماند.

وی ادامه داد: صدام در اوایل انقلاب، با بهره‌گیری از شرایط نابسامان کشورمان به ایران حمله کرد؛ اگر آن زمان صدام متوجه قدرت ما می‌شد به ایران حمله نمی‌کرد.

وزیر دفاع با اشاره به مفهوم «بازدارندگی فعال» تأکید کرد: باید قدرت دفاعی و تهاجمی داشته باشیم؛ چرا که دنیا در حال پیشرفت است.

امیر حاتمی با اشاره به طرح فشار حداکثری دشمن علیه ایران عنوان کرد: این طرح یعنی اینکه دشمن هر توانی را که دارد، علیه ما به کار می‌گیرد؛ البته دشمن به دلیل آگاهی از قدرتی که داریم و پاسخی که می‌دهیم، دست به برخی اقدامات نمی‌زند.

وی اظهار داشت: بخش‌های مختلف کشور در فضای تحریم فعالیت‌های خود را به خوبی انجام می‌دهند و یکی از این بخش‌ها نیرو‌های مسلح است.

وزیر دفاع اشاره به اینکه نیرو‌های مسلح دو پایه مهم دارد، گفت: پایه اول، نیروی رزمی آموزش‌دیده، بصیر و دشمن‌شناس و پایه دوم، تجهیزات است.

امیر حاتمی در ادامه با اشاره به تحقق برنامه چهار ساله وزارت دفاع که به محضر فرمانده معظم کل قوا، دولت و مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است، گفت: در مدت دو سال اخیر توانستیم بخش قابل توجهی از اهداف برنامه چهار ساله پیش‌بینی شده را با کار جهادی و انقلابی مدیران، کارشناسان و متخصصین در حوزه مختلف محقق سازیم؛ به همکاران خودم در وزارت دفاع اعلام کردم که هرچه سریع‌تر نسبت به ارائه برنامه جدید و اصلاحی با اهداف و رویکرد‌های جدید اقدام کنند.

وی با ارائه توضیحاتی در خصوص پیشرفت‌های حوزه‌های رزم، موشکی، زمینی، هوایی، دریایی و الکترونیک عنوان کرد: در شرایط تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، آمادگی کامل داریم که نیاز‌های خود را در داخل تأمین کنیم.

وزیر دفاع ادامه داد: پس از خروج شرکت‌های خارجی، به خودروسازان اعلام کردیم که آمادگی داریم نیاز‌های فن‌آوری خودروسازان را مرتفع کنیم و امروز خوشبختانه با همت خودروسازان و کار‌های صورت گرفته، به شرایط خوبی در این صنعت رسیده‌ایم.

وی با اشاره به ورود وزارت دفاع به موضوع معیشت کارکنان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: با تعامل تنگاتنگ دولت و مجلس شورای اسلامی موفق شدیم در همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گام‌های مؤثری برداریم و رسیدن به هدف نهایی در این خصوص، نیازمند تداوم آن در بودجه سال‌های آینده است.

امیر حاتمی در ادامه در خصوص «طرح حکمت نیرو‌های مسلح» گفت: تأمین معیشت کارکنان خدوم و سرافراز نیرو‌های مسلح از اولویت‌های وزارت دفاع است.

وی در این مراسم روند‌های موجود و افق‌های پیش روی کشور برای همه حوزه‌ها ازجمله حوزه دفاعی را بسیار روشن و امیدورارکننده ارزیابی کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در پایان این نشست به سوالات دانشجویان، اساتید دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جواب داد.

راه‌اندازی رشته‌های ژئوپولتیک، مدیریت بحران و مدیریت آموزش در دانشگاه جنگ

امیر سرتیپ دوم «حسین ولی‌وند زمانی» فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) نیز در این برنامه با اشاره به اینکه کار‌های بسیار بزرگی در وزارت دفاع انجام شده است، اظهار داشت: انتصاب افراد شایسته و به‌کارگیری آن‌ها کار بسیار بزرگی است که در وزارت دفاع انجام شده است.

وی با بیان اینکه دانشجویان دوره ۳۰ به سختی وارد دافوس می‌شوند، گفت: به هیچ عنوان از سخت‌گیری در گزینش دانشجویان، کوتاه نخواهیم آمد؛ چرا که این افراد بدنه ارتش و نیر‌وهای مسلح را مدیریت و فرماندهی می‌کنند.

امیر ولی‌وند گفت: امروز رشته‌های ژئوپولتیک، مدیریت بحران و مدیریت آموزش در این دانشگاه راه‌اندازی شده است و در آینده تعداد رشته‌ها افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار