رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: دیپلماسی مرزی با کشور عراق، موجب تسهیل تردد زائران در مرزها و با رضایت قلبی و دلی زائران همراه بوده است.
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت:مشمولان غیر غایب پذیرفته شده در آزمونهای سراسری میتوانند جهت ثبت نام در دانشگاه از تسهیلات ویژه افزایش یک ماه مهلت معرفی تا پایان مهرماه سال جاری بهرهمند شوند.
سردار محمدیان خبر داد؛
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به شهادت ۱۹ نیروی این فرماندهی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: عمده نیروهای ما در مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به شهادت رسیدند.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر نقش مردم و نیروهای انتظامی در ایجاد امنیت، گفت: فراجا همواره مقتدرانه در برابر هنجارشکنان عمل کرده و با مهربانی و همکاری در کنار مردم، به یک تکیهگاه امن برای جامعه تبدیل شده است.
جانشین معاون هماهنگکننده فراجا گفت: درسهایی که از شهدا گرفتهایم، باید به روش و الگو تبدیل شود و گفتمان ثبت و حفظ آثار بایستی همچنان ادامه پیدا کند.
طی حکمی؛
فرمانده کل انتظامی کشور «محسن عمادی» را بهعنوان رئیس مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای انتظامی و دفاع مقدس منصوب کرد.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت راهکارهایی از جمله استفاده از دوربین مداربسته، قفلهای ایمنی و نصب ردیاب را برای جلوگیری از سرقت خودرو به شهروندان توصیه کرد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از دستگیری فردی خبر داد که با ادعای فروش سوالات کنکور و سوءاستفاده از اعتماد نوجوانان، اقدام به کلاهبرداری و اخاذی در فضای مجازی میکرد.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت بیش از ۲۷۸ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ بهدلیل تصادفات در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا کنون خبر داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۱۰ میلیون قلم داروی قاچاق به ارزش ۴ و نیم همت خبر داد.