رییس جمهور گفت: دشمنان نمیخواهند ایران کشوری توسعه یافته باشد؛ برای همین علم و مدرسه را هدف میگیرند.
معاون اول رئیس جمهور نوشت: آیا مردم آمریکا میدانند که کاخ سفید عملاً به «شعبه گزارشدهی» برای یک رژیم دیگر تبدیل شده است؟
رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره در پی تأمین امنیت پایدار برای عبور و مرور کشتیها در گذرگاه راهبردی تنگه هرمز بوده است و هرگونه تهدید علیه امنیت این منطقه، پیامدهای گستردهای برای تجارت جهانی به همراه خواهد داشت.
سخنگوی دولت از برآورد اولیه ۲۷۰ میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان خبر داد وگفت که عدد نهایی نیست.
رئیسجمهور در شبکه ایکس نوشت: هتک حرمت حضرت عیسی (ع)، پیامبر صلح و برادری، از هیچ انسان آزادهای پذیرفته نیست.
رئیسجمهوری اسلامی ایران با قدردانی از نیروهای مسلح، گفت: ایران هیچگونه چشمداشتی به حقوق دیگر کشورها ندارد؛ اما در دفاع از حقوق مسلّم مردم خود، با قاطعیت و صلابت عمل خواهیم کرد.
رئیسجمهور با اشاره به موفقیت سیاستهای حمایتی دولت، از جمله اجرای طرح کالابرگ، آن را گامی مؤثر در حفظ ثبات بازار و صیانت از معیشت مردم در شرایط جنگی دانست.
وزیر آموزش و پرورش و مسئول سازمان بسیج دانشآموزی کشور با حضور در شهرستان ری با خانواده معظم سه تن از دانشآموزانی که در حمله ناجوانمردانه و تروریستی دولت جنایتکار آمریکا و رژیم کودککش صهیونیستی به فیض شهادت نائل آمدند، دیدار و گفتوگو کردند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ابراز امیدواری نسبت به پیروزی کامل رزمندگان اسلام، گفت: امکان بازگشت به فعالیتهای حضوری در دانشگاهها با تثبیت شرایط فراهم خواهد شد.
رئیسجمهور در پیامی قهرمانی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی در رقابتهای قهرمانی آسیا در کشور قرقیزستان را نشاندهنده عزم راسخ و روحیه شکستناپذیر جوانان برومند ایران اسلامی دانست و نوشت: این افتخارات بزرگ را به ملت، قهرمانان غیور تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی، مربیان، کادر فنی و سایر دستاندرکاران صمیمانه تبریک میگویم.