وزیر دفاع:

قدرت دفاعی بسترساز پیشرفت سایر مؤلفه‌های قدرت است/ راهبرد «قوی شدن» را یک تکلیف واجب می‌دانیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: بر اساس تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا مبنی بر قوی شدن، این راهبرد را به عنوان یک تکلیف بر خود واجب می‌دانیم.
کد خبر: ۳۸۰۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲ - 21January 2020

قدرت دفاعی بستر ساز پیشرفت سایر مولفه‌های قدرت در نظام اسلامی است/ بر اساس تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا راهبرد «قوی شدن» را به عنوان یک تکلیف بر خود واجب می‌دانیمبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با حضور وزیر دفاع، معاون بازرسی ستاد کل نیرو‌های مسلح، فرمانده نیروی هوایی ارتش، جانشین و معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع و جمعی از مسئولان ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع برگزار شد.

امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در این مراسم با اشاره به فرمایشات تاریخی مقام معظم رهبری در خطبه‌های اخیر نماز جمعه تهران اظهار داشت: معظم له در فراز‌هایی از فرمایشات خود با تأکید بر مقوله «قوی ماندن و قوی شدن» آن را را رمز عبور از چالش‌ها و مشکلات دانستند که این نشان از اهمیت قدرت در همه‌ زمینه‌های ملی به‌ویژه قدرت نظامی و دفاعی است.

وی افزود: برای قوی شدن باید تمام مؤلفه‌های قدرت از جمله قدرت اقتصادی، فرهنگی، علمی، دفاعی و نظامی را فراهم ساخت و در واقع قدرت دفاعی است که توان مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌های دشمنان را فراهم کرده و قادر خواهیم بود از منافع ملی دفاع کنیم.

وزیر دفاع اضافه کرد: قدرت دفاعی، بسترساز قدرت و دفاع اطمینان‌بخش در همه زمینه‌هاست و در واقع پیشرفت سایر مؤلفه‌های قدرت در نظام اسلامی را به وجود می‌آورد.

امیر حاتمی تأکید کرد: دشمن تمام کید خود را برای از بین بردن استقلال جمهوری اسلامی ایران به کار برده است و بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران یا باید از حق استقلال خود بگذرد و یا اینکه برای حفظ استقلال خود در تمامی مؤلفه‌های قدرت‌ساز پیشرفت کند.

وی دفاع راهبردی در همه سطوح را یکی از اولویت‌های اصلی وزارت دفاع عنوان کرد و افزود: سرمایه انسانی راهبردی و تسلیحات راهبردی دو وجه تکمیل‌کننده دفاع راهبردی قلمداد می‌شوند.

وزیر دفاع با اشاره به تاریخ دشمنی آمریکا علیه ملت بزرگ ایران اسلامی خاطرنشان ساخت: توطئه‌های فرهنگی و اقتصادی، ایجاد بحران‌های اجتماعی، تحریم‌ها و تروریست‌سازی در منطقه و در نهایت ترور سردار سپاه اسلام سپهبد شهید قاسم سلیمانی در راستای تضعیف جمهوری اسلامی و در نهایت شکست ایران در جبهه نظامی است؛ چرا که آن‌ها اگر ذره‌ای احساس برتری نظامی نسبت به جمهوری اسلامی داشتند به هیچ وجه سایر روش‌ها و شیوه‌های براندازی را علیه ملت بزرگ ایران به کار نمی‌گرفتند.

امیر حاتمی هدف نظام سلطه از تولید و استقرار گروه‌های تروریستی در منطقه را نابودی اسلام و به تبع آن جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: بحمدالله به برکت جانفشانی و ایثار رزمندگان محور مقاومت و فرماندهی مقتدرانه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توطئه آن‌ها با شکست مواجه شد.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که براساس قدرت و اقتدار درونی هرگونه تهدیدی در هر سطحی را پاسخ خواهد داد و بر اساس تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا مبنی بر قوی شدن، این راهبرد را به عنوان یک تکلیف بر خود واجب می‌دانیم.

وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در سال‌های ۹۷ و ۹۸ به دستاورد‌های چشمگیری در حوزه هوایی دست یافتیم، گفت: جت جنگنده «کوثر»، جت آموزش پیشرفته «یاسین» و موتور ملی «اوج» از شاخص‌ترین اقداماتی بود که در دوران مسئولیت امیر سرتیپ «بنی‌طرفی» مدیر عامل سابق سازمان صنایع هوایی رونمایی شد و به بهره برداری رسید.

امیر حاتمی ضمن تقدیر از تلاش‌های مجاهدانه مدیر عامل سابق سازمان صنایع هوایی خطاب به امیر سرتیپ دوم «خواجه فرد» مدیرعامل جدید سازمان صنایع هوایی، ارتقای بهره‌وری، افزایش کیفیت محصولات، کاهش فاصله ایده تا محصول، تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها، پایش نیروی انسانی و بهره‌گیری از نیرو‌های نخبه نیرو‌های مسلح در عرصه هوایی و زمان‌بندی دقیق انجام پروژه‌های در دست اجرا را خواستار شد.

وی با تأکید بر کاهش قیمت تمام شده تسلیحات دفاعی گفت: شما به عنوان شریک مجاهدت نیرو‌های مسلح در سنگر طراحی، ساخت و تولید تسلیحات با کیفیت، باید نهایت دقت خود را به کار بندید تا دقیقاً نیازمندی آن‌ها در حوزه رزم را برطرف کنید.

وزیر دفاع با تأکید ویژه بر تعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها خاطرنشان ساخت: نوع تعامل با دانشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی باید به نحوی باشد که آن‌ها به نحو مطلوب از مشارکت خود در امر تولید دستاورد‌های دفاعی بهره‌مند شوند.

امیر حاتمی با تأکید بر پایش، نگهداشت و رشد سرمایه‌های انسانی در مجموعه‌های دفاعی تأکید کرد: موضوع عنصر انسانی یک مقوله پایه‌ای و اساسی برای پیشرفت در هر زمینه‌ای است و تمامی پیشرفت‌ها در بستر یک نیروی کارآمد، خلاق، مؤمن، متعهد و با نشاط تحقق می‌یابد که این موضوع در سازمان صنایع هوایی با اهتمام بیشتری باید دنبال شود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با تقدیر از تلاش‌های امیر سرتیپ بنی‌طرفی طی یک دهه تلاش در صنعت هوایی وزارت دفاع در حکمی امیر سرتیپ دوم «افشین خواجه فرد» را به عنوان مدیر عامل جدید سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع منصوب کرد.

بنا بر این گزارش، امیر سرتیپ بنی‌طرفی مدیر عامل سابق سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع به‌عنوان مشاور وزیر دفاع در حوزه صنعت هوایی منصوب شد.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها