معاون خدمات شهری شهرداری تهران از آسیب به هشت هزار مخزن زباله و حمله اغتشاشگران به یک پاکبان طی شبهای اخیر خبر داد.
شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از اتخاذ تمهیدات ویژه اتوبوسرانی برای مراسم محکومیت اغتشاشات خبر داد.
شرکت مترو تهران و حومه از تمهیدات شرکت بهرهبرداری مترو تهران برای خدمترسانی به شرکتکنندگان مراسم محکومیت اغتشاشات در میدان انقلاب تهران خبر داد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی گفت: در دو روز پنجشنبه و جمعه، آشوبگران مسلح ۲۶ منزل مسکونی را به آتش کشیدند.
شهردار تهران گفت: میزان خسارات به اموال عمومی توسط اغتشاشگران در شهر تهران سه هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهر تهران از آسیب اغتشاشگران به ۶۰ بانک و ۵۰ خودروی آتشنشانی خبر داد.
شهردار تهران گفت: تخریبگران شب گذشته ۴۲ دستگاه اتوبوس، خودروی عمومی و آمبولانس، ۱۰ نهاد دولتی و ۲۴ منزل مسکونی را به آتش کشیدند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران رضایتمندی عمومی را رسالت اصلی شوراها و شهرداریها دانست.
شهردار تهران با بیان اینکه کاری که در جریان بازسازی تهران انجام شد، اقدامی بینظیر بود، گفت: بازسازی مناطق آسیبدیده پس از جنگ ۱۲ روزه با سرعت و کیفیت بالا انجام شد.
رییس پلیس راهور تهران اعلام کرد: با اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ فردا و پس فردا (سهشنبه و چهارشنبه) و پنجشنبه ۱۸ دی ماه ۶:۳۰ تا ساعت ۱۳:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا میشود.