یادداشت/

قدرت نهفته در بسیج توانایی رویارویی با ارتش‌های کلاسیک جهان را دارد

بسیج مدرسه عشق است و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سر داده‌اند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت‌یافتگان آن نام و نشان در گمنامی و بی‌نشانی گرفته‌اند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن‌را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده‌اند. من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم و از خدا می‌خواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند؛ چراکه در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی‌ام. (امام خمینی)
کد خبر: ۳۵۰۹۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵ - 01December 2014

قدرت نهفته در بسیج توانایی رویارویی با ارتش‌های کلاسیک جهان را دارد

گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس؛ سرهنگ سعید علیزاده فرمانده پشتیبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در یادداشتی آورده است: بسیج یعنی آماده شدن برای یک سفر طولانی و برای امری مهم که امام(ره) در آن زمان بسیار حساس این فرمان الهی را پیاده کرد. بسیج میتواند با استفاده از عظیمترین و ارزشمندترین سرمایه، یعنی نیروی انسانی، اساس تحرک و پیشرفت اجتماع را تشکیل دهد که در کمترین زمان این فرمان عملی شد. بدیهی است که حیات یک جامعه و بروز تغییرات و ایجاد فعل و انفعالات در راهیابی بهسوی کمال و تعالی، توسط جوانان صورت میگیرد و این واقعیت انکارناپذیر است؛ زیرا همین جوانان میتوانند برای پویایی یک جامعه کمک کنند؛ بهخصوص زمانی که یک کشور از یک انقلاب فارغ میشود برای پیشرفت نیاز است که رهبر انقلاب فرمان بسیج عمومی بدهد.

جوانان میتوانند همچون اهرمی نیرومند و نیروی محرکهای قوی، زمینه حرکت و شتاب به سوی فرهنگ و تمدن، اختراعات و ابتکارات را فراهم آورده، تکامل اجتماعی، آسایش، امنیت، رفاه و نیکبختی را در جامعه خویش پیریزی نمایند. بیدلیل نیست که بخش اعظم برنامهریزیها و سرمایهگذاریهای حکومتهای سلطهگر، بهویژه استعمارگران غربی، در زمینهی کنترل و خط دادن به جوانان اجتماعات خود و جوامع تحت سلطه انجام میشود و پیداست که هدف، مهار فکر و ذهن جوانان و هدایت آنها به جهتهای مورد نظر است، تا قدرت تفکر و تعقل و پویایی این قشر به حدی تضعیف شود، که خطری برای زورمداران محسوب نشود و هرگاه معدودی سالم باقی بمانند، قابل کنترل و سرکوب باشند.

استعمارگران به این واقعیت اذعان دارند که اسلام، مکتبی الهی، کامل و جوابگوی تمام نیاز بشر و دارای جهانبینی وسیع و پویا است و احکام آن جهانشمول و فراگیر و مطابق با اقتضای زمان است، و در میان پیروان مذاهب اسلامی، شیعیان ظلمستیزترین مسلمانان هستند. از طرفی ایران از نظر جغرافیایی دارای موقعیتی خاص و استراتژیک و از نظر منابع و ذخایر معدنی از غنیترین کشورهای دنیا است و مهد شیعه به حساب میآید، و از دیرباز مورد طمع قدرتهای شیطانی دنیا به شیوههای مختلف بوده است.

به دنبال پیروزی انقلاب، دست غارتگران استعمارگر از ایران قطع شد و منافع آنان به خطر افتاد. ملت شجاع و از بند رسته ایران با اتکال به خداوند متعال و با بهرهگیری از استعدادهای بالقوه خود و بهرهمندی از امکانات کشور به زعامت رهبر کبیر انقلاب، سازندگی کشور را آغاز کرد و ضمن حفاظت و پاسداری از انقلاب، با ایده بیداری ملتها و آزادی انسانها از بند استثمار و استعمار به ترویج اسلام ناب پرداخت و ملل دیگر دنیا نیز با الگو گرفتن از انقلاب اسلامی ایران، پرچم مخالفت و ستیز با حضور ابرقدرتها و ایادی آنان در ممالک خویش را برافراشتند. استعمارگران، منافع خود را در خطر دیدند و برای حفظ منافع، به ریشه متوجه شده، از هیچ دشمنی و شرارت علیه آن فروگذار نکردند.

یکی از خطراتی که انقلاب نوپای اسلامی را تهدید میکرد، حمله نظامی بود؛ امام(ره) در پنجم آذر 1358، فرمان تشکیل بسیج را صادر و چنین فرمودند: باید همه قوایمان را مجتمع کنیم برای نجات دادن یک کشور، اگر مسائلی برای ما پیش بیاید، هرچه هم سخت باشد، باید تحمل کنیم... قوای خودتان را مجهز بکنید و تعلیمات نظامی پیدا کنید و به دوستانتان هم تعلیم دهید... مملکت اسلامی همهاش باید نظامی باشد و تعلیمات نظامی داشته باشد... همهجا باید اینطور بشود که یک مملکتی بعد از چند سالی که 20 میلیون جوان دارد، 20 میلیون تفنگدار داشته باشد و ارتش 20 میلیونی داشته باشد...

هنوز از صدور این فرمان الهی یک سال سپری نشده بود که رژیم پلید صدام در اجرای دستور اربابان خویش با تمام قوا ایران را مورد آماج قرار داد. انقلاب اسلامی در آن شرایط بحرانی ناشی از دگرگونیها و تغییر و تحولات، هیچگونه آمادگی لازم را برای مقابله با متجاوز نداشت. دشمن در همان روزهای اول با مردمی مواجه شد که با دست خالی به دفاع از کیان مقدس نظام اسلامی برخاسته واز ایثار جان خویش دریغ نمیکردند.

جوانان ایران اسلامی به فرمان رهبر فقید خود در پایگاههای مقاومت تحت عنوان بسیجی گرد آمده و با اشاره ایشان به جبهههای نبرد هجوم میبردند و تا آخرین قطره خون خویش ایستادگی و مقاومت میکردند.

در طول هشت سال دفاع، بسیج آن چنان درخشید که دشمنان اعتراف کردند که قدرتی که در بسیج نهفته است توان مقابله با یکایک ارتشهای کلاسیک جهانی را دارد. بسیج وظیفه جذب آموزش و سازماندهی نیروهای مردمی و اعزام آنها به جبهههای نبرد را بر عهده داشت و توانست جمعیت مؤمن و صاحب ارزشی را از امت حزبالله در درون خود بپروراند و پایهریزی ارتش مردمی را دنبال کند و سرانجام پس از هشت سال دفاع مقدس بسیجیان مظلوم و سلحشور جبهههای توحید به همراه امت شهیدپرور از این آزمایش الهی سر بلند و پیروز بیرون آمدند، بعد از خاتمه جنگ تحمیلی در آبادانی یا هر کاری که در کشور نیاز به نیروی فوقالعاده داشت و بسیج شرکت فعال داشته کمکحال دولت و مردم بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار