وزیر امور زنان تشکیلات خودگردان فلسطین نسبت به حملههای برنامه ریزی شده رژیم صهیونیستی علیه زنان در نوار غزه با هدف نسل کشی در این باریکه هشدار داد.
درخواست بازنشستگی از سوی جمعی از فرماندهان بلند پایه واحد پردازش دادههای ارتش رژیم صهیونیستی آن هم در بحبوحه جنگ در غزه، نشان میدهد، طوفان الاقصی، پایههای وجودی رژیم صهیونیستی را بیش از هر زمان دیگری سست کرده است.
شاید برای برخی باورش سخت باشد، اما براساس آماری که در سال ۲۰۱۵ از سوی برخی مؤسسات معتبر اجتماعی و فرهنگی اروپا مانند FRA (آژانس حقوق بنیادین)، انتشار یافت، حدود نیمی از زنان این قاره مورد تعرض جنسی قرار گرفتهاند. رسانه سلطنتی بریتانیا یعنی «بیبیسی» براساس این آمار و گزارش گفت که «دیگر اروپا بهشت زنان نیست» و این قاره برای زنان به جهنمی تبدیل شده است!
رضا میرابیان، کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ایران یگانه حامی حقوق بشر است و اینک با توجه به بحران غزه موضوع حقوق بشر در فلسطین اولویت دارد، لذا باور داریم با اجرای پیشنهادهای جمهوری اسلامی علاوه بر پایان یافتن جنگ، سایر حمایتها از مردم غزه به سرعت انجام میشود.۳۴
میان بازیگران غربی تردیدهای جدی در زمینه آینده کمکهای ارسال شده به اوکراین وجود دارد. این موضوع میتواند به تعیین موضع مشترک میان اعضای ناتو و اجتناب از درگیری مستقیم با روسیه منجر شود. شواهد نشان میدهند ناتو به دنبال اجتناب از درگیری مستقیم با روسیه و افزایش حمایتهای غیرنظامی از اوکراین است.
حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل متحد نزدیک به ۳۰۰ بار استفاده شده است. از سال ۱۹۷۰ میلادی آمریکا بیش از هر یک از اعضای دائمی دیگر از این قدرت استفاده کرده است. بسیاری از وتوهای واشنگتن برای دفاع از رژیم صهیونیستی در برابر هرگونه انتقادی بهکار رفته است.
بایدن اصرار دارد که هیچ کس مانند وی قدرت غلبه بر ترامپ را ندارد و در مقابل، ترامپ نیز با استناد به نظرسنجیهای عمومی و ایالتی صورت گرفته خود را برنده قطعی رقابت مجدد با بایدن قلمداد میکند.
کلیدواژه «گذرگاه امن» جنایتی است که ما را به یاد آسیبها و ظلمهای جاری در منطقه میاندازد. ژستی برای کمک یا تسهیل امور بشردوستانه تلقی نمیشود، بلکه مکانیزمی برای تداوم ظلم و محو فلسطینیان از حضور در سرزمین خود و بخشی از تلاش بدخواهانه و ساختاری برای چند تکه کردن مدیریت اراضی فلسطینی و تثبیت اشغالگری رژیم صهیونیستی است.
دولت انگلیس در راستای مشروعیتزدایی از مخالفت با رژیم صهیونیستی و سرکوب حمایت از ملت فلسطین در این کشور، درصدد است تا محدودیتهای جدیدی را به بهانه مقابله با افراطگرایی وضع کند.
ساز و کار نظارتی دو کشور مدعی دموکراسی یعنی آمریکا و فرانسه نشان میدهد کنترل و نظارت سختگیرانه بر انتخابات، در این کشورها به قوت خود باقی است و احزاب و افراد مستقل به راحتی نمیتوانند در قدرت سیاسی مشارکت کنند.