یادداشت/ محمدکاظم انبارلویی

مرگ بر فتنه‌گر چه در غرب، چه در قصر، چه در حصر

مردم دشمن شماره یک خود را آمریکا، انگلیس و متحدین منطقه‌ای آن رژیم صهیونیستی و دولت کودک‌کش سعودی می‌دانند. متهم ردیف دوم این فتنه‌ها سرمایه‌داران و سرمایه سالارانی هستند که در داخل قصر‌های خود نشسته‌اند و در امر توسعه اقتصادی کشور اخلال می‌کنند.
کد خبر: ۲۷۳۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۷ - 07January 2018

مرگ بر فتنه‌گر چه در غرب، چه در قصر، چه در حصربه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محمدکاظم انبارلویی طی یادداشتی نوشت:

رصد هوشمندانه مردم از فتنه‌ها و تحلیل‌های آن‌ها با مسئولین دو خروجی متفاوت دارد. با آنکه ابزار‌های پیچیده‌ای در دست مردم نیست، اما فهم آن‌ها از مسائل، خیلی دقیق‌تر و جدی‌تر از مسئولین است.

یک شعار کلیدی در میان شعار‌های مردم در تظاهرات خودجوش چند روز گذشته بیش از دیگر شعار‌ها توجه هر ناظر این تحولات را به خود جلب می‌کرد. این شعار حکیمانه، سیاستمدارانه و پژوهشگرانه این بود؛ «مرگ بر فتنه گر، چه در غرب، چه در قصر، چه در حصر».

این شعار نشان می‌دهد سر فتنه در غرب به ویژه آمریکا و انگلیس و در منطقه رژیم اشغالگر قدس است. هر فتنه‌ای که در یکصد سال اخیر در ایران بوده زیر سر غرب بوده است. آن‌ها منافعی را در ایران برای خود تعریف کرده اند و حاضر نیستند به هیچ قیمتی از آن دست بردارند. هر چند پس از انقلاب میلیارد‌ها دلار هزینه کرده اند تا آن را به دست آورند، اما هنوز هم فکر می‌کنند درآمد این فتنه‌ها بیش از هزینه آن است؛ لذا مردم دشمن شماره یک خود را همچنان آمریکا و انگلیس و متحدین منطقه‌ای آن رژیم صهیونیستی و دولت کودک کش سعودی می‌دانند. متهم ردیف دوم این فتنه‌ها سرمایه داران و سرمایه سالارانی هستند که در داخل قصر‌های خود نشسته اند، چون سر در آخور غرب دارند و در امر توسعه اقتصادی کشور اخلال می‌کنند.

صاحبان نقدینگی‌های نجومی، حرام‌خواران و رباخواران هیچ وقت با این انقلاب سر سازش نداشته‌اند. انقلاب همیشه پایگاه‌های اصیل خود را در میان مردم محروم و مستضعف داشته است. سرمایه‌داران حرام‌خوار که اهل رانت، اختلاس و دزدی هستند از اول رودرروی انقلاب بودند. به همین دلیل یکی از قوانین ضد فساد در ایران آن است که کسانی که اخلال در نظام اقتصادی می‌کنند حکم آن‌ها اعدام است.

این جماعت پشت سر هر فتنه‌ای در ایران هستند و لذا مردم آن‌ها را در قصر‌های فرعونی و ابوسفیانی شناسایی کرده و می‌دانند دلشان با انقلاب و ملت ایران صاف نمی‌شود.

قسم سوم فتنه گران کسانی هستند که جزء ریزش‌های انقلابند. تجدیدنظر طلب‌ها، بریده از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلابی و اسلامی، انقلابیونی که اشرافی‌گری بین آن‌ها و انقلاب و مردم فاصله انداخته است و حس می‌کنند با کسانی که در قصر‌ها زندگی می‌کنند نوعی همخونی و همخوانی دارند و به مراتب اولی چشمی هم به آن سوی آب‌ها دارند. دل این جماعت هم به دلیل بخل، کینه و حسد با انقلاب صاف نخواهد شد. این‌ها یا بسترساز فتنه‌ها هستند یا اگر فتنه‌ای برپا شود در کمک به آن دریغی ندارند.

به هر حال مردم در تظاهرات خودجوش خود این سه چهره را شناسایی کرده و مرزبندی خود را با آن‌ها اعلام کرده اند. فتنه اخیر زود جمع شد. علت آن ذوق زدگی‌هایی بود که دشمن فکر کرد می‌تواند دلش به آن‌ها خوش باشد. این مثل روز روشن است کسانی که مطالبات معیشتی یا اعتراض صنفی دارند شعار ساختارشکن نمی‌دهند و دنبال مطالبات بر حق خود هستند. آن‌ها خیلی سریع صف خود را از آشوب‌گران جدا کردند.

مردم ایران پایه اصلی امنیت و اقتدار ملی هستند، ضامن امنیت انقلاب همین مردم هستند. اکنون دستگاه‌های امنیتی و انتظامی در بالاترین سطح هوشیاری برای سرکوب هر فتنه‌ای می‌باشند، اما مردم در برخورد با فتنه فقط روی بصیرت و هوشیاری خود تکیه می‌کنند و اگر قصوری در دستگاه‌های امنیتی و قضائی است آن‌ها آن قصور‌ها و گاهی تقصیر‌ها را جبران می‌کنند.

تصویری که مردم منطقه و جهان از حضور ملت ایران در خیابان‌های شهر‌ها و حتی بخش‌ها و روستا‌ها دیدند، اعلام یک حضور قدرتمندانه و یک مانور عظیم و آمادگی محیرالعقول و هوشمندانه بود.

با آنکه طی ۴۰ سال اخیر آمریکایی‌ها بار‌ها این سطح از آمادگی را دیده و تجربه کرده اند معلوم نیست چگونه است که هر از چندی هوس تحرکات براندازانه می‌کنند؟ آن‌ها هم نیرو‌های خود را در داخل تلف می‌کنند و هم هزینه‌هایی را صرف می‌کنند که با محاسبات اولیه آن‌ها جور درنمی آید.

چه بسا شمار زیادی از آن‌ها پول گرفته اند، اما در عمل فقط پول را خورده و کاری برای آن‌ها نکرده اند. پس فردا سالگرد قیام تاریخی مردم قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ است. مردمی که انقلاب اسلامی را در همین ماه و سال کلید زدند شهر‌ها و روستا‌های ایران در سالروز چهلم این قیام و تکرار آن به پا خاستند و انقلاب اسلامی را در ۲۲ بهمن ۵۷ به ثمر نشاندند. از آن زمان تا کنون مردم حتی یک لحظه در برخورد با فتنه‌ها و صیانت از انقلاب، کف خیابان را رها نکردند. آمریکایی‌ها برای هماوردی با انقلاب اگر فکر می‌کنند کف خیابان محل مناسبی با تصفیه حساب با انقلاب و اسلام است اشتباه می‌کنند. خیابان‌های ایران فقط محل حضور حماسی میلیون‌ها ایرانی است که برای انقلاب حاضرند جان خود را فدا کنند. این مکان در هیچ زمانی پس از انقلاب در دست دشمن نبوده و نخواهد بود.

مردم، هر روز دشمن را در "غرب"، "قصر" و "حصر" رصد می‌کنند و کوچکترین تحرک آن‌ها در قاب نگاه بصیرت آمیز ملت ثبت و ضبط می‌شود و حساب و کتاب خود را دارد و به موقع واکنش خود را دارد. مداحی حماسی میثم مطیعی در نماز جمعه هفته گذشته شنیدنی بود، به ویژه آنجا که فرمود:
هنوز مردم مستضعفند پای نظام
برای همیشه صبوران سربلند، سلام

منبع: روزنامه رسالت

نظر شما
پربیننده ها