در دیدار رییس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی و رییس این رویداد بر اهمیت برگزاری شایسته، پرداخت درست موضوعی و میزبانی مطلوب از هنرمندان در برگزاری این رویداد تاکید شد.
رادیو ایران با آغاز «هفته وحدت» در برنامههای مختلف این شبکه رادیویی به شرح زیر به این مهم میپردازد.
وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد؛
وزیر اموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه انیمیشن سینمایی «بچه زرنگ» بیان کرد که این اثر هم برای شادی و هم شکل گیری هویت ملی و اسلامی کودکان ساخته شده است.
یک سینماگر مطرح کرد؛
مسعودشاهی با دوران مسوولیت خود در سالهای ابتدایی انقلاب اشاره کرد و با تاکید براینکه ما هیچ هنرمندی را ممنوعالکار نکردیم، گفت: رهبر کبیر انقلاب در سال ۶۱ به ما تاکید کردند که با هنرمندان به وسیله دستورالعمل و بخشنامه کار نکنید؛ بلکه مفاهمه کنید.
تجلیل از ۲ مادر شهید در فرهنگسرای اشراق:
مادر شهید حمیدرضا جدیدی گفت: وقتی حمیدرضا مجروح شد به بیمارستان چمران که خودم آنجا خدمت میکردم منتقل شد و خودم چشمان او را بستم و شاهد شهادت او بودم.
سیزدهمین قسمت از برنامه تلویزیونی «سینماجوان» با نمایش و بررسی فیلم کوتاه «فصل شکار» از شبکه مستند پخش میشود.
سیودومین نمایشگاه کتاب-۸۶/ احمد یوسفزاده:
نویسنده کتابهای «آن ۲۳ نفر» سنگینترین بار اسارت را بردوش ۱۷ سالهای اسارت دانست و گفت: این کتاب که محصول انتشارات موسسه فرهنگی پیام آزادگان است، خاطرات یک اسیر سیزده ساله جنگ را روایت میکند.
سیودومین نمایشگاه کتاب-۸۵/
قائممقام سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، به دستاوردهای این دورهی نمایشگاه کتاب پرداخت و گفت: در بخش بینالملل علاوه بر حضور فعال کشور چین، تفاهمنامه و قراردادهای خوبی با یونان و عراق منعقد شد.
سی و دومین نمایشگاه کتاب-۸۱/ دفاعپرس گزارش میدهد؛
حمید داودآبادی در جدیدترین کتاب خود «سی و هفت سال» به طولانیترین گروگانگیری قرن پرداخته است.
سیو دومین نمایشگاه کتاب ۸۰؛
نویسنده کتاب «زمان ایستاده بود» گفت: برخی به من با ناراحتی میگفتند چرا کاری کردهایم که برخی به اسارت درآمدند. در عین اینکه حقایقی نیز برای من هم ناگفته مانده بود و تلنگری شد که به سمت نگارش این کتاب بروم.