حجت‌الاسلام منتظری:

یکی از وظایف اصلی دادستان‌ها صیانت از مصالح عالیه ایتام است

حجت‌الاسلام منتظری گفت: صیانت از ایتام در برابر آسیب‌های اجتماعی و دام‌هایی که در جامعه برای شکار نوجوانان و جوانان گسترده شده، از وظایف خطیر و مهم دادستان‌هاست.
کد خبر: ۵۷۱۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۱ - 05February 2023
یکی از وظایف اصلی دادستان‌ها صیانت از مصالح عالیه ایتام استبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجعفر منتظری» دادستان کل کشور طی سخنانی با بیان اینکه طبق قانون یکی از وظایف اصلی دادستان‌ها حفظ و صیانت از مصالح عالیه ایتام در همه ابعاد است، اظهار داشت: دادستان‌ها وظیفه دارند سایه خدمات خود را بر سر ایتام نگه دارند و همه امور مادی و معنوی‌شان را عهده‌دار شوند.
 
حجت‌الاسلام منتظری افزود: سرپرستی ایتام منحصر به امور مالی و مادی نیست بلکه مواردی نظیر رشد معنوی و تربیت دینی، پایش مستمر وضعیت تحصیلی، سنجش قابلیت‌ها و همچنین شناسایی و پرورش و هدایت استعداد‌ها را نیز در بر می‌گیرد.
 
دادستان کل کشور با بیان اینکه صیانت از ایتام در برابر آسیب‌های اجتماعی و دام‌هایی که در جامعه برای شکار نوجوانان و جوانان گسترده شده، از وظایف خطیر و مهم دادستان‌هاست، گفت: لازم است در این خصوص با برنامه‌ریزی و اختصاص زمان مناسب، دادستان‌های سراسر کشور به وظایف و تکالیف قانونی خود توجه داشته باشند.
 
حجت‌الاسلام منتظری با بیان اینکه با موضوع سرپرستی پرونده‌هایی در دستگاه قضائی وجود دارد، عنوان کرد: پرونده‌های سرپرستی ایتام، پرونده‌های زمان‌بر و در عین حال مهم دستگاه قضائی محسوب می‌شوند.
 
وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقده میان دادستانی کل و کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: تعامل و هم‌افزایی دستگاه قضا و کمیته امداد در زمینه حمایت اجتماعی و قضائی از نیازمندان می‌تواند آثار و برکات ارزشمندی در پی داشته باشد.
 
حجت‌الاسلام منتظری با بیان اینکه بزرگترین افتخار ما در دادسرا‌ها خدمت به ایتام است گفت: ضرورت انتخاب حامی برای ایتام نیازمند تحت پوشش سرپرستی، مهارت‌آموزی به ایتام، توجه به سلامت روان و عواطف ایتام، توجه به مشکلات حقوقی و خانوادگی ایتام، بازدید مستمر از مراکز نگهداری ایتام، مطالبه انجام تکالیف دستگاه‌ها درباره ایتام و تسهیل ارائه خدمات اجتماعی، قضائی و حمایتی برای این قشر، برخی از سرفصل‌های تفاهم‌نامه منعقد شده میان دادستانی کل و کمیته امداد امام خمینی (ره) با موضوع حمایت اجتماعی و قضائی از نیازمندان هستند.
 
بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) در ۱۴ اسفند ۱۳۵۷ با فرمان امام راحل تأسیس شد و الحمدلله این یادگار امام عزیز ما، امروز به یکی از برکات انقلاب اسلامی تبدیل شده است.
 
وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) متکی به سامانه خدمات‌رسانی هوشمند و متصل به ۲۰ بانک اطلاعاتی و ۳۳ وب سرویس از سازمان‌های مختلف است، تصریح کرد: در یک سال گذشته ۳ و نیم میلیون کاربر فعال اعم از مددکاران، مددجویان و مراکز نیکوکاری و ۴۰ میلیون استعلام برخط و ۲۰ میلیون درخواست در سامانه کمیته امداد ثبت شده است.
 
بختیاری با بیان اینکه علی‌رغم وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی در کشور، کمک‌های خیرین و نیکوکاران به کمیته امداد سال به سال افزایش پیدا کرده است.
 
وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های منعقد شده از سوی این کمیته با بخش‌های مختلف قضائی گفت: تعداد خدمات حقوقی ارائه شده از سوی کمیته امداد در سال گذشته ۶۲ هزار و ۳۲۸ مورد بود درحالیکه این آمار در ۱۰ ماه نخست سال جاری به ۶۳ هزار و۲۱۴ مورد رسیده است.
 
در جریان این همایش، تفاهم‌نامه همکاری مشترک حمایت اجتماعی و قضائی از نیازمندان، میان دادستانی کل و کمیته امداد امام خمینی (ره) منعقد شد.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار