شهید «علیاکبر رحیمپور» در فرازی از وصیتنامه خود آورده است: عزیزان هرموقع خبر عملیات رزمندگان بگوشتان میرسد، به یاد آن سردار و سقای دشت کربلا بیافتید و به یاد آن ۷۲ تن بیافتید که چگونه فداکاری و چه رشادتهایی انجام دادند و هر موقع خبر اسارت عزیزان به گوشتان برسد، به یاد اسارت رفتن بیبی زینب بیافتید. زمینی که داغ جد و پدر و مادر برادران حسن و حسین، عباس و آن واقعه عاشورا را دید و شما فکر نمیکنم از اول جهان اسلام همتای زینب پیدا کنید؛ زینبی که مصائب دید و تحمل کرد و درد پدری دید و تحمل کرد و منظور من از این چند خط، این است که ما هرچه داریم، از اهلبیت داریم.
شهید «سید کاظم حاجی آقامیری» در فرازی از وصیتنامه خود آورده است: شهادت زیباترین و شیرینترین نوع بازگشت به عالم ابدی و دار بقاست؛ در صحنه رزم و مصاف با مستکبرینی که ارض را دستخوش بازیچه خود قرار دادهاند و تباه ساختهاند؛ با آنهایی که میبایست با آنها اشداء بود.
پوستری از دهه ۶۰ به یادگار مانده که حقیقت شعار «راه قدس از کربلا میگذرد» را به تصویر کشیده است.
شهید «بهروز مرادی» در نامهای، سرگذشت رسیدن به پیکر مطهر یکی از همرزمانش در کوچهپسکوچههای خرمشهر، پس از آزادسازی این شهر را روایت کرده است.
شهید «غلامرضا حاجابوالقاسمی دولابی» در فرازی از وصیتنامه خود نوشته است: یک توصیه به مسئولین دارم و آن اینکه همیشه یادتان باشد که خدا ناظر به کارهایتان است و این پست و مقامی که به شما سپرده شده است، حاصل خون هزاران شهید است که باید به نحوه صحیح و اسلامی کارهایتان را انجام دهید و خداوند موفقتان بدارد.
شهیدان «عبدالرحمن عبادی»، «حسین کیانی انبوهی»، «علی میرزا ترابی» و «شاپور عبدی» در عکسی که از دوران دفاع مقدس بهیادگار مانده است، در کنار یکدیگر دیده میشوند.
شهید «مهدی باکری» در فرازی از وصیتنامه خود، تأکید کرده است: بدانید اسلام تنها راه نجات و سعادت ماست. به یاد خدا باشید و فرامین خدا را عمل کنید. پشتیبان و از ته قلب مقلد امام باشید. اهمیت زیاد به نماز و دعاها و مجالس یاد اباعبدالله و شهدا بدهید که راه سعادت و توشه آخرت است.
حضرت آیتالله خامنهای با صدور پیامی بهمناسبت شهادت «حسین خرازی» فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع)، تأکید کردند: زندگی و سرنوشت این شهید عزیز و هزاران نفس طیبهای که در این وادی قدم زدهاند، صفحه درخشندهای از تاریخ این ملت است.
تصویری از مراسم جشن ولادت حضرت مهدی (عج) توسط رزمندگان لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) بهیادگار مانده که شش رزمنده حاضر در آن، چندی بعد به شهادت رسیدند.
شهید «عباس بابایی» چهارم شهریور سال ۱۳۵۴ با «ملیحه حکمت» دختر دایی خود ازدواج کرد که ثمره این ازدواج، یک دختر به نام «سلما» و ۲ پسر به نامهای «محمد» و «حسین» هستند. مراسم جشن عقد این شهید والامقام با همسرش ۲۲ شهریور سال ۱۳۵۳ برگزار شد.