مدیر دانشنامه دفاع مقدس خراسان رضوی:

تدوین دانشنامه دفاع مقدس بستری برای نقش‌آفرینی نویسندگان است

سرهنگ «نظامیان» گفت: تلاش مدیریت دانشنامه دفاع مقدس استان در تدوین این مجموعه بر این است که بستری فراهم کند تا نویسندگان علاقه‌مند به فعالیت در حوزه تدوین دانشنامه به این عرصه ورود پیدا کنند.
کد خبر: ۵۵۹۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳ - 04December 2022

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، چهارمین جلسه هم‌اندیشی نویسندگان گروه شهدا و اشخاص دانشنامه دفاع مقدس استان خراسان رضوی با حضور سرهنگ پاسدار «جواد قاصد نظامیان» مدیر دانشنامه دفاع مقدس استان در مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسان رضوی برگزار شد.

سرهنگ نظامیان در این نشست با تبیین ضرورت تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان به‌عنوان یک کتاب مرجع، اظهار داشت: تلاش مدیریت دانشنامه دفاع مقدس استان در تدوین این مجموعه بر این است که بستری فراهم کند تا نویسندگان علاقه‌مند به فعالیت در حوزه تدوین دانشنامه به این عرصه ورود پیدا کنند.

وی افزود: یکی از امتیازاتی که استان خراسان رضوی در مأموریت تدوین دانشنامه دفاع مقدس نسبت به سایر استان‌ها دارد این است که نویسندگان این اثر پژوهشی از جمع پیشکسوتان دفاع مقدس، یگان‌ها و رده‌های نیروهای مسلح و همچنین نویسندگان آزاد هستند.

مدیر دانشنامه دفاع مقدس استان خراسان رضوی تصریح کرد: در تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان آنچه مهم است آن است که مقالات علمی منطبق با اسناد نگارش شود که البته این کار آغاز شده است و اگر در آینده سندی هم ارائه شود با توجه به بازنگری و اصلاح دانشنامه‌ها هر چند سال یکبار، اصلاح خواهد شد.

نظامیان ادامه داد: با توجه به نقش تعیین‌کننده یگان‌های رزم خراسان در دوران دفاع مقدس و تقدیم یک هزار شهید در رده‌های فرمانده گروهان، گردان، تیپ و جانشین لشکر باید با تکیه به توانمندی نویسندگان استانی برای این شهدای والامقام مقالات علمی نگارش شود.

وی تأکید کرد: نویسندگان گروه شهدا تلاش کنند که در مسیر تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان وحدت رویه داشته باشند تا بیش از گذشته موفق باشند.

در ادامه سید محمد طالبیان مدیرگروه شهدا دانشنامه دفاع مقدس خراسان رضوی در سخنانی ابراز داشت: برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس در سطح کشور به‌عنوان یک کار جدید تلاش می‌شود با رویکرد علمی به حوزه‌های مختلف این حماسه عظیم بپردازد.

وی افزود: در دانشنامه‌نویسی اصل بر خلاصه‌نویسی است اما با توجه به اهمیت دفاع مقدس، باید در تدوین این اثر پژوهشی بین موجزنویسی و خلاصه‌نویسی و همچنین پرداختن به جزئیات یک پیوستگی ایجاد کرد.

در ادامه این نشست نویسندگان ضمن بیان نقطه نظرات خود در خصوص اصلاحات شیوه‌نامه نگارش مقالات در این خصوص به تبادل نظر پرداختند.     

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها