مادر آرمان علی وردی از شهدای اغتشاشات سال گذشته گفت: مردم باید با انتخابی درست و بجا نقشی در تعیین سرنوشت کشورشان داشته باشند.
خودسوزی افسر سابق نیروی هوایی آمریکا در اعتراض به جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه به سرخط خبرها و تحلیلهای رسانههای بینالمللی تبدیل شده است. اکنون از جوان ۲۵ ساله آمریکایی بهعنوان نماد اعتراض به نسلکشی غزه یاد میکنند و طراحان اروپایی_آمریکایی تصویرش را در شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارند.
همسر شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی تعریف میکند: «در دوکوهه بودیم که فهمیدم موبایلم را در حسینیه جا گذاشتم. به ناچار با پای پیاده در بیابان راه افتادم سمت حسینیه که حمید در حالی که سوار ماشین بود، به من نزدیک شد. اما مرا سوار نکرد و رفت.»
جواد بشری از نیروهای تخریب لشکر ۱۷ علیابن ابیطالب (ع) میگوید: «اسفند ماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر، هوا سرد بود و از طرفی دشمن منطقه را زیر آتش سنگین گرفته بود. شهید پیموده که مسیر۷ ساعته را طی کرده بود تا به ما مهمات برساند، آمد و گفت: آقاجواد، چای داری؟»
یکی از آزادگان جنگ تحمیلی که زمان اسارت سن کمی داشت، تعریف میکند: «روزی به آسایشگاه ما ۳ـ۲ هندوانه دادند که به چند نفر بیشتر نمیرسید. مسئول آشپزخانه اردوگاه راهکار جالبی به ذهنش رسید و مشکل را حل کرد.»
همسرشهید ایوب بلندی گفت: عزیزان ما به جبهه رفتند، جانباز و شهید شدند تا انقلاب اسلامی بماند. نگذاریم این اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی آسیب ببیند. اگر ما دلخوری و مشکلی داریم، با اهمیت ندادن هیچ مشکلی حل نمیشود؛ جز اینکه بیگانگان گستاخ شوند.
قاسمی گفت: اگر ما رأی ندهیم، به کسانی که نمیدانند کدام کاندید اصلح است فرصت میدهیم تا به نمایندگانی که نمیتوانند کار مفیدی انجام دهند، رأی دهند.
مادر شهید خانبابایی گفت: مردم اکنون میبینند که دشمنان تمام امکاناتشان را به خط کرده و دارند هزینه تبلیغات میکنند تا مردم رأی ندهند. اما من در کنار مردم کشورم بخاطر حفظ این نظام مقدس در انتخابات شرکت میکنم و با سربلندی رأی میدهم.
سالاریان گفت: رأی دادن از واجباتی است که وقتی زمان آن گذشت، دیگر نمیتوان قضای آن را به جا آورد.
همسر پوریا احمدی از شهدای اغتشاشات سال گذشته، گفت: وظیفه هر ایرانی این است که در انتخابات شرکت کنند تا خون شهدای ما پایمال نشده و این انقلاب به دست امام زمان (عج) برسد.