بعد از پیروزی انقلاب و شروع دفاع مقدس، بنا به شرایط خاص آن دوران، حضورهای مردمی در عرصههای فرهنگی، سیاسی و نظامی پُررنگ شد و تصویری خاص از فضای اجتماعی ایرانِ دهه ۶۰ شکل گرفت که گروه سرود امور تربیتی خرمآباد از دل آن وضعیت پدید آمد.
فرزند «محمدحسن طاهری» از پدرش به عنوان شهیدی یاد کرد که پای منبرهای شهید «احمد کافی» عاشق امام زمان(عج) شد و در چهلمین شب چهارشنبهای که قرار بود به مسجد جمکران برود، در جبهه به شهادت رسید.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایجاد قرارگاه قرآنی در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در دستور کار قرار گیرد و حجم سرمایه گذاری در این موضوع مهم افزایش یابد.
فرزند شهید سپهبد قاسم سلیمانی در نامهای به رهبر معظم انقلاب اسلامی، «کنش و مدیریت آگاهانه و زمانشناسانه» ایشان را «بزرگترین معلم و الگوی این دوران پر التهاب» توصیف و آن را «کلاسی بصیرتزا برای نسل خود» معرفی کرد.
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر سردار سرلشکر شهید «عباس نیلفروشان» مستشار عالی جمهوری اسلامی ایران در کشور لبنان اعلام شد.
شیخ شریف قنوتی از اوایل هجوم دشمن با حضور در صحنه نبرد خرمشهر به انحاء مختلف، با تشکیل گروه اللهاکبر، جمعآوری نیروهای پراکنده و فرستادن آنها به خطوط درگیری، تشویق و تشجیع رزمندگان، شرکت مستقیم در مقابله با دشمن، یکی از نامآوران این میدان شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) در مناسبتهای مختلف و دیدارهای عمومی و خصوصی، بارها در بیانات خود به سه موضوع اساسی توصیف، تبیین و ترویج فرهنگ دفاع مقدس پرداختهاند که ضرورت دارد به تبیین و بررسی آنها بپردازیم.
فرمانده سپاه صاحب الزمان استان اصفهان گفت: مراسم تشییع باشکوه پیکر شهید نیلفروشان علاوه بر اصفهان در شهرهای تهران و مشهد نیز برگزار خواهد شد.
وقتی از حجتالاسلام «سعید بیاضیزاده» نخستین شهید مدافع حرم استان کرمان خواستند تا عبای اهدایی رهبر معظم انقلاب اسلامی را به خانواده نشان دهد، گفته بود که خود را لایق آن عبا ندانسته و آن را به استادش هدیه داده است.
اوایل جنگ شرایط سرپل ذهاب خیلی حساس بود؛ اگر این منطقه مثل خرمشهر سقوط میکرد، برای بازپسگیری آن باید خیلی شهید میدادیم تا آن را دوباره به دست بیاوریم؛ اما بر اساس تدبیر شهیدان سهیلیان و شیرودی به همراه خلبانان دیگر سرپل ذهاب از سقوط نجات پیدا کرد.