نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شروع سال زراعی برای کشاورزان، خواهشمندیم که دولت حتماً در پرداخت مابقی مطالبات گندمکاران تسریع کند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز و در ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ سرویسهای اطلاعاتی و دولتها یا نهادهای بیگانه، ماده ۹ این طرح را به تصویب رساندند.
نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: فضای دانشگاهها باید فضای نخبگانی باشد و نباید به محل فعالیت و جولان افراد معدودی تبدیل شود که به دنبال مباحث سیاسی هستند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم که امسال، سال افتخارات و تولید علم باشد و سالی باشد که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران با پیروزی قاطع ملت ایران به پایان برسد.
مواد مربوط به تعیین جرائم مربوط به ثبت اطلاعات در «سامانه نظارت بر ارتباطات خارجی»، برای بررسی بیشتر به کمیسیون امنیت ملی مجلس اراجاع شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۶ همت اعتبار صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج باید در خود صندوق باشد و در سرجمع بیمه سلامت محسوب نشود و به صورت کامل و ۱۰۰ درصدی تخصیص داده شود.
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: تقاضای بنده این است که نباید درباره وضعیت فعلی عفاف و حجاب در کشور سادهانگاری شود.
نماینده مردم شاهین شهر در مجلس گفت: با توجه به شرایط خاصی که کشور دارد، ماندن جمهوری اسلامی ایران در NPT جز ضرر برای کشور نتیجه دیگری ندارد.
نشست علنی امروز مجلس به ریاست قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
رئیس مجلس گفت: ما معتقدیم دوگانه جنگ یا مذاکره واقعی نیست بلکه هم باید جنگید و هم مذاکره کرد؛ باید معقول و متقدرانه جنگید و در زمان مناسب با اقتدار و عقلانیت مذاکره کرد. یعنی در لحظه لازم با تمام توان نظامی که داریم، دشمن را عقب زده و به او ضرباتی مهلک وارد کنیم.