از دوشنبه ۱۷ فروردین؛
مردم و هنرمندان در باغ فردوس از ۱۷ فروردین به مدت ۱۰ شب، در باغ فردوس تهران برای ایران گرد هم میآیند.
محمدرضا شاه در طول سلطنت نامشروع خود ملاقاتهای پنهان بسیاری داشت که هیچ کس حتی افراد نزدیک به او از جریان دیدارها اطلاعی نداشت، یکی از این ملاقاتها که در کاخ اختصاصی شاه انجام میگرفت دیدار و گفتوگو با رهبران حزب توده بود.
مسئله آذربایجان چه خروج ارتش سرخ و چه حوادث بعدی محمدرضا را به شدت مرعوب آمریکا کرد. در واقع حوادث آذربایجان سرآغازی شد که محمدرضا به سوی قدرت قویتر یعنی آمریکا روی آورد، هر چند روابط حسنهاش را با انگلیس نیز حفظ کرد.
وزیر فرهنگ دولت اصلاحات خطاب به برخی از سلبریتیهای فرهنگی و سیاسی توییت انتقادی منتشر کرد.
محسن بهاری کارگردان یکی از اپیزودهای سریال «اهل ایران» در یادداشتی به تشریح تجربه کار در زمان جنگ رمضان پرداخت.
عبدالکریم سروش خطاب به نیروهای مسلح کشورمان نوشت: والله که رستمان زمان بوسه می زنند، بر بازوان لشکر نستوهت ای وطن.
پل B1 بلندترین پل خاورمیانه در کرج مورد اصابت موشک قرار گرفت.
مهدی شامحمدی کارگردان یکی از اپیزودهای سریال «اهل ایران» یادداشتی را درباره جانفشانی برای ایران منتشر کرد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: بحمدالله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در شرایط جنگی، با اشراف و راهبری حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بهخوبی هدایت میشود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی از جبران خسارات وارده به اهالی فرهنگ خبرداد و گفت: جنگ رمضان فرصتی برای بروز خلاقیتهای هنری ایجاد کرده و هنرمندان با درک ارزشهای ملی، در مسیر حفظ انسجام و سربلندی کشور گام برداشتند.