دومین یادواره شهدای فرهنگی شهر تهران که صبح امروز (سهشنبه) با حضور مدیران و معلمان وزارت آموزش و پرورش در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
گزارش ویدئویی از دیدار سردار سیدحسن حسینی مجد، جانشین رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح با خانواده بسیجی شهید اسماعیل سبزعلی کاشی را در ادامه مشاهده میکنید.
شهید حجتالله فرزانه متولد سال ۴۸ و تنها پسرخانواده بود که در سن ۱۴ سالگی به جبهه رفت و چهار سال بعد در پنجم مرداد ماه ۱۳۶۷ در منطقه اسلام آباد غرب به شهادت رسید.
بخش اول؛
بخش نخست گفتوگو با تنی چند از خانواده معزز شهدای مدافع حرم که بعنوان شاکی در شعبه ۵۵ دادگاه امور بین الملل علیه جنایات آمریکاییها اقامه دعوی قضایی کرده بودند را مشاهده میکنید.
یکی از دلاورمردان عرصه دفاع مقدس، شهید امیر حاج امینی بود که در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید. شهیدی که عکس معروفش در حین شهادت تغییر و تحول بسیاری در دل جوانان مومن و انقلابی ایجاد کرد.
قالیباف در مراسم ۱۳ آبان:
رییس مجلس در آیین بزرگداشت روز دانش آموز گفت: همه بدبختیهای امروز در دنیا ریشه در خوی حیوان صفتی دولتمردان آمریکا دارد و تاریخ از گذشته تاکنون این موضوع اثبات میکند.
راهپیمایی یومالله ۱۳ آبان و گرامیداشت روز دانش آموز با شعار محوری «نظم نو جهانی با نسل آرمانی» از میدان فلسطین آغاز و تا مقابل سفارت سابق آمریکا برگزار شد.
در ابتدای انقلاب و زمان حکومت دولت موقت با هدف وادار کردن آمریکا به استرداد شاه و اموال ملت ایران، دانشجویان تصمیم به اشغال سفارت آمریکا گرفتند. دانشجویان از دانشگاههای تهران، پلیتکنیک، صنعتی شریف، شهید بهشتی و ... گرد هم آمدند و طی یک راهپیمایی تا سفارت آمریکا از دیوارهای سفارت بالا رفته و علیرغم مقاومت محافظان و آمریکاییها، سفارت را بهتصرف کامل درآوردند.
سیزده آبان که در مبارزه و قیام دانش آموزان متعهد و بیدار بر ضد رژیم شاه و حامیان آن به ویژه استکبار جهانی ریشه دارد، نشانه آن است که این قشر آگاه و متعهد، در راه رسیدن به اهداف والا و عظیم انقلاب اسلامی، چه در زمان طاغوت و چه پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.
13 آبان، روزی است که بر تارک آن حوادث بزرگ و سرنوشت سازی از تاریخ ملت ایران به ثبت رسیده است، روزی که در زوایای مختلف آن نماد مقاومت و پایداری ایرانیان در برابر استکبار جهانی آشکار است.