سرلشکر باقری در جمع خبرنگاران عنوان کرد؛

پیگیری روند اعطای تسهیلات برای ایجاد اشتغال جوانان پس از دوره سربازی

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به لزوم پیگیری روند اعطای تسهیلات به‌منظور ایجاد اشتغال جوانان پس از دوره سربازی گفت: ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای این موضوع بایستی توسط بانک‌های عامل پرداخت شود.
کد خبر: ۵۰۰۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰ - 16January 2022

پیگیری روند اعطای تسهیلات برای ایجاد اشتغال جوانان پس از دوره سربازیبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه پنجمین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه که در محل این ستاد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در جلسه امروز سند ملی اشتغال کارکنان وظیفه که در شورای عالی اشتغال کشور تصویب شده بود و زمینه خوبی را جهت هم‌افزایی دستگاه‌های کشوری و لشکری فراهم می‌کرد، مورد توجه و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به حضور مؤثر فرماندهان نیرو‌های مسلح و تعدادی از وزرا و مدیران کلان دولتی در این نشست گفت: وزرای محترم و فرماندهان نیرو‌های مسلح در این جلسه گزارش‌های خود را ارائه کردند و قول‌های قابل توجهی نیز دادند؛ لذا برابر جمع‌بندی جلسه ان‌شاالله کار با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه عنوان کرد: در این نشست، موضوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال توسط سازمان برنامه و بودجه، بانک سپه و بعضی از عزیزان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که در سال ۱۴۰۱ این موضوع با قدرت بیشتری دنبال شود.

سردار باقری افزود: امیدواریم فرصت سربازی که زحمت اساسی را برای جوانان کشور ما در حوزه مسئولیت‌پذیری در تأمین دفاع و امنیت در پی دارد، بتواند در کنار خود، بستر مهارت‌افزایی و جذب شدن در بازار کار را فراهم کند تا بتوانیم از این طریق آینده درخشانی را برای جوانان کشورمان با همکاری و تعامل همه نهاد‌های کشورمان رقم بزنیم.

وی اضافه کرد: این دوره‌ها به‌صورت داوطلبانه در دوران فراغت سربازی برای سربازانی که علاقه‌مند یادگیری مهارت هستند، برگزار می‌شود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: مصوبه قانون بودجه ۱۴۰۰ این است که ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای این موضوع توسط بانک‌های عامل پرداخت شود.

سرلشکر باقری افزود: آنچه که بر اساس گزارش‌های دریافتی تاکنون به آن عمل شده، حدود ۱۰ درصد آن پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: آن بخش از سهم دولت که تفاوت قرض‌الحسنه تا هزینه بانک را شامل می‌شود در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت و دوستان گفتند که تلاش می‌کنند تا آن را به سرانجام برسانند؛ البته ما از طریق بانک مرکزی حتماً این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام/ 221

نظر شما
پربیننده ها