امیر سزاوار: ثبت خاطرات و تجارب کارکنان ارتش در جنگ ۱۲ روزه را وظیفه خود می‌دانیم

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش، گفت: وظیفه مهمی برای ثبت و ضبط خاطرات و تجارب کارکنان خدوم ارتش در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر بر عهده ما گذاشته شده که باید با دقت به جمع‌آوری اسناد و انتشار آن بپردازیم.
کد خبر: ۷۸۸۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۲ - 28October 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم «محمود سزاوار» رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در بازدید از مرکز مطالعات و تحقیقات نیروی هوایی ارتش، اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش در زمینه دفاع مقدس و محور مقاومت دارای شاخصه‌های مهم و جذابی بوده که تبیین آن برای شناخت مخاطبان و معرفی توانمندی این نیروی خوشنام، بسیار ارزشمند و اثربخش است.

وظیفه مهم ثبت خاطرات و تجارب کارکنان ارتش در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را بر عهده داریم

وی استفاده از دانش و تجربه پیشکسوتان ارتش را در تولید آثار فاخر و ثبت اسناد و مدارک مرتبط با نقش ارتش در جنگ تحمیلی بسیار ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به گذشت بیش از سه دهه از دفاع مقدس، باید با سرعت بیشتری به فعالیت‌های فرهنگی و هنری در حوزه دفاع مقدس و محور مقاومت و همچنین ثبت اسناد و مدارک آن، مبادرت کرد و با ریل گذاری جدید از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد.

امیرسرتیپ دوم سزاوار اظهار کرد: طی سال‌های گذشته، فعالیت‌های خوبی از جمله برنامه‌های دورهمی پیشکسوتان، معرفی اسطوره‌ها و چهره‌های ماندگار و... انجام شده که باید ضمن اصلاح روند اجرای آن، برنامه‌های اثربخش‌تری را برنامه‌ریزی و اجرا کرد.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش، در بخش دیگری از بازدید خود از روند تولیدات رسانه‌ای با محوریت جنگ ۱۲ روزه توسط قرارگاه تبیین نهاجا، یادآور شد: وظیفه مهمی برای ثبت و ضبط خاطرات و تجارب کارکنان خدوم ارتش در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر بر عهده ما گذاشته شده که باید با دقت به جمع‌آوری اسناد و انتشار آن بپردازیم.

در این بازدید، همچنین امیر سرتیپ دوم نعمت الله صدقی رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم سید حسن ابوترابی معاون روابط عمومی و رسانه ارتش و جمعی از خلبانان پیشکسوت نیروی هوایی حضور داشتند.

مجموعه مستند «قصه عشق به خاک» با موضوع نقش نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به سرپرستی سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش و همکاری سازمان‌های عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات در قرارگاه تبیین نهاجا در حال تولید است که پس از طی مراحل بازبینی از طریق رسانه‌های جمعی و فضای مجازی منعکس خواهدشد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار