نسرین پیرسمساری مسئول امور بانوان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس از اجرای برنامه «هر شهید یک کتاب» خبر داد و اظهار داشت: طبق توافقاتی که با مساجد، بسیج هنرمندان، دانشگاهها، نهادهای رهبری، روحانیت، حوزه علمیه، کانون مداحان و ... انجام شد، هر یک از این سازمانها و نهادها اطلاعات یک شهید از جمله مجموعه زندگی و اسناد شهید را جمع آوری میکنند و در اختیار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قرار میدهند. در نهایت کتابها از سوی خیرین به چاپ میرسد.
وی افزود: طی هشت سال گذشته حدود 500 ساعت مصاحبه از رزمندگان و ایثارگران آذربایجان شرقی ضبط شده است. برای خواهران استانی جلسات و کلاسهای آموزشی را برگزار کردیم و در حال حاضر مصاحبههای خوبی در حال ضبط است.
مسئول امور بانوان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: با توجه به این که حدود 35 سال از دوران دفاع مقدس می گذرد اما همچنان موضوعاتی که مغفول مانده، بسیار است. به همین منظور نامهای برای اعضای شورای اداری نوشتیم که هر اداره، نهاد و دانشگاهی که اسنادی را از دوران دفاع مقدس دارد، در اختیار ما قرار دهد.
پیرسمساری عنوان کرد: سازمانهای موثر در دوران دفاع مقدس مثل هلال احمر، استانداری، فرمانداری، بیت امام جمعه و ... اسنادشان از دوران دفاع مقدس را در اختیار ما قرار دادند. این اسناد را اسکن، مرمت و ایزوله کردیم و در حال حاضر اطلاعات را به سیستم «ماوا» وارد میکنیم.
وی ادامه داد: حدود سه هزار و 500 اثر جمع آوری شده است که پس از بارگذاری در سایت، آثار به طور طبقهبندی شده در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی نگهداری خواهد شد.
مسئول امور بانوان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی در پایان گفت: سعی کردیم گنج دفاع مقدس را کشف و بهره برداری کنیم تا در اختیار نسل بعدی قرار دهیم.
انتهای پیام/ 131