نخستین کاروان راهیان نور دانشآموزی دختر شهرستان پردیس برای بازدید از مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شد.
دوازدهمین جلسه کمیتههای تخصصی انجمن علمی دفاع مقدس ایران در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
شهید طهرانیمقدم اواسط جنگ و با توجه به خلائی که سپاه در نبرد هوایی و بهویژه موشکی داشت، بنا به تصمیم فرماندهی سپاه به یگان موشکی سپاه رفت و مسئولیت این یگان را عهدهدار شد.
فرماندار قصرشیرین از زخمی شدن راننده بیل مکانیکی در نفتشهر به دلیل انفجار مهمات جنگی عمل نکرده بجای مانده از دوران جنگ تحمیلی خبر داد.
مادر شهیدان «غلامرضا و محمود ذاکری» در سن ۸۴ سالگی به علت کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
رویارویی ایران و رژیم صهیونیستی از سوی بسیاری کارشناسان و حتی برخی شهدای گرانسنگ دفاع مقدس پیشبینی شده بود؛ نبردی که در مسیر تکوین قرار داشت و امتناع از مواجهه با آن ناگزیر بود. از اینرو بازخوانی فرمایشات امام راحل برای آماده شدن در شرایط جنگی ضروری مینماید.
روزنگاریهای آیتالله جمی/ ۱۵
آیتالله جمی در روزنگاریهای خود از سالهای ابتدایی جنگ تحمیلی مینویسد: جبهه فیاضی پیروزی چشمگیری نصیب رزمندگان ما شده و در قسمتی دیگر تعداد زیادی مهمات جنگی و خودرو از دشمن به جا مانده که نصیب ارتش اسلام شده و مژده دادند که آثار پیروزی دارد ظاهر میشود.
شهید «حسن طهرانیمقدم»، «بنیانگذار صنعت موشکی ایران» ۲۱ آبان ۱۳۹۰ به شهادت رسید. وی نقش محوری در توسعه فناوریهای موشکی کشور داشت. از طراحی موشکهای بومی شهاب ۱ در دهه ۷۰ تا پیشرفتهای چشمگیر در ساخت موشکهای شهاب ۳ و سیستمهای پیچیدهتر.
«محمدعلی نوریان» از آزادگان سرافراز کشورمان در کتاب طنز دفاع مقدس با عنوان «زبون دراز» به بیان خاطرهای از دوران اسارت خود پرداخته است.
آیتالله خامنهای (رئیسجمهور وقت) به سؤال خبرنگار روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال در مورد شرایط بهبود رابطه با آمریکا اینطور پاسخ داد: تا وقتیکه آمریکا در شکل یک ابرقدرت در دنیا حضور دارد هیچگونه امیدی به آینده روابط سیاسی ما با این کشور نیست.