نوای دلپذیر دعای عرفه در ۵۰۰ نقطه از خوزستان

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «احسان فردآقایی» معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری دعای پرفیض عرفه در سطح استان، اظهار داشت: امروز همزمان با نهم ذی‌الحجه بیش از ۵۰۰ مسجد، هیئت و مرکز مذهبی در مناطق شهری، روستایی و عشایری خوزستان میزبان این مراسم معنوی هستند.

نوای دلپذیر دعای عرفه در ۵۰۰ نقطه از خوزستان

وی افزود: اغلب مراسم‌ها بین ساعات ۱۶ تا ۱۷ بعدازظهر در سطح استان آغاز شده و مراسم محوری اهواز نیز رأس ساعت ۱۶:۳۰ در مصلای مهدیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان با اشاره به توصیه‌ی اخیر مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: به‌دنبال تأکید رهبر معظم انقلاب، از تمامی هیئت‌ها، مساجد و متولیان مراسم عرفه درخواست داریم فراز‌هایی از دعای عرفه امام سجاد (ع) را نیز در کنار دعای متعارف عرفه امام حسین (ع) قرائت کنند تا از برکات معنوی این دعا نیز بهره‌مند شویم.

وی یادآور شد: این رویکرد جدید، با استقبال گسترده‌ متولیان مراسم مواجه شده و خدا را شاکریم که با شکوه و شور خاصی این مراسمات در اقصی نقاط استان اجرا شد.

انتهای پیام/