قدیری ابیانه:

ناقض حقوق بشر نمی‌تواند مدعی آن باشد

رئیس انجمن نخبگان جهان اسلام و سفیر اسبق ایران در مکزیک گفت: در عصری زندگی می‌کنیم که کشور‌هایی که بیشترین جنایت علیه بشر را صورت می‌دهند، بیشتر دم از دموکراسی و حقوق بشر می‌زنند.
کد خبر: ۴۹۳۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۵ - 06December 2021

ناقض حقوق بشر نمی‌تواند مدعی آن باشدبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «محمدحسن قدیری ابیانه» رئیس انجمن نخبگان جهان اسلام و سفیر اسبق ایران در مکزیک طی یادداشتی نوشت: آمریکا بار دیگر ادعا‌های حقوق بشری خود را تکرار می‌کند و این بار قصد دارد به بهانه دموکراسی و حقوق بشر باز هم کشور‌های مختلف جهان را تحت فشار قرار دهد. قرار است آمریکا اواسط آذرماه امسال اجلاسی مجازی و بین المللی را با حضور سران کشور‌ها با موضوع ترویج دموکراسی برگزار کند و به نظر می‌رسد این اجلاس هم هدفی جز مخالفت با کشور‌هایی که دموکراسی واقعی را باور دارند نیست و به نظر می‌رسد هدف این اجلاس هم فشار به کشورهایی، چون روسیه، چین و ایران باشد و بار هم دست به تبلیغات علیه این کشور‌ها بزنند.

جهان بار‌ها شاهد دموکراسی آمریکا بوده است. باید گفت در این اجلاس جای هیتلر و موسولینی خالی است؛ زیرا ماهیت کشور آمریکا و کسانی که مدعی دموکراسی هستند با ماهیت موسولینی تفاوتی ندارد. آمریکا تنها کشوری است که بمب اتم را به کار برده است. این کشور دم از دموکراسی می‌زند در حالی که اصولاً به دموکراسی اعتقادی ندارد. آمریکا هر کشوری را که بخواهد در بخش‌های مختلف از قبیل دارو، غذا، اقتصاد، معیشت و... و. تحریم می‌کند و خود دم از دموکراسی می‌زند.

ما در عصری زندگی می‌کنیم که کشور‌هایی که بیشترین جنایت علیه بشر را صورت می‌دهند، بیشتر دم از دموکراسی و حقوق بشر می‌زنند. آمریکا در تاریخ بیشترین جنایت را مرتکب شده؛ اینگونه نیست که جنایت آن‌ها منحصر به یک جنایت تاریخی باشد؛ امروزه نیز به همین شکل است. نگاهی به بسیاری از کشور‌ها این حقیقت را آشکار می‌کند. مانند تصاویر یمن که شاهد هستیم آمریکا، از این جنایت حمایت می‌کند.

در مورد کشور خودمان نیز این موضوع صدق می‌کند. در زمان جنگ تحمیلی این کشور‌ها از صدام حمایت می‌کردند و سلاح‌هایی مانند بمب عصبی شیمیایی در اختیار عراق می‌گذاشتند. همین‌طور حمایت از منافقین و تروریست‌ها به طوری که منافقین توانستند با حمایت آن‌ها ۱۷ هزار نفر را در ایران شهید کنند. داعش را مطابق با آنچه که آقای اسنودن افشاگر مسائل امنیتی آمریکا مطرح کرده است آمریکا ایجاد کرده؛ در کتاب انتخاب سبز خانم کلینتون به این موضوع اشاره شده که آمریکا آن‌ها را ایجاد نموده است.

طالبان را زمانی که جنایات بسیاری انجام می‌دادند نیز آمریکا ایجاد کرده و باید گفت طالبان توسط آمریکا و سازمان سیاه تقویت و بودجه آن تامین شده است. هر چند که طالبان اکنون مدعی تغییراتی نسبت به گذشته است. سوال این است آمریکا به چه حقی در سوریه و عراق جنایت می‌کند و نفت سوریه را به غارت می‌برد؟

از سوی دیگر آمریکا توانسته است به جای اینکه اقتصاد را جهانی کند، شکنجه را جهانی نماید. در ارتش آمریکا و سازمان سیاه شکنجه یکی از دروسی است که آن‌ها فرا می‌گیرند. در قانون آمریکا قوانینی وجود دارد که اگر شخص زندانی و دستگیر شود قانون از او حمایت می‌کند و ما شاهد هستیم که آن‌ها حتی از این قوانین هم پیروی نمی‌کنند و به خاطر اینکه از این قوانین نیز خود را آسوده کند زندان‌های مخفی و سری بسیاری دارند.

جالب است بدانید آن‌ها کشتی‌ها را به محل شکنجه تبدیل کرده اند، زیرا این شکنجه در دریا صورت می‌گیرد و از هیچ قانونی بهره‌مند نمی‌شود. با تمام این اوصاف در انتخابات اخیر آمریکا نیز عدم دموکراسی را شاهد بوده ایم. حداقل آن این بود که رییس جمهوری سابق آمریکا «ترامپ» مدعی تقلب در انتخابات بود.

نگاهی به سایر مسائل کنونی آمریکا نشان می‌دهد که طبق آمار بیشترین زندانی را در جهان آمریکا دارد. همینطور بیشترین جنایات در زندان‌های آمریکا رخ می‌دهد. با این که این ادعا مطرح می‌شود که زمانی آبراهام لینکلن رییس جمهوری سابق آمریکا برده داری را از میان برداشت، اما سیاه بودن و رنگین پوست بودن در آمریکا یک جرم است. شاید در قانون این مساله جرم نباشد، اما در حقیقت آن‌ها را مورد تبعیض قرار می‌دهند. حتی در زمانی که اوباما که سیاه پوست بود رییس جمهوری آمریکا بود نتوانست جلوی این تبعیض را بگیرد.

نمونه دیگر از رفتار‌های ضد حقوق بشر آمریکا، رفتار‌هایی است که آن‌ها با مهاجرین کرده اند و بعد از فشار‌های بسیاری که به آن‌ها آمده همچنان این رفتار را ادامه می‌دهند. حتی بچه‌های آن‌ها را از مادرانشان جدا نمودند و آن‌ها را در سلول‌هایی نگهداری کرده اند و غذای سگ را به آن‌ها می‌دادند تا بخورند. آمریکا به عنوان کمک به مردم محروم و کشور‌های فقیر و قحطی زده زباله‌های گوشت خوک را به عنوان گوشت برای آن‌ها می‌فرستاد یا گندم‌هایی که به دام هم نمی‌شد داد تحت عنوان کمک به این کشور‌ها می‌فرستاد درصورتی که فقر این کشور‌ها بیشتر به دلیل جنایاتی بود که آمریکا انجام داده بود.

خلاصه اینکه اصولاً آمریکاییان خود را نسبت به دیگر کشور‌ها برتر می‌دانند و به نظر خودشان حق حاکمیت در جهان را دارند. در حال حاضر که آمریکا چین را تحریم می‌کند به این دلیل است که می‌گویند چین نباید از آمریکا جلو بیفتد و همه این‌ها سندی بر رفتار‌های ضد حقوق بشر آمریکاست.

در پایان باید اذعان کرد که آنقدر اعتبار آمریکا خدشه دار شده است که این جلسه‌ای که تحت عنوان دموکراسی می‌خواهد برگزار شود اثری نخواهد داشت و نمی‌تواند آن اعتبار از دست رفته آمریکا را احیا کند.

انتهای پیام/ 221

نظر شما
پربیننده ها