گروه دفاعی امنیتی دفاعپرسـ رحیم محمدی؛ جنگ تحمیلی که در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ توسط عراق علیه مردم کشورمان آغاز شد، عدهای از مردان کشورمان کمر همت را بستند و برای مقابله با متجاوزان بعثی صف کشیدند؛ مردانی که هرچند فاقد آموزشهای کلاسیک نظامی بودند، اما با همت و عرق میهنی که داشتند، برای دفع شر، وارد معرکه جنگ شدند و بعضاً تا بذل جان خود نیز پیش رفتند.
هرچند تعداد زیادی بدین شکل در لبیک به ندای رهبرشان پای در عرصه میدان جنگ گذاشتند، اما در این بین تعدادی از آنها نقش برجستهای داشتند؛ این تعداد که جزو بهترین شاگردان مکتب خمینی (ره) محسوب میشدند، به واسطه نامی که برای مجموعه خود برگزیده بودند، موجب قوت قلب دوستان و ترس دشمنان شده بودند.
اینان که در ۱۷ بهمن ۱۳۶۰ در دوکوهه متولد شدند، برای اولین بار در «فتحالمبین» وارد معرکه جنگ شدند و توانستند سپاه چهارم عراق را منهدم کنند و بعد از آن در «الی بیتالمقدس» موفق به شکست سپاه سوم عراق و فتح خرمشهر شدند و در «رمضان» تانکهای عراقی را یکی پس از دیگری شکار کردند.
زمان «مسلم بن عقیل» هم که فرا رسید با ارتقاء تیپ به لشکر و پس از نبردی سنگین، متجاوزان را مجبور کردند ارتفاعات مشرف به «مندلی» را ترک کنند و خود جایگزین آنها شوند؛ نیروهایی که در «والفجر مقدماتی» بار دیگر کربلا را در رملهای فکه معنا بخشیدند و در «والفجر ۱» مظلومانه به شهادت رسیدند.
آنهایی که قدرت پوشالی ارتش بعث عراق را در «والفجر ۴» به سخره گرفتند و در «کانیمانگا» حماسهآفرین شدند، اما در «خیبر» بود که عاشورایی جنگیدند تا «مجنون» حفظ شود؛ در زمان «بدر» نیز با هدایای غربیها به صدام، بسیاری شیمیایی شدند و خلعت شهادت پوشیدند، ولی این باعث نشد تا در نبرد نابرابری که داشتند، «پا پس بکشند»؛ چرا که در «والفجر هشت» در کنار سایر رزمندگان با فتح «فاو» شور دیگری در جبههها ایجاد کردند.
آنان کام منافقین را که به زعم خودشان در تصرف «مهران» شیرین شده بود، در «کربلای ۱» تلخ کردند و در ادامه نشان دادند که میتوانند دوشادوش سایر رزمندگان، زمستان شلمچه را در «کربلای ۵» به بهار تبدیل کنند و با این شادی توانستند فاتح قلههای «دوپازا» در «نصر ۷» شوند.
اینان که با افتخار خود را عضو لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) میدانستند، با ندای «یا علی (ع)» طومار منافقین را در «مرصاد» درهم پیچیدند و در ادامه برای آخرین بار در «غدیر» که دیگر به بلوغ رسیده بودند، شکست را بر ارتش عراق و حامیان منطقهای و بینالمللی آنها در خوزستان تحمیل کردند و این جنگ نابرابر را که هشت سال هم به طول انجامید با پیروزی به پایان بردند.
آری؛ شاگردان مکتب خمینی (ره) که با عنوان تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص) تهران کار خود را برای اولین بار در ۱۷ بهمن ۱۳۶۰ به فرماندهی حاج احمد متوسلیان آغاز کرد، از جمله نیروهایی بودند که در بسیاری از عملیاتها جزو نیروهای خطشکن بودند به نحوی که در طول هشت سال دفاع مقدس و با شرکت در چندین عملیات بزرگ و عاشورایی، این یگان تعداد ۱۴ هزار شهید از جمله چهار فرمانده لشکر، ۶ قائممقام لشکر، دو رئیس ستاد، ۱۰ فرمانده تیپ و بیش از ۱۵۰ فرمانده و معاون گردان تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
انتهای پیام/ 231