حاجی بابایی: امیدواریم سال تحصیلی جدید، سال افتخارات علمی باشد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم که امسال، سال افتخارات و تولید علم باشد و سالی باشد که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران با پیروزی قاطع ملت ایران به پایان برسد.
کد خبر: ۸۶۳۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴ - 20September 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه علنی وبیناری امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی که ریاست بخشی از جلسه را بر عهده داشت، اظهار داشت: فرارسیدن هفته دفاع مقدس را به ملت بزرگ ایران و خانواده عزیز شهدا، رزمندگان و ایثارگران تبریک عرض می‌کنم.

قثبر

وی ادامه داد: آغاز سال تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها، آغاز نشاط و زندگی جدید برای ملت بزرگ ایران در فصل پاییز خواهد بود که به همه دانش‌آموزان، فرهنگیان، دانشجویان و حوزه‌های علمیه تبریک عرض می‌کنم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم که امسال، سال افتخارات و تولید علم باشد و سالی باشد که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران با پیروزی قاطع ملت ایران به پایان برسد.

انتهای پیام/381

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار