رئیس قوه قضائیه:

رفتارهای دوگانه برخی از کشورها اعلامیه حقوق بشر را به کاغذ‌ پاره تبدیل کرده است

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه متاسفانه گاهی برخی از صحبت‌های من با تحریف نقل می‌شود، گفت: آنچه که من گفتم با تحریف منتشر شد. وضعیت عمومی دنیا اعلامیه حقوق بشر را تبدیل به کاغذ پاره کرده و عدم رعایت کشورهای جهان در بحث حقوق بشر حقی را باقی نگذاشته است.
کد خبر: ۲۴۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۰ - 11August 2014

رفتارهای دوگانه برخی از کشورها اعلامیه حقوق بشر را به کاغذ‌ پاره تبدیل کرده است

به گزارش "دفاع پرس" آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در همایش روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، اظهار داشت: متاسفانه گاهی عرایض بنده با تحریف نقل میشود.

وی افزود: موقعیت کنونی دنیا و رفتارهای دوگانه برخی از کشورها اعلامیه حقوق بشر را به کاغذ پاره تبدیل کرده نه اینکه معتقد باشم اعلامیه جهانی حقوق بشر کاغذ پاره است.
 
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: کشورهای سلطهگر اینگونه رفتار میکنند، اعلامیه جهانی حقوق بشر متضمن مسائل خوب است اما بحث ما این بود که وضعیت کنونی به گونهای است که کشورهای مدعی احترامی برای اعلامیه حقوق بشر باقی نگذاشته است.
 
آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه جنایاتی که در  غزه صورت میگیرد مورد تائید کشورهای مدعی حقوق بشر است، گفت: در بحرین و افغانستان هم این جنایات صورت گرفته و متاسفانه رژیم صهیونیستی مورد حمایت قرار میگیرد و این وضعیت واقعی حقوق بشر در دنیا است.
 
رئیس دستگاه قضا ادامه داد: متاسفانه آنچه که من گفتم با تحریف منتشر شد. وضعیت عمومی دنیا اعلامیه حقوق بشر را تبدیل به کاغذ پاره کرده و عدم رعایت کشورهای جهان در بحث حقوق بشر حقی را باقی نگذاشته است.
 
آیتالله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه امروزه مد نظر ما تاثیر نگاه دینی و ایمانی در بحثهای حقوق بشری است، گفت: بسیاری از اشکالات حقوق بشری که به ما گرفته میشود مرتبط با قوانین اسلامی است در حالی که ما وقتی سخن از حق بشری و انسانی میکنیم باید به عنوان پیشفرد مفهوم حق و حق انسانی را تعریف کرده باشیم.
 
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه در بحث ماهیت حق بحثهای فلسفی متفاوتی وجود دارد، گفت: آنچه امروز میخواهم مطرح کنم بحث حق بشری است، ادعای من این است حق انسانی بدون داشتن تصویری از انسان و جهان معقول و ممکن نیست.
 
وی افزود: ما نمیتوانیم بدون اینکه شناختی از انسان و جهان داشته باشیم حق انسانی را تصویر کنیم.
 
عالیترین مقام قضایی کشور ادامه داد: ادعای بعدی من این است که معارف دینی و ایمانی ما تفسیر و تلقی خاصی از انسان و عالم را عرضه میکند و این تلقی خاص نگاه خاصی را پیرامون حقوق بشر ایجاد میکند.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار