رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با دفاع‌پرس:

ترویج نماد‌های شهدا خدمت ماندگار به فرهنگ ایثار و شهادت است

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: هرچه بتوانیم نماد‌های دینی، اعتقادی و ایثار و شهادت را در سطح جامعه ترویج و کنیم در حقیقت خدمت ماندگاری به فرهنگ ایثار و شهادت انجام داده‌ایم.
کد خبر: ۴۰۸۳۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲ - 31July 2020

ترویج نماد‌های شهدا خدمت به فرهنگ ایثار و شهادت استحجت‌الاسلام والمسلمین «مجتبی ذوالنوری» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه حضور در یادمان شهدای گمنام بخش کهک در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در قم اظهار داشت: شهدا در روز قیامت هم شفاعت می‌کنند و هم به خاطر امانتی که به ما سپردند، بازخواست می‌کنند و باید کاری کنیم که در محضر آنان شرمنده نباشیم.

وی با اشاره به اینکه دو شهید گمنام کهک مربوط به زبیدات و جزایر مجنون هستند، افزود: مناطق زبیدات و شرهانی و جزایر مجنون در عملیات خیبر بسیار برای عراق اهمیت داشت و لذا رزمندگان ما که در کند کردن حرکت دشمن در آن مناطق بسیار نقش‌آفرینی کردند، مرتب زیر آتش و گلوله‌باران دشمن قرار داشتند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهدا برای دفاع از ناموس و دین و مملکت همه هستی خود را در طبق اخلاص نهادند و از جان خود گذشتند و امروز بار امانت آن‌ها بر دوش ماست.

وی با اشاره به روز عرفه و عید قربان خاطرنشان کرد: حضرت سیدالشهدا (ع) مشعر و منی و عرفات را رها و قربانی واقعی را در کربلا محقق کردند و درحقیقت قربانگاه واقعی، کربلاست.

ذوالنوری با ذکر این نکته که شهدا اساس اسلام را حفظ کردند، ادامه داد: پس از گذشت قرن‌ها از نهضت عاشورا، شهدای بزرگوار ما با تأسی به امام حسین (ع)، اسماعیل‌وار به مسلخ عشق رفته و جان خود را تقدیم کردند و بدین‌سان از جایگاه و مقام بسیار عظیمی در نزد خدای متعال برخوردار هستند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: معرفی شهدا به‌عنوان نماد‌های ایثار و شهادت و از خودگذشتگی در جامعه، هم در متون دینی ما و هم در کلام گوهربار امامین انقلاب بار‌ها مورد تأکید قرار گرفته است.

وی با اشاره به ضرورت توجه به یادمان‌های شهدا تاکید کرد: هرچه بتوانیم نماد‌های دینی، اعتقادی و ایثار و شهادت را در سطح جامعه ترویج و تقویت کنیم، افزایش دهیم و تعدد بخشیم، در حقیقت خدمت ماندگاری به فرهنگ ایثار و شهادت انجام داده‌ایم.

ذوالنوری ادامه داد: مردم نیاز به خوراک روحی و معنوی دارند و بهترین درمان آلام روحی‌شان را می‌توانند با حضور در جوار مزار شهدا و انس با ارواح طیبه آنان کسب کنند؛ کسانی که با شهدا مأنوس هستند به خیلی از چیز‌ها می‌رسند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به موقعیت مزار و یادمان شهدای گمنام کهک فزود: این مکان، نقطه‌ای مشرف به منطقه است و کسانی که در این یادمان حضور می‌یابند، قطعاً بدون تفکر و تأمل و تأثیرپذیری، از کنار قبور شهدا نخواهند گذشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار