جواد تاجيك:شهداي گمنام در 600 نقطه كشور دفن شده‌اند

کد خبر: ۱۲۴۲۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۴۳ - 06August 2009
به گزارش سايت ساجد به نقل ازخبرگزاري فارس،مديركل حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس آذربايجان غربي هم در اين مراسم بيان داشت: شهداي گمنام تاكنون در چهار نقطه استان آذربايجان غربي از جمله حاج‌عمران، مياندوآب و دو نقطه در شهرستان اروميه دفن شده‌اند.
ميرقاسم سيدقاضي اضافه كرد: دفن شهداي گمنام در مناطق مختلف سبب ترويج فرهنگ جهاد و شهادت و پخش عطر و بوي شهيد و معنويت در جامعه و آشنايي نسل جوان و نوجوان با آرمان‌هاي شهدا مي‌شود.
در ادامه جلسه فرماندار چايپاره نيز با بيان اينكه ما هر چه داريم به بركت خون شهيدان است، عنوان داشت: مردم اين شهرستان مشتاقانه در انتظار استقبال از اين خونين‌كفنان عاشقي هستند كه جان عزيز خود را در راه اسلام و قرآن و نظام اسلامي فدا كردند و امروز گمنام اما سرفراز در دستان ملتي مومن و انقلابي تشييع مي‌شوند.
مجيد هاشمي افزود: سالانه بيش از يك و نيم ميليون نفر زائر و مسافر براي عرض ارادت قلبي به خاندان آل رسول در تكيه حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان چايپاره حضور مي‌يابند كه دفن با عزت اين شهدا بر قداست و معنويت اين تكيه صد برابر خواهد افزود.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین