سرلشکر صفوی:

دشمنان می خواستند با تضعیف رهبری مانع صدور فرهنگ انقلاب اسلامی شوند

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: مشکل اصلی دشمنان، عدم درک قدرت فرهنگی و توانمندی علمی و سابقه تمدن ایران اسلامی است.
کد خبر: ۶۸۹۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۲ - 26November 2013

دشمنان می خواستند با تضعیف رهبری مانع صدور فرهنگ انقلاب اسلامی شوند

به گزارش خبر گزاری دفاع مقدس، سردار سرلشکرسید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و رئیس کمیته برنامه ریزی علوم و معارف دفاع مقدس وزارت علوم در آئین افتتاحیه  کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و دفاع مقدس دانشگاه خوارزمی  که به همت این دانشگاه برگزار شد، به تبیین اهمیت  تدریس  علوم و معارف دفاع مقدس، به عنوان رویکرد علمی و معرفتی و فرهنگی در دانشگاه های سراسر کشور پرداخت و ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: هرملتی با هویت ملی، ارزشها، توانمندیها، فرهنگ و تمدن خود باقی میماند و اگر ارزش ها و تمدن و سایر مولفه های یک ملت را از آن بگیردند، تبدیل به موجودی بی هویت و آسیب پذیر میشود.

وی افزود: دشمنان فرامنطقه ای و منطقه ای ملت بزرگ ایران می  خواستند با تحمیل جنگ به ملت و انقلاب اسلامی، ایران را نه تنها تحقیر کنند، بلکه به زانو درآورند و سرزمین ایران را تجزیه کنند. دشمنان ما می خواستند با تضعیف رهبری و مدیریت انقلاب اسلامی، با از بین بردن منابع انسانی و اقتصادی ملت ایران مانع رفاه و آسایش و پیشرفت ملت ایران شوند و با اینکار در حقیقت مانع صدور فرهنگ انقلاب  اسلامی که همان استقلال طلبی و  مبارزه با ظلم و استکبار است، شوند و نگذارند دولت جمهوری اسلامی یک الگوی  الهام بخش حکومت مردم سالاری دینی برای سایر ملتها و کشورهای اسلامی شود.
 
وی اضافه کرد: مشکل اصلی دشمنان، عدم درک قدرت فرهنگی  و توانمندی علمی و سابقه تمدن ایران اسلامی است و بدون تردید پیروزی هشت سال دفاع مقدس ملت بزرگ ایران به رهبری حضرت امام (ره) و دفاع جانانه و غیرتمندانه جوانان این مرز و بوم به واسطه قدرت فکری و علمی و شجاعت فرماندهان انقلابی جوان سپاه  و بسیج در سازماندهی یگانهای رزمی و آموزش جوانان و تجهیز آنها و توسعه یگانهای رزم در حین جنگ و از همه مهمتر بکارگیری علوم در هشت سال دفاع مقدس از جمله علوم جغرافیائی، فنی و مهندسی، علوم پزشکی و سایر علوم  برای غلبه بر دشمن کاری بسیار عظیم و بزرگ بود.
 
رئیس انجمن ژئوپلیتیک ایران در ادامه با اشاره به فلسفه راه اندازی رشته های علمی مرتبط با دفاع مقدس در دانشگاهها، گفت: بی شک در این عرصه در خصوص نگاه علمی دانشمندان و اساتید علوم مختلف دانشگاهی و پژوهشگران دانشجو برای راه اندازی دروس عمومی و تخصصی مرتبط با دفاع مقدس می تواند یک جهاد علمی و فرهنگی برای انتقال علوم و معارف دفاع مقدس به جوانان عزیز دانشجو باشد.
 
صفوی در خصوص ارائه درس آشنائی با دفاع مقدس در دانشگاه های سراسر کشور، تصریح کرد: بیش از 823 هزار دانشجو از سال 89  تا کنون 2 واحد درسی دفاع مقدس را در سراسر دانشگاه های کشور به صورت اختیاری در 35 واحد دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه دولتی گذرانده اند.
 
وی در خصوص روند راه اندازی درس آشنائی با  دفاع مقدس، افزود: برای راه اندازی این درس به دو مشکل اساسی برخوردیم. نخست اساتید واجد شرائط برای تدریس این درس بودند و مشکل دیگر تدوین سرفصل های علمی این درس بود که از سال 89 تاکنون با محوریت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و تلاش معاونت  آموزش وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و کمیته برنامه ریزی علوم و معارف دفاع مقدس این مشکل حل شد و هم سرفصل های درس و هم تدریس آن به عنوان 2 واحد درسی به تصویب رسید.
 
وی افزود: همچنین هشت رشته کارشناسی ارشد در تخصص های ادبیات دفاع مقدس، جغرافیا و دفاع مقدس، هنر و دفاع مقدس و دیگر تخصص ها به تصویب وزارت علوم رسید و هم اکنون دانشگاه خوارزمی اولین دانشگاه است که در مقطع کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و دفاع مقدس با ظرفیت 15 دانشجو، این رشته را آغاز کرده است.
 
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار