«لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور » در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان بررسی شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح کشور، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده که اهل منطق و دیپلماسی است، اما در عین حال امنیت ملی و منافع راهبردی خود را قربانی خوشبینی یا اعتماد بیپشتوانه نخواهد کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم سخنور و مبارز مرحوم حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جواد حافظی را تسلیت گفتند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی پیامی را به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» در مشهد مقدّس ارسال کردند.
عضو ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب گفت: این راهپیمایی یک پیام مهم دارد و آن این است که ملت بزرگ ایران میخواهد روی پای خود بایستد.
دبیر شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران حضور پیدا کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با درخواست رئیس قوه قضائیه برای عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات دو هزار و یکصد و هشت (۲۱۰۸) نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
معاون مراسم و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۱۴۰۰ نقطه از کشور گفت: نیروی هوافضای سپاه، صنایع موشکی و پهپادی نیز آخرین دستاوردهای خود را برای اولین بار به نمایش خواهند گذاشت.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: خروج اورانیوم از کشور دستور کار نبوده و چنین چیزی در مذاکرات بحث نشده است.