وقتی از حجتالاسلام «سعید بیاضیزاده» نخستین شهید مدافع حرم استان کرمان خواستند تا عبای اهدایی رهبر معظم انقلاب اسلامی را به خانواده نشان دهد، گفته بود که خود را لایق آن عبا ندانسته و آن را به استادش هدیه داده است.
اوایل جنگ شرایط سرپل ذهاب خیلی حساس بود؛ اگر این منطقه مثل خرمشهر سقوط میکرد، برای بازپسگیری آن باید خیلی شهید میدادیم تا آن را دوباره به دست بیاوریم؛ اما بر اساس تدبیر شهیدان سهیلیان و شیرودی به همراه خلبانان دیگر سرپل ذهاب از سقوط نجات پیدا کرد.
تحلیلگران و مطبوعات اروپا و آمریکا، با وجود حمایتهای سیاسی اقتصادی و لجستیکی غرب نسبت به عراق، بهتدریج شکست اهداف عراق را در جنگ با جمهوری اسلامی را بیان میکنند.
مقاومت و ایستادگی مردم و بهویژه جوانان و بچه مسجدیهای محلههای شهر آبادان در برابر تجاوز دشمن، خاطراتی ارزشمند و ماندگار را بجای گذاشته است که مرور آنها روح سلحشوری ایرانیان را تصویر میکند.
رییس انجمن فوتبال ۷ نفره جانبازان و توانیابان جمهوری اسلامی ایران به همراه بازیکنان تیم ملی از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کردند.
رژیم صدام برخلاف اصول بینالمللی، جنگ اعلام نشدهای را علیه ایران آغاز کرد. برخلاف آنچه ابتدا به نظر میرسید، این جنگی برقآسا نبود که به زعم صدام، عراق را تبدیل به قدرت درجه اول منطقه کند، بلکه برعکس این جنگ به یک نبرد فرسایشی تبدیل شد.
فرزند سردار شهید نیلفروشان در واکنش به پیدا شدن پیکر پدر شهیدش گفت: پدرم میگفت رژیم صهیونیستی مرا شهید میکند و آرزویش همین بود که در این مسیر به شهادت برسد.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن بازدید از پشت صحنه پروژه مستند نمایشی «شهدای غریب در اسارت» با عوامل و سازندگان این پروژه دیدار و گفتوگو کرد.
با شناسایی از طریق آزمایش DNA؛
پیکر شهید غلامرضا شریفی از شهدای سوسنگرد که در جمع شهدای گمنام همدان به خاک سپرده شده بود به شهرش باز گردانده میشود.
اسماعیل سوری توانست از طریق آقای رشیدیان، نماینده آبادان در مجلس که ساکن همان محل بود، پولی تهیه کند تا بتوانند با تهیه ارزاق مجانی مستمندان شناساییشده را در آن وانفسای جنگ تا حدی تحت حمایت قرار دهند. این قدم بزرگی بود و به بچههای مسجد هم روحیه داد.