پیش‌نویس «سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت» تصویب شد

در چهارمین نشست کمیته تخصصی تدوین «سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت» پیش‌نویس این سند تصویب و آماده ارسال به شورای عالی انقلاب فرهنگی شد.
کد خبر: ۴۵۴۳۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰ - 03May 2021

بپیش‌نویس «سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت» تصویب شده گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، چهارمین نشست کمیته تخصصی تدوین «سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت»، با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دیروز (یکشنبه) برگزار و پیش‌نویس این سند تصویب و آماده ارسال به شورای عالی انقلاب فرهنگی شد.

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن اشاره به شأن و جایگاه رفیع لیالی قدر، این شب‌ها را موجب برکات کثیر و تحول روح خواند و اظهار داشت: شهادت، عالی‌ترین مقام رشد است و امیدواریم خداوند شب قدری مانند شب قدر شهدا برای ما قرار دهد که بتوانیم ذره‌ای از آن کمالات بهره‌مند شویم.

اوحدی در ادامه، تدوین «سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت» را کاری بسیار مقدس و ارزشمند خواند و عنوان کرد: امروز شاهد هستیم که استکبار جهانی سعی دارد در حوزه ایثار و شهادت خدشه وارد و ایجاد سؤال کند؛ لذا هرچقدر زمان بیشتر می‌گذرد، ضرورت فرمایش مقام معظم رهبری و تأکید ایشان بر مکتب شهید سلیمانی به‌عنوان یک مکتب نه به‌عنوان یک شخص در زندگی امروز و ضرورت تدوین این سند بیشتر احساس می‌شود.

اوحدی با اشاره به فرمایش حضرت امام باقر (ع) که می‌فرمایند: «هیچ چیز نزد خداوند عزوجل محبوب‌تر از عملی نیست که بر آن مداومت شود، هرچند که اندک باشد.»، اضافه کرد: در تدوین این سند هم باید توجه داشته باشیم که برای اجرای آن برنامه‌ریزی کنیم و بر آن مداومت و نظارت داشته باشیم.

وی با تأکید بر ضرورت قابل اجرا بودن اسناد و برنامه‌های تدوین شده، عنوان کرد: گاه یک چشم‌انداز تعیین و برنامه‌های سنگینی تدوین می‌شود که قابلیت اجرا ندارد؛ اما اگر به همین بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری توجه کنید، به قدری مستدل و مناسب تهیه شده است که با تلاش می‌توان به آن جامه عمل پوشاند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر ضرورت وجود کمیته راهبری نظارتی بر اهدافی که در این سند ملی تعریف شده، اضافه کرد: قطعاً وجود این سند ارزشمند و لازم است و چارچوب و منشوری برای اقدامات آینده خواهد بود. از طرفی این سند یک برنامه پنج ساله است و حتماً بعداً آسیب‌شناسی خواهد شد.

اوحدی ضمن تأکید بر همکاری و مشارکت فرهنگی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و نهاد‌های دفاعی کشور، تصریح کرد: در تدوین و اجرای این سند ملی به کمک و همکاری نیرو‌های مسلح اعتقاد داریم و امیدواریم با توجه به نقش‌های تعریف شده برای آن‌ها در این سند نقش مؤثری در اجرای آن ایفا کنند.

در این نشست معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر اعضای کمیته تخصصی تدوین «سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت» حضور داشتند.

گفتنی است، در پی ابلاغ ماده واحده مصوب ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور توسط معاون اول رئیس جمهور مبنی بر تدوین سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، پس از برگزاری جلسات منظم گروه تحقیق، گروه‌های پژوهشی و شورا‌های هماهنگی مدیران سازمان‌های لشگری، کشوری و سازمان‌های مردم نهاد ایثارگری و تشکیل چهار جلسه کمیته تخصصی پیش‌نویس سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت به تصویب رسید و مقرر شد پیش‌ نویس تنظیمی برای بررسی و تصویب نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها