فرمانده سپاه استان کردستان مطرح کرد؛

میزبانی کردستان از یک‌میلیون و 450 هزار زائر راهیان نور

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: از سال 90 تا پایان سال گذشته یک‌میلیون و 450 هزار زائر راهیان‌نور به‌صورت کاروانی و شخصی در استان کردستان حضور پیدا کرده‌اند.
کد خبر: ۲۴۹۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱ - 23July 2017
میزبانی کردستان از یک‌میلیون و 450 هزار زائر راهیان نور/ آموزش و پرورش مدارس باامکانات را در اختیار راهیان‌ نور نمی‌گذاردبه گزارش دفاع پرس از سنندج، سردار «محمدحسین رجبی» ظهر امروز در جلسه هماهنگی ستاد راهیان‌ نور استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: باید اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگی راهیان نور در اولولیت باشد و انتظارات و تقسیم وظایف ادارات مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه کردستان یکی از استان‌های میزبان راهیان نور کشور است، گفت: با توجه به وضعیت اقلیمی استان، بیشترین حضور زائرین در فصل تابستان و بهار در این استان است.

حضور یک‌میلیون و 450 هزار زائر راهیان نور در کردستان

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان تصریح کرد: از سال 90 تا پایان سال گذشته یک‌میلیون و 450 هزار زائر راهیان‌نور به‌صورت کاروانی و شخصی در کردستان حضور پیدا کرده‌اند و یک‌صد و 60 هزار نفر از دانش‌آموزان این منطقه به جبهه‌های جنوب کشور اعزام شده‌اند.

وی با بیان اینکه بیشترین حضور در راهیان نور مربوط به دانش‌آموزان است، گفت: از اهتمام مسئولان استان و دستگاه‌های مرتبط به دلیل همکاری با ستاد راهیان‌ نور تشکر می‌کنم و امیدوارم در کردستان به روند بهتری برسیم.

سردار رجبی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب افزود: کار فرهنگی راهیان نور حرکت با برکتی است و در استانی همچون کردستان که به عنوان استان فرهنگی معرفی شده باید این امر به خوبی انجام شود.

کردستان از نظر زیرساخت‌ها وضعیت خوبی ندارد

وی اظهار کرد: استان کردستان از نظر زیرساخت‌ها در مقایسه با جنوب و حتی غرب کشور وضعیت خوبی ندارد و باید به این منطقه توجه خاصی شود.

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر کردستان با بیان اینکه باید اقدامات انجام شده در استان را توسعه و تداوم بخشید تا وضعیت کنونی بهتر شود، گفت: در سال 90 ظرفیت زائرسراهای استان برای اسکان راهیان نور بیش از 300 نفر نبود اما هم‌اکنون قابلیت اسکان 300 هزار نفر را داریم و با این وجود جوابگوی حجم زائرین نیست.

وی با اشاره به اینکه بعد از ماه مبارک رمضان روزانه میزبان 5 تا 6 هزار نفر زائر هستیم، گفت: تاکنون 40 هزار نفر به استان کردستان وارد شده‌اند هرچند این آمار نسبت به سال قبل تحلیل داشته اما امیدواریم با خنک‌شدن هوا شاهد حضور زائرین بیشتری در منطقه باشیم.

آموزش و پرورش کردستان مدارس خوب و با امکانات را در اختیار راهیان نور نمی‌گذارد

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان خاطرنشان کرد: زائرسراهای سپاه کفاف حجم زائرین را نمی‌دهد و از مجموعه و توانمندی آموزش و پرورش استفاده می‌کنیم اما متأسفانه مدارس خوب و با امکانات را در اختیار راهیان نور نمی‌گذارند.

وی گفت: در قدمگاه حضرت آقا با کمک مرکز حفظ آثار دفاع مقدس اقداماتی صورت گرفته و در یادمان والفجر 4 مریوان نیز مشکل خاصی نداریم.

سردار رجبی افزود: در سال‌های 88 تا 89 بین محورهای مواصلاتی کردستان بیلبوردهای تبلیغاتی نصب شده که اغلب آن‌ها مشکل داشته و لازم است در ورودی‌های استان و جاهای تعبیه شده دوباره نصب شوند.

وی اظهار کرد: وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی برای فضاسازی تبلیغی یادمان سیرانبند بانه خوش قول بود و اعتبارات به‌موقع جذب و این یادمان افتتاح شد و وزارت نیرو نیز همین ظرفیت‌ها را برای یادمان والفجر 4 مریوان تقبل کرده است.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با بیان اینکه سرویس‌های بهداشتی و فضای تبلیغی یادمان‌ها مشکل دارند، گفت: سال‌های قبل در محدوده دالانی که  یادمان خوب استان است اقداماتی صورت گرفته که یک سال مصرف بوده و تخریب شده اما 5 کیلومتر جاده خاکی یادمان این زائرسرا تا 10 روز آینده افتتاح می‌شود.

وی گفت: یادمان مله‌خور که جزو مناطق عملیاتی وسیع والفجر 10 بوده و از چشم‌انداز خوبی برخوردار است 10 تا 15 کیلومتر مسیر آن مشکل آسفالت دارد.

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر کردستان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما فضای فرهنگی و سکوی روایت‌گری است؛ البته در تپه الله‌اکبر سنندج و محل مرکز آثار باشگاه افسران سابق مشکل خاصی نداریم. آرزو دارم که قدم‌های خوبی در حوزه فرهنگی استان برداشته شود تا زیر ساخت‌های راهیان نور در شأن کردستان باشد.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار