استاندار مازندران:

تحقق رشد اقتصادی در مازندران در گرو رفع موانع سرمایه‌گذاری است

«حسینی‌پور» حذف امضاهای طلایی و رفع موانع فراروی سرمایه‌گذاران را از جمله برنامه‌ها برای تحقق رشد اقتصادی در استان مازندران عنوان کرد.
کد خبر: ۵۲۰۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶ - 04May 2022

تحقق رشد اقتصادی در مازندران در پرتو رفع موانع فراروی سرمایه گذارانبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «سید محمود حسینی‌پور» استاندار مازندران امروز در همایش چشم‌انداز توسعه استان مازندران که با حضور «احمد وحیدی» وزیر کشور در بندر نوشهر برگزار شد، با تاکید بر لزوم توسعه بنادر و تکمیل کریدور شمال - جنوب اظهار داشت: مازندران با وسعت ۲۴ هزار کیلومتر مربع منطقه خوش‌نشین نقشه ایران است و نقش قابل ملاحظه‌ای در توسعه و پیشرفت کشور دارد.

وی با بیان اینکه نیمی از برنج کشور در استان تولید می‌شود، ادامه داد: رتبه اول تولید مرکبات و محصولات کشاورزی مختص مازندران است و وجود ۲۵۰ معدن، همجواری با چهار کشور حاشیه خزر بهانه خوبی برای داشتن بازارهای صادراتی و گردش چرخ گردشگری در استان ایجاد کرده است.

استاندار مازندران ایجاد ارتباط و گسترش تجارت خارجی با کشورهای حاشیه خزر و آسیای میانه و مرکزی را از جمله برنامه‌های مهم بیان کرد و افزود: کاهش هزینه‌های صادرات از جمله حمل و نقل در بنادر امیرآباد و نوشهر برای توسعه صادرات الزامی است.

وی با بیان اینکه نیازمند همکاری دولت و تخصیص اعتبارات لازم برای طراحی و اجرای خط آهن سراسری مازندران هستیم، گفت: مازندران نیازمند خط ریلی است و امیدواریم با کمک دولت این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

حسینی‌پور با عنوان اینکه سالانه بیش از ۳۰ میلیون گردشگر به استان وارد می‌شوند، ادامه داد: یکی از مسائل اصلی توسعه زیرساخت‌های راه است و وجود بیش از سه هزار و روستا، ظرفیت‌های استان را دوچندان کرده است.

استاندار مازندران فعال کردن اقتصاد روستاها را از اصلی‌ترین ظرفیت و سیاست دولت بیان و اضافه کرد: طرح‌های ویژه‌ای برای فعال کردن روستاها و مهاجرت معکوس داریم.

وی حذف امضاهای طلایی و رفع موانع فراروی سرمایه گذاران را از دیگر برنامه‌ها برای تحقق رشد اقتصادی در استان برشمرد و تصریح کرد: تحقق شفافیت، مبارزه با فساد و تحول ساختاری در استان از دیگر برنامه‌هاست و حمایت از تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی، هدایت نقدینگی به سمت تولید، تقویت بازار و فناوری در تولید نیز در دستور کار قرار دارد.

حسینی‌پور بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های گردشگری را از دیگر طرح‌ها برشمرد و اظهار داشت: مجموعه گردشگری در استان فاقد استراتژی راهبردی است و در حوزه اکوتوریسم با پیوست محیط زیستی از جمله برنامه‌هاست و در میانکاله که سال‌های سال محیط زیست مانع تردد افراد در آن بودند ولی به گفته رئیس جمهور، طبیعت‌گردی باید در دستور کار قرار گیرد.

استاندار مازندران با بیان اینکه بیشترین میزان ساحل در مازندران وجود دارد، به آزادسازی ساحل اشاره کرد و گفت: باید سواحل با مدیریت بخش خصوصی بهسازی شود؛ این بخش آماده سرمایه‌گذاری است و نیازمند هدایت ستادی دستگاه‌های دولتی و رفع اختلافات فراروی برای مدیریت ساحل هستیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار