حجت‌الاسلام نجف‌‌قلی‌زاده سرایی:

فیلم‌سازان نمی‌توانند واقعیت‌ها جنگ تحمیلی را به خوبی منتقل کنند

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌ غربی با انتقاد از فیلم‌های ساخته شده در حوزه دفاع مقدس گفت: فیلم‌سازان به دلیل عدم حضور در جبهه‌ها نمی‌توانند واقعیت‌ها را به خوبی منتقل کنند.
کد خبر: ۳۷۳۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷ - 08December 2019

انتقاد از فیلم‌های ساخته شده در حوزه دفاع مقدس

به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، امروز اختتامیه اولین جشنواره «حس پروانگی» با حضور مسئولان استانی و معرفی آثار برگزیده در سالن همایش شرکت توزیع نیروی برق ارومیه برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام «عبدالرحیم نجف‌‌قلی‌زاده سرایی» مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌ غربی اظهار داشت: تمام صلابت و قدرت جمهوری اسلامی ایران برگرفته از شهدا بوده، اگر امروزه حاج قاسم سلیمانی و امثال وی مورد غصب آمریکا قرار گرفته، دلیلش این است که سرلشکر سلیمانی و امثال ایشان هیمنه آمریکا را شکسته‌اند و وی جبهه پایداری را با تدابیر رهبری تشکیل داده است.

وی با اشاره به خاطراتی از عملیات والفجر ۸ افزود: بعد از این عملیات، مقرر شد برای نشان دادن اراده و روحیه خود به دشمن یک مسابقه فوتبال در جبهه برگزار شود، برای همین منظور به همه لشکرها یک تیم فوتبال برای شرکت در این رقابت‌ها درخواست داده شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌ غربی ادامه داد: همچنین از تیم‌های حرفه‌ای فوتبال کشور هم برای برگزاری این مسابقه در فاو دعوت به عمل آمد، اما هیچ تیمی به جز پیام تهران حاضر به مسابقه با رزمندگان نشد.

وی تصریح کرد: اولین مسابقه بین تیم پیام و لشکر عاشورا بود که این مسابقه ۲۱ دقیقه طول کشید و با هر توپی که در میدان حرکت می‌کرد یک توپ خمپاره‌ای هم از سوی دشمن به زمین می‌افتاد که در نهایت به دلیل توپ‌باران شدید دشمن، مسابقه تعطیل شد اما همین مسابقات روحیه و عزم رزمندگان را به دشمن نشان داد.

نجف‌‌قلی‌زاده سرایی عنوان کرد: در جنگ تحمیلی دشمن از کشورهای مختلفی کمک دریافت می‌کرد و وجود بیش از ۶۰ هزار جانباز شیمیایی در کشورمان عدد خیلی بزرگی است که نشان از مظلومیت رزمندگان و مردم ایران در این جنگ تحمیلی دارد.

وی تصریح کرد: باید در خاکریزها بود تا خاکریز را شناخت برای همین است که وقتی فیلم‌سازی در مورد جبهه فیلم می‌سازد نمی‌تواند حال و هوای جبهه را منتقل و واقعیت‌ها را درست بازگویی کند و گرنه محال بود مانند این فیلم‌ها تنها با یک الله‌اکبر گفتن خط را شکست، بلکه بچه‌ها با تلاش و جنگیدن خط‌‌شکنی می‌کردند.

عزت و ماندگاری از آن خداوند است

حجت‌الاسلام «محمدباقر نادم» معاون پژوهشی و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا(ع) در این مراسم عنوان کرد: دانشگاه جبهه شهدا، زینب‌پرور و علی‌اکبرپرور است و شهدا نیز از این دانشگاه درس آموخته و راهی جبهه‌ها شدند و آنها چه خوب شاگردان و دانشجویان بودند.

وی با اشاره به ویژگی‌های شهدا تصریح کرد: اخلاص در شهدا به گونه‌ای بود که برخی پلاک از گردن درآورده و می‌خواستند در گمنامی شهید شوند چرا که باور داشتند عزت و ماندگاری از آن خدا است و اگر او بخواهد هیچ‌ کس گمنام نخواهد ماند و این اخلاص را از الگوی‌شان سیدالشهدا(ع) گرفته بودند.

معاون پژوهشی و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا (ع) با بیان اینکه شهدا و آنهایی که خالصانه در راه خدا خدمت کردند، به وصل یار شتافتند، افزود: یک لحظه غفلت آدمی را از قافله شهدا جدا می‌کند برای همین است که خیلی‌ها با اینکه با شهدا بودند شاید به دلیل لحظه‌ای غفلت از کاروان دوستان جدا افتادند.

وی با بیان اینکه انسان باید هر کاری را برای جلب رضایت خداوند انجام دهد، ادامه داد: کاری که برای جلب رضایت خداوند باشد دیگر با حرف و شماتت مردم متوقف نشده و فرد از انجام آن کار خیر پشیمان نمی‌شود.

ارسال ۱۶۰ اثر به اولین جشنواره حس پروانگی

سرهنگ «جلیل وحیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌ غربی نیز گفت: ۱۶۰ اثر به این جشنواره رسید که بعد از داوری‌های انجام شده آثار منتخب در بخش ادبی و هنری در قالب‌های داستان کوتاه و دلنوشته برگزیده و معرفی شدند که این آثار گردآوری و چاپ خواهند شد.

در این آیین دو تن از زائران راهیان نور استان اقدام به قرائت خاطرات خود در بازدید از مناطق عملیاتی کردند و و در پایان از کتاب از پیله تا پروانه رونمایی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار